Harta There are 108 products.

per page
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të Shqipërisë, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme. E gjithë Shqipëria në një faqe. Ideale për të organizuar çdo plan tuaj turistik.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të Shqipërisë, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  hartë e vogël xhepi, me informacione të dobishme dhe legjenda në 6 gjuhë

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj. Bashkë me Shqipërinë e Mesme dhe Jugore keni pamjen e përgjithshme dhe të hollësishme të Shqipërisë

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj. Bashkë me Shqipërinë e Veriut dhe Jugore keni pamjen e përgjithshme dhe të hollësishme të Shqipërisë

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: rrugë dhe shtigje për këmbësorë , distanca të sakta në km, toponime, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  BOTIMI: Botimi i parë / Prill 2013 FORMA: Hartë Muri GJUHA: Sq - It - De - Ru - Fr - El SHKALLA: 1:5.000 DIMENSIONET: Tube 50mm x 1200mm / 1200mm x 1600mm PESHA: 620 gr.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Harta Muri E DYANËSHME POLITIKE / GJEOFIZIKE BOTIMI: Botimi i parë / Prill 2018 FORMA: Hartë Muri GJUHA: Sq - It - De - Ru - Fr - El SHKALLA POLITIKE: 1:400.000 SHKALLA GJEOFIZIKE : 1:400.000 DIMENSIONET: 700mm x 1000mm

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Harta Muri E DYANËSHME POLITIKE / GJEOFIZIKE BOTIMI: Botimi i parë / Prill 2018 FORMA: Hartë Muri GJUHA: Sq - It - De - Ru - Fr - El SHKALLA POLITIKE: 1:8.500.000 SHKALLA GJEOFIZIKE : 1:7.000.000 DIMENSIONET: 700mm x 1000mm

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor , distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj. Bashkë me Shqipërinë e Veriut dhe Mesme keni pamjen e përgjithshme dhe të hollësishme të Shqipërisë

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Harta Muri E DYANËSHME POLITIKE / GJEOFIZIKE BOTIMI: Botimi i parë / Prill 2018 FORMA: Hartë Muri GJUHA: Sq - It - De - Ru - Fr - El SHKALLA POLITIKE: 1:20.000.000 SHKALLA GJEOFIZIKE : 1:32.000.000 DIMENSIONET: 700mm x 1000mm

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  980 Lekë In Stock

  Guidë dhe hartë turistike e Himarës e cila përban informacionin e duhur rreth zonës, të vlefshëm për çdo vizitor. Përfshin shtigje për këmbësorë.

  980 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  980 Lekë In Stock

  Guidë dhe hartë turistike e Himarës e cila përban informacionin e duhur rreth zonës, të vlefshëm për çdo vizitor. Përfshin shtigje me biçikletë.

  980 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  Guidë turistike e Shqipërisë në gjuhën greke, e cila përban informacionin e duhur rreth Shqipërisë, të vlefshëm për çdo vizitor.

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përban: të gjithë rrjetin rrugor të rrethit, distanca të sakta në km, indeks me fshatrat, vënde me interes turistik, informacione të dobishme, hartë e saktë për organizimin e udhëtimit tuaj.

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 32 of 108 items