Specials

Filozofi & Psikologji There are 314 products.

per page
 • Quick view
  736 Lekë 800 Lekë -8% Out of stock

  736 Lekë
  800 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  644 Lekë 700 Lekë -8% In Stock

  644 Lekë
  700 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 288 Lekë 1 400 Lekë -8% In Stock

  E Keqja që Ajhmani mishëron i duket Arendit "banale", ndaj dhe më e tmerrshme, sepse shërbëtorët e saj pak a shumë të vetëdijshëm nuk janë veçse burokratë të vegjël, gri. Kasapët e këtij shekulli nuk kanë "madhështinë" e demonëve: janë teknikë, i ngjasojnë shoshoqit dhe na ngjasojnë.

  1 288 Lekë
  1 400 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% In Stock

  Ky libër analizon këtë aspekt të formimit psikologjik të individit që kërkon të rrënjosë propaganda, edukata, shkolla dhe kultura paternaliste. Pse qytetari i rritur sillet politikisht si fëmijë?

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  644 Lekë 700 Lekë -8% In Stock

  644 Lekë
  700 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  Tematika e përzgjedhur nga autori është sa interesante, aq edhe e dobishme, sa e nevojshme, aq edhe e vështirë. Në kushtet e pandemisë, kur e gjithë bota, përfshi edhe vendin tonë, po përjeton me dhimbje humbjet e jetëve njerëzore dhe sfidat për gjetjen e mënyrave, rrugëve dhe medikamenteve për përballimin e saj. Një nga pasojat e kësaj pandemie, për të...

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  644 Lekë 700 Lekë -8% In Stock

  Shkrimet stoike të filozofit Seneka ofrojnë njohuri të fuqishme mbi artin e të jetuarit, rëndësinë e arsyes dhe moralit dhe vazhdojnë të ofrojnë udhëzime të thella për shumë njerëz nëpërmjet elokuencës, kthjelltësisë dhe urtësisë së tyre të përjetshme.

  644 Lekë
  700 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 300 Lekë 2 500 Lekë -8% Out of stock

  Ray Dalio është një nga investitorët dhe sipërmarrësit më të suksesshëm në botë. Ai ndan parimet e pazakonta që i ka zhvilluar, përsosur dhe përdorur përgjatë dyzet viteve të fundit për të krijuar rezultate unike si në jetë edhe në biznes dhe që mund ti përdorë çdokush për të arritur qëllimet e tij.

  2 300 Lekë
  2 500 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% Out of stock

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% In Stock

  Dy kryevepra të filozofisë botërore, “Apologjia e Sokratit" dhe "Simpoziumi" nga filozofi i antikitetit Platon, kanë rravguar në shqip përmes gjuhës së Lazër Radit, që e kthen imazhin e filozofit më të madh të të gjitha kohërave, Sokratin, në një veshje kuptimore të perceptueshme për të gjitha nivelet e leximit.

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  736 Lekë 800 Lekë -8% In Stock

  Anekdotat me te bukura nga e gjithe bota jane mbledhur ne nje vellim te vetem nga botuesi dhe studiuesi Mehmet Gezhilli

  736 Lekë
  800 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 196 Lekë 1 300 Lekë -8% In Stock

  Botimi i libërthit “Çfarë është jeta” të Erwin Schrödinger i jep librit shkencor shqip dimensionin e munguar publik, me shpresën se do të ndiqet edhe nga shumë të tjerë të këtij lloji. Aftësia e Schrödinger-it për t’i parashtruar të gjitha tezat, në mënyrë të tillë që mund të lexohen edhe nga një jo-fizikan dhe, në përgjithësi, nga një jo-profesionist i...

  1 196 Lekë
  1 300 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  460 Lekë 500 Lekë -8% In Stock

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  460 Lekë 500 Lekë -8% In Stock

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% In Stock

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  540 Lekë 600 Lekë -10% In Stock

  Në këtë vepër Fromi përballet me figurën e mësuesit të tij, me mënyrën e tij të të mësuarit, me trashëgiminë e tij të jashtëzakonshëm. Pasioni i Frojdit për të vërtetën, guximi i tij, marrëdhëniet me gratë dhe dashuritë, varësia e tij nga burrat etj. Çdo tentativë për të kuptuar njeriun duhet t’i bëjë llogaritë me tre komponentët e tij: bagazhin biologjik...

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 500 Lekë -10% In Stock

  Disa nga rregullat e lojës së dashurisë. Psikologia Skot nënvizon: të dashurosh, të humbësh dashurinë, të mësosh mësimet e saj dhe të dashurosh sërish: ja cila është rruga…

  450 Lekë
  500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  630 Lekë 700 Lekë -10% In Stock

  630 Lekë
  700 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  552 Lekë 600 Lekë -8% Out of stock

  Nga librat më të rëndësishëm të filozofit të madh francez të gjysmës së dytë të shekullit XX, Zhan Bodrijar (Jean Baudrillard).

  552 Lekë
  600 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% In Stock

  Botuar më 1938, "Homo Ludens" është libri më i rëndësishëm i filozofit hollandez Johan Huizinga, si dhe një nga nga veprat më të rëndësishme në historinë e mendimit të shekullit XX.

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  460 Lekë 500 Lekë -8% In Stock

  Një orë për të jetuar, një orë për të dashuruar: historia e vërtetë e dhuratës më të bukur të bërë ndonjëherë

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 150 Lekë 1 250 Lekë -8% In Stock

  Selfie: Uni i unit është një analizë e “vetvetes moderne”, shumë ndihmues për të gjithë ata që janë të fiksuar në veçantinë e vet. Është një histori e vetvetes që nga kohërat më të hershme (kur jemi përpjekur të rrisim statusin tonë brenda fisit) deri te vetja jonë e tanishme (e uritur për risitë teknologjike).

  1 150 Lekë
  1 250 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% In Stock

  Ky liber vjen ne pikun e debateve per nje deshtim te sistemit kapitalist ne kohen tone; prandaj, vleresohet si nje nder botimet me idete me polemizuese rreth kesaj ceshtje. Duke e lexuar kete liber, do te jeni me te qarte per te ardhmen e tregjeve dhe kapitalit

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  3 680 Lekë 4 000 Lekë -8% In Stock

  Ne kete botim special jane perfshire ne nje liber te vetem 3 librat e Zigmund Frojdit "Hyrje ne psikanalize"

  3 680 Lekë
  4 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% Out of stock

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  552 Lekë 600 Lekë -8% Out of stock

  Në këtë vepër përmblidhen një sërë reflektimesh, herë në formë epigrami, herë të zgjatura në disa paragrafë, mbi tema nga më të ndryshmet: zbrazëtia, koha, Zoti, uni, dashuria, dhuna, e keqja, dëshira, puna, etj.

  552 Lekë
  600 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  644 Lekë 700 Lekë -8% In Stock

  Një bisedë në mes të autorit dhe të bijës nëntë vjeçare, e cila zgjat në kohë, që ofron ide dhe mendime të çmuara për çështje të ndryshme në lidhje me ndjenjën e dashurisë, nëpërmjet së cilës ofrohet një portret i çiftit sot.

  644 Lekë
  700 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  552 Lekë 600 Lekë -8% In Stock

  Në vitin 1785 Imanuel Kanti boton veprën me titull “Themelimi i Zakoneve Shoqërore”. Kjo përbën orvatjen e parë të vërtetë të Kantit në përballjen me problematikën morale dhe një pararendje të mjaftueshme për veprën më të plotë të botuar, tri vite më vonë, me titull “Kritika e Arsyes Praktike”.

  552 Lekë
  600 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 32 of 314 items