Specials

Bibloteka e sipërmarrësit There are 194 products.

per page
 • Quick view
  850 Lekë 1 000 Lekë -15% In Stock

  "Mendo dhe bëhu i pasur" i autorit shumë të njohur amerikan Napoleon Hill, është libri që ka ndihmuar shumë njerëz të ndryshojnë rrjedhën e jetës së tyre.

  850 Lekë
  1 000 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

  Një libër për mënyrën sesi udhëheqësit e mëdhenj frymëzojnë këdo që të veprojë. Një bestseller absolut, i cili do të vijë në ndihmë për të përsosur komunikimin dhe për të arritur suksese në jetë

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  680 Lekë 800 Lekë -15% In Stock

  Merr njerëzit e suksesshëm nga gjithë fushat e jetës. Çfarë kanë të përbashkët? Mënyrën e të menduarit! Tani, mund të mendosh edhe ti si ata dhe të revolucionarizosh punën dhe jetën tënde!

  680 Lekë
  800 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë 1 000 Lekë -30% In Stock

  Autori, Vasil Naço,  jo vetëm është biznesmen i suksesshëm, por e ndan suksesin dhe të mirën me të tjerët. Dhe kjo nuk është pak, përkundrazi, prandaj “Sjellja e pëlqyeshme dhe mençuria në komunikim” nuk vjen thjeshtë si guidë këshillash, por si një mal përvojash të përjetuara me shumë sfida. Dija dhe informacioni i përftuar në këtë realitet për vlerat e...

  700 Lekë
  1 000 Lekë -30%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Libri i tij "Menaxhimi i cikleve të jetës së korporatave", konsiderohet nga Library Journal si një ndër dhjetë librat më të mirë në fushën e biznesit. Një lektor i famshëm, Ichak Adizes ka dhënë mësim në 52 vende, në universitete të tilla me emër, si Columbia University, UCLA, Stanford, Universiteti i TelAviv etj. Ai është njëkohësisht themeluesi i Adizes...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock

  Are you in charge of your life? Or are you being swept away by things that are seemingly out of your control? In AWAKEN THE GIANT WITHIN, Anthony Robbins, the bestselling author of UNLIMITED POWER, shows the reader how to take immediate control of their mental, emotional, physical and financial destiny.

  1 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Në këtë libër do të gjeni përplot teknika të dëshmuara që do t’i japin shtysë shitjeve tua dhe do t’i ngrejë ato në lartësi të reja.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock

  Vital and indispensable, The Intelligent Investor is the most important book you will ever read on how to reach your financial goals.

  3 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Strategjia e Biznesit do të të ndihmojë të marrësh nën kontroll të ardhmen e kompanisë.  

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 100 Lekë Out of stock

  #1 NEW YORK TIMES BESTSELLER o Brené Brown has taught us what it means to dare greatly, rise strong, and brave the wilderness. Now, based on new research conducted with leaders, change makers, and culture shifters, she's showing us how to put those ideas into practice so we can step up and lead.

  2 100 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Nëse je në kërkim të ndryshimit të vetvetes dhe rrugës drejt suksesit, ky libër është një zgjidhje shumë e mençur; Në të jeten këshilla se si të merrni menjëherë nën kontroll fatin tuaj mendor, emocional, fizik dhe financiar! I plotë në të gjitha aspektet e zhvillimit tuaj personal

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 750 Lekë Out of stock

  Sharp, cogent, and provocative-and consistently noted as one of the most valuable business ideas of all time-The Innovator's Dilemma is the book no manager, leader, or entrepreneur should be without.

  3 750 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  2 500 Lekë Out of stock

  Ky eshte nje tekst akademik qe AADF - Albanian-American Development Foundation e sjell ne shqip per studentet dhe sipermarresit nga botimet e Pearson Education, ne botimin e 7-te te tij, te perditesuar dhe eshte i redaktuar dhe i pergatitur nga pedagoge te Fakultetit Ekonomik ne procesin e mesimdhenies ne Shqiperi

  2 500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 650 Lekë In Stock

  Along the way, Pink describes the six successors to the elevator pitch, the three rules for understanding another's perspective, the five frames that can make your message clearer and more persuasive, and much more. The result is a perceptive and practical book--one that will change how you see the world and transform what you do at work, at school, and...

  1 650 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Ky eshte nje tekst akademik qe AADF - Albanian-American Development Foundation e sjell ne shqip per studentet dhe sipermarresit nga Pearson Education, ne botimin e katert dhe eshte i redaktuar dhe i pergatitur nga pedagoge te Fakultetit Ekonomik ne procesin e mesimdhenies ne Shqiperi

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock

  Back in 2010, Eric and I created an internal class for Google managers,' says Rosenberg. 'The class slides all read 'Google confidential' until an employee suggested we uphold the spirit of openness and share them with the world. This book codifies the recipe for our secret sauce: how Google innovates and how it empowers employees to succeed.'

  1 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 890 Lekë 2 100 Lekë -10% In Stock

  Using the experience and insight of working with the leaders of the most innovative companies and organisations in the world, McKeown shows you how to put Essentialism into practice in your own life, so you too can achieve something great.

