Seria e Tom Gejts There are 12 products.

 • Quick view
  828 Lekë 900 Lekë -8% In Stock

  Është me të vërtetë ftohtë jashtë dhe ne të gjithë shpresojmë se do të bjerë borë. Po! Derek dhe unë mund të bëjmë një këndes prej bore dhe të luajmë me topa bore (shiko, Delia!). Gjyshja Mavis ka filluar të më thurë një triko leshi të re për dimër, por gjërat duket se nuk po shkojnë si duhet…

  828 Lekë
  900 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  828 Lekë 900 Lekë -8% In Stock

  Unë jam Tom Gejts. Kur mësuesit e mi nuk i drejtojnë sytë e tyre të zgurdulluar nga unë, mua më pëlqen të vizatoj dhe të mendoj për mënyra të ndryshme se si të mërzis Delian. Mësuesit e mi mendojnë se jam i papërqendruar dhe më "mungon pikësynimi". Kjo është paksa e vrazhdë, sepse tani jam tejet i përqendruar për të zgjedhur se cilën biskotë duhet të ha...

  828 Lekë
  900 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  Sinqerisht shpresoj që Tomi tashmë e ka marrë veten nga dëmtimi i qenit të tërbuar që e sulmoi atë ditën e fundit të semestrit, ndërsa ai ishte duke ardhur për në shkollë. Ishte fat i madh që kishte me vete fletoren e detyrave të shtëpisë për t'u mbrojtur.

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% In Stock

  Gjyshja Mejvis dëshiron të gatuajë për ditëlindjen time, gjë që mund të jetë një katastrofë!

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  Kjo është fytyra ime kur më vijnë IDE GJENIAlE (gjë që ndodh SHPESH). Markusit i pëlqen të mendojë se ka ide të mira, por pjesa më e madhe e tyre janë KOT. Kur xhaxhi Kevini thotë se është EKSPERT në gjithçka, babi bën këtë fytyrë. Ndërsa ky jam unë kur Delias i SHKATERROHEN FLOKËT.

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  828 Lekë 900 Lekë -8% In Stock

  Po pres me padurim udhëtimin shkollor (nëse mund të gjej formularin). Edhe Delia dëshiron që unë të iki. Do të ketë gjëra shumë të bukura për të bërë. Si: të bëjmë trapa;të bëjmë festa në mesnatë. Si dhe të kemi kujdes nga disa krijesa të çuditshme.

  828 Lekë
  900 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  828 Lekë 900 Lekë -8% In Stock

  Nga kolana e famshme ndërkombëtare për fëmijë, vjen edhe një tjetër libër i Tom Gejts. Ky libër ka plot gjëra fanstastike, histori gazmore, shaka plot kripë, aventura fëmijës, piktura fantastike. Prandaj ka marrë shumë çmime ndërkombëtare....

  828 Lekë
  900 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  828 Lekë 900 Lekë -8% In Stock

  Nga kolana e famshme ndërkombëtare për fëmijë, vjen edhe një tjetër libër i Tom Gejts. Ky libër ka plot gjëra fanstastike, histori gazmore, shaka plot kripë, aventura fëmijës, piktura fantastike. Prandaj ka marrë shumë çmime ndërkombëtare....

  828 Lekë
  900 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  828 Lekë 900 Lekë -8% In Stock

  Këshillat e mia për të qenë njëshi i klasës (Fatkeqësisht nuk zbatova asnjërën prej tyre.)

  828 Lekë
  900 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  828 Lekë 900 Lekë -8% In Stock

  Kujdes! Tomi, Delia dhe e gjithë familja Gejts po shkojnë me pushime. Si do të arrijë Tomi ta mbajë veten të zënë përgjatë pushimeve në kampin më të mërzitshëm që keni parë ndonjëherë? Duke vizatuar natyrisht! Një histori e re emocionuese qe pret me padurim te vizatoni edhe ju pushimet tuaja!

  828 Lekë
  900 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  828 Lekë 900 Lekë -8% In Stock

  Seria e Tom Gejtsit vazhdon serish per lexuesit e vegjel. Ne gjuhen shqipe vjen libri i 11-te, ndersa per lexuesit jashte vendi vazhdon bestselleri absolut nderkombetar me serine e 13-te dhe te 14-te.

  828 Lekë
  900 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  828 Lekë 900 Lekë -8% In Stock

  828 Lekë
  900 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 12 of 12 items