Robert Kiyosaki konsiderohet sot si...
Harrojeni idenë se të bësh punë brenda në shtëpi është e bezdisshme: Mësoni si të realizoni instalime të vogla, si të rregulloni, por edhe disa nga të fshehtat e ndriçimit. Ndiqni këshillat për të realizuar punime druri, guri, etj
Manual praktik për rregullimet, kopshtarinë dhe zbukurimin e shtëpisë: Duke e organizuar mirë punën dhe duke nxjerrë në pah pjesën më të mirë të mobilieve dhe aksesorëve tuaj, vendosja e çdo gjëje në vendin e duhur, thjesht do t'ju zbavitë
Nëpërmjet këtij libri, do t'ju ndihmojmë të zgjidhni ndërmjet një numri të madh modelesh ekzistuese; do t'ju shpjegojmë teknikat e duhura për t'i vendosur pllakat në mënyrën më të mirë.
Botim special me të gjitha shenjat e qarkullimit. I vlefshëm për drejtuesit e mjeteve dhe ata që hyjnë në testim për lejdrejtimi mjeti
Në ciklin e librave “Një muaj në kuzhinë”, jepen receta gatimi të orizit, të cilin me plot bindje, në mënyrë artistike, e quajnë “Bukuroshi i ujit, qejfliu i verës”. Ai “flirton” shumë mirë me zarzavatet, djathërat, mishin dhe peshkun...
Spageti dhe nuk ka tjetër...: Kështu po ndodh jo vetëm në tavolinat mesdhetare, por në mbarë botën po gjen përdorim dhe konsumim, edhe falë mjeshtrisë së shefave të kuzhinës. Këtë cilësi te amvisat në çdo shtëpi synon të rrisë edhe ky libër recetash
Tashmë, dihet: Nuk do të ketë kurrë një drekë të suksesshme nëse nuk e fillojmë me një supë të mirë dhe të shijshme! Pjesë e këtij suksesi dhe e kësaj shijeve plot shëndet është edhe kjo guidë:
Ky është libri i parë në historinë e publikimeve shqiptare, një guide profesionale për administrimin e pallateve.Ndihmon administratorët e bashkepronësive dhe qytetarët e interesuar për bashkëjetesën në komunitet. Autori vjen nga një përvojë empirike tre vjeçare si administrator pallati në një kompleks banimi në Tiranë.
Ky fjalor është për fermerët e thjeshtë, agronomët, përpunuesit e verës që u përkasin niveleve të ndryshme, për studentët, somelierët, personelin e restoranteve, tregtarët dhe personat enciklopedikë. Autori ka pasqyruar kontributin e disa enologëve të huaj dhe vendas më të njohur. Gjithashtu ka pasqyruar punën shkencore dhe përvojën e tij 50-vjeçare në...
Një botim i shkëlqyer për bletën dhe bletërritësit, shkruar me profesionalizëm nga Keanthi Dhuci, një udhëzues praktik me informacion të pasur mbi bletët, karakteristikat dhe vlera që kanë produktet e bletës për njeriun; faktorët që ndikojnë në rritjen e prodhimit të mjaltit, si shtohen familjet e bletëve, shtegtimi dhe masat që merren nga bletërritësit