Poezi There are 325 products.

per page
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Përmbledhje poetike me krijimet më të mira të autorit

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Poezi të krijuara gjatë vitit 2014-15

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Materia bio e një murgeshe të bukur

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Një vëllim poetik pë dramën e shpënguljes së shqiptarëve në emigrm, I vlerësuar nga M. Camaj, A. Arapi, A. Paplekaj, N. Jorgaqi, A. Berisha

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Përmbledhje me poezi e poetit nga Gruda e Malësisë së Mbishkodrës me cikle të përzgjedhura

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Frika më e madhe për një krijues nuk është humbja e garës me të tjerët apo me botën, por frika e madhe dhe totale është humbja e raportit të vogël të përditshëm me veten.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Pjesë nga libri: E gjithnjë shpresonim në atë fijen e barit të gjelbër, që luhatej nga liria.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Romeo Çollaku ka botuar trembëdhjetë libra me poezi, prozë e përkthime nga letërsia greke dhe franceze. 

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 500 Lekë -10% In Stock

  Poezitë e dashurisë, të renditura në këtë libër në mënyrë të parregullt, shkëndijojnë gjatë gjithë librit, ato janë në një unitet krijimi dhe ndjenje, duke krijuar kështu një mozaik ndjesie të një të riu për të cilin dashuria, më tepër se dhimbje, është një ndjenjë fisnike dhe njerëzore

  450 Lekë
  500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  540 Lekë 600 Lekë -10% In Stock

  Libri të lë mbresa me freskinë dhe origjinalitetin e vet, me larminë e motiveve dhe të detajeve poetike.

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  540 Lekë 600 Lekë -10% In Stock

  Vëllimi me poezi i Qerim Skënderajt dallohet nga shumica e vëllimeve me vargje që po dalin në dritë në poezinë bashkëkohore. Ai spikat për qartësinë e vet kristaline.

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 500 Lekë -10% In Stock

  Si bir Gostivari, Daja e pa të arsyeshme të tregojë përmes kujtesës së tij dhe me shumë vërtetësi historinë e luftërave të popullit të këtij qyteti e të rrethinave e, në tërësi, të shqiptarëve në trojet maqedonase

  450 Lekë
  500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  360 Lekë 400 Lekë -10% In Stock

  Poezitë në këtë vëllim janë përzgjedhur ndër krijimet prej rinisë së Skerdi Brahimit e deri më sot. Autori ka jetuar gjithnjë në Shqipëri prej ku është frymëzuar për të shkruar mbi disa nga fenomenet e kohës ku jetojmë.

  360 Lekë
  400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  720 Lekë 800 Lekë -10% In Stock

  Ilirian Zhupa është një befasi poetike, jo në kuptimin e çastit poetik, por në kuptimin e dinamikës dhe të vazhdimësisë së gjithë krijimtarisë së tij poetike.

  720 Lekë
  800 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  630 Lekë 700 Lekë -10% In Stock

  Poezitë e Camajt janë botuar vetëm kohëve të fundit për shkak të ndrojtjes së vetë poetit dhe censurës së asaj kohe.

  630 Lekë
  700 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  360 Lekë 400 Lekë -10% In Stock

  Qielli spranon arna titullohet përmbledhja e tretë me poezi e autores Anila Kruti. Si nëntitull shoqërues i librit vjen emërtesa "99 poezi lirike", ku disa prej tyre janë pa titull.

  360 Lekë
  400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  540 Lekë 600 Lekë -10% In Stock

  Me këtë vepër autori shkon e ngrihet në atë majë që dëshmon pjekurinë dhe vetëdijesimin e tij poetik.

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 500 Lekë -10% In Stock

  Pjesë nga libri: Më mbështill në krahë, i thashë sot diellit, më lër të pushoj në tënden ngrohtësi

  450 Lekë
  500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Vëllimi poetik "Trauma" përmban në vete të gjithë shpirtin e shkrimtarit tonë Romario i cili sic na ka mbushur me ndjenja në librin e tij të parë "Melodi Trishtimi" do e bëjë dhe këtë herë me vargje dhe me të tjera, ndjenja më të pjekura e mbi të gjitha me një profesionalizëm në poezi...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  "Antologji poetike për kuajt" nuk është një antologji poetike e thjeshtë apo një përmbledhje e rëndomtë e disa vjershave, e ndërtuar për të kënaqur kritere dhe arsye tematologjike. Kjo antologji është një prej dëshmive letrare e artistike të programit human e estetik të autorit që nis në fillim të viteve 1960 dhe që vijon deri në ditët e sotme.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Naim Frashëri mori përsipër të krijojë lexuesin e një letërsie kombëtare, ose, siç shkruante shumë kohë përpara albanologu H. Pedersen, tu jepte bashkatdhetarëve të vet, me kryeveprat e tij në prozë e në vargje, shijen e të lexuarit.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Kjo vepër themelore e letërsisë iraniane u soll në shqip nga mjeshtri i madh orientalist shqiptar Vehxh Buharaja. "Shah-Name" konsiderohet një prej përmendoreve të kulturës botërore që bashkërenditet për nga fuqia shprehëse me eposin homerik helenik "Iliada", dhe "Odiseja", me "Vedat" sanskrite, etj.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  630 Lekë 700 Lekë -10% In Stock

  Arben Shehi, me profesion arkitekt, por që nuk heq dorë kurrë nga letërsia dhe artet, që mbeten pasionet e tij të vazhdueshme. Poezitë e tij janë thellësisht lirike, tamam si një pasqyrë e vogël e vetë poetit

  630 Lekë
  700 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  630 Lekë 700 Lekë -10% In Stock

  Këtë vëllim poetik do ta quaja si një enciklopedi poetike të botës shqiptare e shkruar me një frymëzim e me plot gjetje e imazhe poetike të fuqishme, mençurore e humane, me një strukturë kompozicionale polifonike të mirëthurur e të mbajtur gjatë, siç duket në mendjen e tij, si kryemotiv, si kryekëngë e vademekum vlerash shpirtërore, që zbulohen ca nga ca...

  630 Lekë
  700 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

  Po zgjedh jetën me të gjitha shëmtitë e saj, me të gjitha mashtrimet që na ofron përditë

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 500 Lekë -10% In Stock

  Humbe Penelat e semaforëve

  450 Lekë
  500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  720 Lekë 800 Lekë -10% In Stock

  ... Poezia askund dhe kurrë nuk ka qenë një gjuhë e përgjithshme dhe as gjuhë letrare. Në vend të saj tipike ka qenë që poezia të prangosej në modele të veçanta.

  720 Lekë
  800 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 32 of 325 items