Categories

List of products by supplier: UET Press

per page
Showing 225 - 232 of 232 items
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Libri i Përparim Fugës na ofron disa analiza, perspektiva, sisteme të reja referimi në lidhje me kërkimin shkencor dhe mbi të gjitha hap një debat në lidhje me pse-të dhe rrugët e këtij transformimi. Duke u mbështetur në përvojën e tij të gjatë të sipërpërmendur, Përparim Fuga krijon dhe sugjeron disa modele dhe rekomandime të cilat janë tipike me rëndësi...

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Libri nuk mjaftohet vetëm me analizën e situatës apo sistemeve të ndryshme të arsimit të lartë, por jep edhe zgjidhje, që unë do t i konsideroja origjinale. Kjo është një tjetër anë pozitive e këtij libri të vlefshëm.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Janë të rrallë ata që sjellin në varg aq ndjeshëm, aq thellë dhe aq bukur ndjesitë që të shkakton melankolia për kohën, të kaluarën, personazhet reale dhe për tema të tjera universale si dashuria, jeta dhe vdekja, sa Preç Zogaj. Edhe në vëllimin e tij të fundit poetik, Zogaj shfaq një tjetër përmasë shpirtërore dhe poetike të tij.....

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Vitet e Tony Blair lexoni ndonjëherë. Nxjerrë nga ditarët e përditshëm të Alaistar Campbell-it, japin një grafik të ngjitjes së Labursites së Re, dhe vitet e trazuara të lidershipit të Tony Blair-it, duke na dhënë dokumentin e parë të rëndësishëm të një dekade të paharrueshme në jetën britanike.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Në këtë vëllim janë paraqitur intervistat me Klara Merlikën, Daut Gumenin, Rrahman Parllakun, Maks Velon, Eugjen Merlikan, Simon Mirakan, Bashkim Shehun dhe Gjon Rrethin.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  “Zëri i shpirtit tim,” është përmbledhja e shumëpritur e teksteve të këngëve të poeteshës Zhuliana Jorganxhi; një radhitje e gjithë korpusit të krijimtarisë së autores më serioze dhe më jetëgjatë të teksteve të këngës së lehtë shqiptare. Dhe është rasti më i mirë, që tregon se si individualiteti “privat’’ i një poeteje të talentuar është bërë prej kohësh...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Romani Zogjte e qyqes i Gani Mehmetaj eshte fitues i Çmimit "Kadare" per vitin 2021

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 225 - 232 of 232 items