  1 890 Lekë
  2 100 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  3 240 Lekë 3 600 Lekë -10% In Stock

  Good to Great achieves a rare distinction: a management book full of vital ideas that reads as well as a fast-paced novel. It is widely regarded as one of the most important business books ever written.

  3 240 Lekë
  3 600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 600 Lekë In Stock

  Screw Business as Usual shows how easy it is for both businesses and individuals to embark on a whole new way of doing things, solving major problems and turning our work into something we both love and are proud of.

  1 600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 700 Lekë In Stock

  Hapja e dyerve ndaj botës së biznesit përmban shumë sfida, si për pedagogët,ashtu dhe për studentët. Qëllimi i këtij teksti është të sigurojë çelësin e suksesit që do të çojë në një përvojë shpërblyese edukative dhe do të krijojë mjedisin e duhur për të bërë karrierë në biznes. Hyrja në biznes mbulon një hapësirë të madhe, duke prekur të gjitha fushat...

  1 700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 300 Lekë In Stock

  Influence, the classic book on persuasion, explains the psychology of why people say "yes" - and how to apply these understandings.

  2 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 020 Lekë 1 200 Lekë -15% In Stock

  “Steve Jobs” është biografia e autorizuar e Steve Jobsit, themeluesit të kompanisë Apple. Ky libër që pati një sukses të jashtëzakonshëm nëpër botë, vjen edhe në shqip. Këto keni mundësinë të lexoni pjesë nga libri

  1 020 Lekë
  1 200 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock

  Ky është një tekst universitar në fushën e marketingut, i vlefshëm për studentët që studiojnë në degët e fakultetit ekonomik

  3 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Ky libër ju vjen në ndihmë me 50 ide të mdryshme mbi menaxhimin.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  595 Lekë 700 Lekë -15% In Stock

  Përse disa njerëz kanë më tepër sukses se të tjerët? Këto dhe shumë pyetje të tjera i gjeni tek: “Sekretet e suksesit” i cili shpjegon se ç’të përbashkëta kanë Beatles-at me Bill Gates-in, suksesin e jashtëzakonshëm të aziatikëve në matematikë, përparësitë e fshehura të yjeve të atletikës, përse avokatët më të mirë të Nju-Jorkut kanë të gjithë të njëjtën...

  595 Lekë
  700 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Ky libër sjell historinë e thelluar të Amazon-it, një prej kompanive më të suksesshme globale, e drejtuar nga themeluesi briliant, Jeff Bezos. “Të shesësh gjithçka” do të jetë biografia zbuluese dhe vendimtare e kompanisë që vendosi njërin nga bastet e parë të mëdhenj për internetin, e që ndryshoi përgjithmonë mënyrën se si blejmë dhe lexojmë. Ky botim...

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  510 Lekë 600 Lekë -15% In Stock

  Arti për të fituar miq dhe pushtet është një nga librat më të njohur të ekspertit të famshëm të komunikimit, Dale Carnegie, i ribotuar në mbi 15,000,000 kopje. Në këtë libër, ju do të mësoni se nëpërmjet një komunikimi të frytshëm në jetën e përditshme, do të keni sukses në biznes apo politikë, në mësimdhënie apo sipërmarrje, në një marrëdhënie intime apo...

  510 Lekë
  600 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë 1 000 Lekë -30% In Stock

  Ky libër iu adresohet atyre që duan të kenë sukses në jetë; prandaj për këtë grupim njerëzish jepen këshilla të thjeshta dhe praktike për të arritur këtë objektiv. Autori i librit, Vasil Naçi shpjegon parimet e integritetit, respektit, përkushtimit, shpirtit të fitores, ekselencës dhe sjelljes me klientin, duke u bazuar mbi modelin e ndërtuar me...

  700 Lekë
  1 000 Lekë -30%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  Nëse je sipërmarrës që do të hapë një biznes të ri, një president firme që do të zgjerojë horizontin e njohurive të tij apo një konsumator që ka kërshërinë të mësojë sekretet e suksesit në biznes, në këtë libër do të gjesh plot material frymëzues.

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  850 Lekë 1 000 Lekë -15% In Stock

  Në këtë vepër fuqidhënëse dhe të pabotuar kurrë më parë, autori legjendar për zhvillimin personal, Napoleon Hill, ndan parimet e tij të suksesit, një seri zakonesh dhe mendësish të cilat ju japin themelet për një sukses që ju ndryshon jetën. Mençuri e përjetshme për një jetë të begatë.

  850 Lekë
  1 000 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 350 Lekë 1 500 Lekë -10% In Stock

  Një sagë e mrekullueshme e inovacionit, mbijetesës, dhe triumfit e themeluesit të kompanisë Nike. Udhëtim i një heroi të jashtëzakonshëm, një rrëfim epik për besimin, vendosmërinë e pashembullt, ekselencën, dështimin, triumfin, mençurinë e fituar me mund dhe dashurinë.

  1 350 Lekë
  1 500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  850 Lekë 1 000 Lekë -15% In Stock

  “Një libër që çdo udhëheqës botëror i së ardhmes – dhe së tashmes – duhet ta mbajë tek koka e krevatit.”

  850 Lekë
  1 000 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 32 of 194 items