Specials

Politike There are 3 products.

  • Quick view
    500 Lekë In Stock

    Në numrin 13 të "Medius" do të lexoni shkrime rreth tranzicionit nga Blendi Fevziu, Jonila Godole, Selami Xhepa, Gjergj Sinani, Armand Bora, Kim Mehmeti, Dorian Koçi, Redi Shehu, Klementin Mile, Ervin Hatibi dhe Agim Baçi

    500 Lekë
    In Stock
  • Quick view
    500 Lekë In Stock

    Revista Medius 16 sjell te lexuesi këndvështrime të përballjes Egoizim- Altruizëm nga: Selami Xhepa/ Redi Shehu/ Vilma Djala/ Lulzim Hoxha/ Fitim Zekthi/ Ervin Hatibi/ Armand Bora/ Brenton Kotorri/ Dorian Koçi/ Klementin Mile/ Latif Mustafa/ Isuf Shehu/ Agim Baçi

    500 Lekë
    In Stock
  • Quick view
    10 800 Lekë 12 000 Lekë -10% In Stock

    Në historinë e shtypit shqip, kjo gazetë njihet si një e përjavshme politike, shoqërore, kulturore, letrare, historike, me katër faqe, që u shtyp në shtypshkronjën Mbrothësia të Kristo Luarasit, me shkronjat e alfabetit të Stambollit.

    10 800 Lekë
    12 000 Lekë -10%
    Reduced price!
    In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items