Specials

Fjalorë There are 7 products.

 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  650 Lekë In Stock

  Përgjithësisht, mitologjia shqiptare lidhet me demonologjinë popullore. Por ç'është demonologjia si e tillë? Daimonion – i (greqisht) është një qenie hyjnore, zëri hyjnor, "esenca hyjnore", "zoti i vogël" etj. 

  650 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 300 Lekë In Stock

  Një fjalor i rëndësishëm për gjuhësinë shqipe, por njëkohësisht edhe për zoologjinë dhe botanikën.

  2 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 300 Lekë In Stock

  Fjalor i pasur me emërtime të bimëve dhe kafshëve në gjuhën shqipe, të shoqëruara për herë të parë me termat e latinishtes, i cili krahas përdorimit në qarqet universitare mund të jetë interesant edhe për publikun më të gjerë.

  2 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 300 Lekë In Stock

  Një libër i rëndësishëm, në të cilin janë përmbledhur me dokumente të shumta, të cilat plotësojnë dosjen e veprimtarisë së organizatës politike Xhemijet dhe dy figurave të saj udhëheqëse, Nexhip Draga e Ferhat Draga. Në këtë vëllim janë përzgjedhur dokumente dhe artikuj nga revistat dhe gazetat e kohës, që në mënyrë të argumentuar paraqitet veprimtaria e...

  2 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  4 600 Lekë In Stock

  Fjalori i Oksfordit për Islamin është hartuar për lexuesit e zakonshëm me pak ose aspak njohuri për Islamin. I organizuar në një formë të lehtë për përdorim, nga A-ja deri te Z-ja, ai ofron më shumë se dy mijë zëra që sintetizojnë materialet e përzgjedhura nga Enciklopedia e Oksfordit për botën islame moderne me një numër të madh zërash të rinj...

  4 600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 800 Lekë In Stock

  Një vepër me rëndësi të veçantë. Fjalori Enciklopedik Islam është një fjalor shpjegues i përgjithshëm islam. Ai është fryt i një pune disavjeçare, në disa etapa, është rezultat i një angazhimi të mundimshëm e përplot sfida e përgjegjësi intelektuale. Në Fjalorin në fjalë janë paraqitur dhe përpunuar 2849 zëra (emra, nocione, institucione, togfjalësha apo...

  2 800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 7 of 7 items