Specials

Mjekësi There are 9 products.

 • Quick view
  3 000 Lekë Out of stock

  Në librin Gjinekologjia trajtohen gjerësisht problemet e diagnostikimit, mjekimit e masat profilaktike për sëmundjet gjinekologjike, por, gjithashtu, autori kalon dhe në interpretime e shpjegime të disa problemeve sociale, madje edhe psikologjike

  3 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Një manual i shkëlqyer për prindërit që përballen me sfida të tilla si autizmi në familjen e tyre. Pas një eksperience të gjatë praktike dhe studimi, Spiro Saqellari vjen me një botim ku jepen informacione dhe këshilla rreth kësaj sindrome me të cilën po përballemi çdo ditë e më shumë

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  6 750 Lekë In Stock

  Ekokardiografia, ekzaminimi i zemrës me ultratinguj e njohur, e njohur shpesh me termin “teknika e pamjes së të padukshmes” është duke u zhvilluar në mënyrë marramendëse dhe nuk do të jetë e largët dita, kur ultratingujt do të pasqyrojnë në ekran botën molekulare të zemrës. Në këtë mënyrë, ajo sot ka zënë vend në arenën e teknikave imazherike të...

  6 750 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 600 Lekë In Stock

  Ky botim futet tek librat utilitarë që mund të përdoren nga doktorë, infermierë, studentë dhe njerëz të thjeshtë që duan të dinë më shumë rreth sëmundjeve të brendshme.

  2 600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Teksti që po ju paraqitet, është përmbledhje e mësimeve që kemi zhvilluar mbi këtë lëndë me studentë dhe mjekë, që prej vitit 1956. Ky libër mbi Tuberkulozin osteoartikular është zhvilluar pas përvojës sime 60-vjeçare si specialist në këtë fushë. Teksti i përgjigjet kryesisht programit të lu­ës kundër T.B.C, mbas diskutimit dhe konsultimit të PKT. Besoj...

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  4 000 Lekë In Stock

  Vjen tek ne me Manualin e Kirurgjisë, si një botim i një niveli shumë të lartë, i cili shërben si për kirurgët profesionistë ashtu dhe për studentët. Ky botimi pasqyron më së miri eksperiencën dhe ekspertizën e tij në hulumtime të shumta të literaturës më të fundit në fushën e kirurgjisë si asaj të përgjithshme ashtu dhe të asaj endokrine. Prof. Dr. Mehdi...

  4 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë Out of stock

  1 500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 9 of 9 items