Specials

 • Rrjeti Alisa
  Rrjeti Alisa

  Në një roman historik dhe interesant...

  1 260 Lekë -10% 1 400 Lekë

Shtatzania  There are 4 products.

 • Quick view
  2 000 Lekë Out of stock

  Ky botim konsiderohet Bibla e shtatzënisë në Amerikë. Shpjegimi i shtatzënisë, përgjigjet për pyetjet rreth saj, çmitizimi i trupit tuaj që nga koka (çfarë t’u bëni atyre dhimbjeve të kokës) deri te këmbët (pse janë aq të ënjtura) dhe që nga shpina (si t’i ndalojmë dhimbjet e saj) deri te barku (pse nuk mund ta dalloni gjininë e foshnjës nga forma e...

  2 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  “Udhërrëfyesi për një shtatzëni të shëndetshme” është një botim i përgatitur nga ekspertet e klinikës “Mayo”. Ekspertët klinikës "Mayo", klinikës mjekësore më të njohur në botë për arritjet e saj, vijnë tani me një udhërrëfyes për një shtatzëni të shëndetshme, por edhe për kujdesin e nënës dhe foshnjës pas lindjes.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë Out of stock

  Një libër i cili do tju shoqërojë gjatë muajve të shtatzanisë por jo vetëm, duke ju mësuar kujdesin që duhet të tregoni gjatë kësaj periudhe.

  2 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  700 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items