Specials

Self helps books There are 13 products.

 • Quick view
  1 290 Lekë In Stock

  A realizohen ndonjëherë ëndrrat? A ndodh ndonjëherë në jetën reale që një Hirushe të takojë më në fund princin e kaltër, të martohet me të e të jetojnë të lumtur në një kështjellë? Me siguri, miliona gra beqare dhe të martuara, do ta bëjnë këtë pyetje dhe do të interesohen fort për përgjigjen.

  1 290 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  "Mendo dhe bëhu i pasur" i autorit shumë të njohur amerikan Napoleon Hill, është libri që ka ndihmuar shumë njerëz të ndryshojnë rrjedhën e jetës së tyre.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Nëse je në kërkim të ndryshimit të vetvetes dhe rrugës drejt suksesit, ky libër është një zgjidhje shumë e mençur; Në të jeten këshilla se si të merrni menjëherë nën kontroll fatin tuaj mendor, emocional, fizik dhe financiar! I plotë në të gjitha aspektet e zhvillimit tuaj personal

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Bestselleri më i madh botërorë i kohës sonë.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Best selleri më i madh botëror i kohës sonë.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Përmirësoje jetën dhe karrierën tënde me disa këshilla të fuqishme mendore për sukses, pozitivitet dhe aftësi të forta përshtatjeje.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Ky libër u shkrua që t'ju vijë në ndihmë, që të gjeni gjithçka që po kërkonit, si dhe t'ju ofrojë përgjigjet e pyetjeve që keni ngritur gjatë gjithë jetës. Jam i vetëdijshëm që kjo është një deklaratë e guximshme, por shumë shpejt do ta shihni dhe vetë pse kam kaq shumë besim kur e them këtë gjë. E vërteta që ndiej me shpirt është se, pas leximit të këtij...

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  “Stoiku i përditshëm” është një guidë tërheqëse dhe e thjeshtë për jetën e mirë, duke i sjellë mençurinë klasike brezave të rinj. Ryan Holiday sjell 366 mendime mbi mençurinë, këmbënguljen dhe artin e të jetuarit, si pjesë e filozofisë dhe mendimit stoik, duke ndikuar me librat e tij tek mendësia e njerëzve të ditëve tona për të sfiduar problemet e kohës

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock
  New

  Ky libër - i cili është shitur mbi 10 milionë ekzemplarë - tregon filozofinë e thjeshtë, efektive të jetës, të mendimit pozitiv, metodat dhe shembujt praktikë se si të tejkalohen vështirësitë, mossukseset, si arrihen vlerat krijuese të dobishme në jetë, për të arritur paqen shpirtërore, shëndetin e mirë, energjinë e plotë, famën, pasurinë, forcën. Shkurt,...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Autori i bestsellerit nderkombetar por edhe ne shqip i Arti i brishte i not giving a f.ck, Mark Manson, vjen me nje liber te ri per lexuesit tane “Cdo gje eshte f.cked”: Me kombinimin e zakonshëm të erudicionit dhe humorit të papritur, Manson na sfidon të jemi më të ndershëm me veten dhe më të lidhur me botën në mënyra të cilat ndoshta nuk i kemi menduar...

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 13 of 13 items