Specials

Parashkollorë There are 30 products.

 • Quick view
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% In Stock

  Botime IRISOFT EDUCATION sjell para lexuesve te vegjël, të cilët kanë dëshirë të nisin hapat e para drejt mësimit të gjuhës angleze, librin “First 1000 Words”.

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  308 Lekë 400 Lekë -23% In Stock

  Të gjitha vajzat në fillimet e veta duan të bëhen balerina. Ky libër është një mbështetje e ëndrrave të fëmijëve dhe një ndihmesë për prindërit, pasi është bërë plot përkushtim, profesionalizëm dhe pasion nga drejtoresha e shkollës së Baletit, Blerina Arbana

  308 Lekë
  400 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 694 Lekë 2 200 Lekë -23% In Stock

  Dosje me kapak të fortë, përmban 4 tekste, CD, mozaikun e shkronjave dhe certifikatën e vlerësimit. Kjo paketë, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe të Shkencës për edukimin parashkollor, rekomandohet të përdoret për fëmijët 5-6 vjeç. Paketa shoqërohet me një udhëzues për mësueset dhe prindërit, të cilët do ta ndjekin ecurinë e...

  1 694 Lekë
  2 200 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  860 Lekë In Stock

  Kuti kartoni me fisha (me shkronja e figura) dhe me CD. Nxtini fëmijët të mësojnë më shumë rreth shkronjave dhe e gjithë kjo vjen tek ju nëpërmjet lojërave. Fëmijët edhe mësojnë dhe zhvillojnë aftësitë e tyre në të shkruar, por në të njëjtjën kohë dhe argëtohen duke luajtur. Pasi kemi mësuar bazat e shkronjave, tani do të lidhim këto shkronja së bashku.

  860 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  693 Lekë 900 Lekë -23% In Stock

  Dosja HOP-HOP "Faqet argëtuese" është hartuar në bazë të programit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për ciklin parashkollor sipas fushave kurrikulare: zhvillimi gjuhësor, matematikor, shkencor, artistik, social dhe shëndetësor.

  693 Lekë
  900 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  385 Lekë 500 Lekë -23% In Stock

  385 Lekë
  500 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  Njohuritë bazë gjuhësore, shkencore, sociale, artistike që duhet të fitojë fëmija janë paraqitur në tekstin e fëmijës “9 miqtë e mi” me anë të situatave dhe materialit figurativ e synimet. Ndërsa në librin e msuesit (udhëzuesin didaktik) ofrohen metoda e teknika të larmishme si dhe sugjerohet baza materiale që i nevojitet mësueses/prindit për zbërthimin e...

  1 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 925 Lekë 2 500 Lekë -23% In Stock

  Paketa e Abetares është përgatitur nga një grup specialistësh didaktikë dhe gjuhëtarësh nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia. Ajo është e mbështetur në programet e ministrive të Arsimit të këtyre vendeve. Qëllimi i grupit të punës ka qenë të përgatisin një paketë sa më të plotë që t’u shërbejë nxënësve të shkollave, si dhe fëmijëve që do ta përdorin këtë...

  1 925 Lekë
  2 500 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  501 Lekë 650 Lekë -23% In Stock

  Ne kete pako jane te gjitha shkronjat e gjuhes shqipe dhe kombinacionet ne rrokje. keto jane mjete dikaktike te nevojshme per zhvillimin e procesit mesimor per ciklin parashkollor

  501 Lekë
  650 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë In Stock

  Për fëmijë mbi tre vjeç vjen blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”. Ky bllok përmban ushtrime didaktike dhe argëtuese për fëmijë të kësaj grupmoshe. Në këtë bllok ata do të aftësohen të gjejnë dallimet mes figurave, të kopjojnë gjurmët e kafshëve, të gjejnë rrugën për të dalë nga labirinti, të gjejnë sendin e futur gabim mes sendeve të dhëna, të...

  450 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  405 Lekë 450 Lekë -10% In Stock

  Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për parashkollorin. Këto blloqe dhe libra përmbajnë ushtrime didaktike dhe mjaft argëtuese për fëmijë të këtyre grupmoshave.

  405 Lekë
  450 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  347 Lekë 450 Lekë -23% In Stock

  Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për parashkollorin. Këto blloqe dhe libra përmbajnë ushtrime didaktike dhe mjaft argëtuese për fëmijë të këtyre grupmoshave.

  347 Lekë
  450 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 350 Lekë In Stock

  Seti përmban tre librat bazë të programit të miratuar nga Ministria e Arsimit për ciklin parashkollor, në kopësht, për fëmijët e moshës 3-5-vjeç. Përmes tyre, të vegjlit mësojnë për shkronjat, numrat dhe format. Librat mund të përdoren në programin e kopshtit, por edhe nga vetë prindërit. Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për...

  1 350 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  570 Lekë In Stock

  Ti do të mësosh numrat dhe gabimet në figurë duke u argëtuar. Kështu do të përgatitesh për klasën e parë!

  570 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  513 Lekë 570 Lekë -10% In Stock

  513 Lekë
  570 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  193 Lekë 250 Lekë -23% In Stock

  Libri Drejt Abetares është i shoqëruar me ilustrime plot ngjyra, dizajn të bukur, vjersha dhe aktivitete argëtuese, me qëllim që alfabetin shqip ta mësoni me shumë lehtësi dhe dashuri."    

  193 Lekë
  250 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë In Stock

  Libri është i dobishëm për secilin nxënës të klasës së parë dhe njëherit mund t’u shërbejë mësueseve si material për lëndën zgjedhore.

  450 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Te gjitha shkronjat e aflabetit te shqipes jane te shtypura ne menyre cilesore dhe te pasqyruara ne shkronja dore dhe shtypi. Ky botim vjen per te gjithe femijet e parashkollorit dhe per nxenesin e klases se pare.

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  193 Lekë 250 Lekë -23% In Stock

  Kjo fletore është fantastike për tu përdorur për të gjithë nxënësit që përgatiten për të hyrë në klasën e parë. Përmes saj, fëmijët ushtrohen lehtësisht në shkrimin e shkronjave të alfabetit. Në aspektin didaktik dhe pedagogjik është ndihmesë për vogëlushët të cilët më pas nuk do të kenë probleme në mësimin e abetares shqipe

  193 Lekë
  250 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë In Stock

  Ky eshte nje tekst dikaktik plot vlera per femijet qe te punojne ne menyre te pavarur. Libri eshte i vlefshem per perdorim per ata qe jane ne ciklin parashkollor, ne kopesht, per moshat 4-6 vjec.

  450 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  100 Lekë Out of stock

  Kjo eshte nje fletore e modeluar per t’i ardhur ne ndihme femijeve te ciklit parashkollor per te mesuar per te shkruar numrat, per te dalluar bashkesite dhe per te bere veprimet elementare te mbledhjes dhe zbritjes permes ushtrimeve logjike. Ky botim eshte pergatitur nga nje eksperte e arsimit parashkollor, e cila njeh edhe metodat didaktike te...

  100 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  100 Lekë Out of stock

  Kjo eshte nje fletore e modeluar per t’i ardhur ne ndihme femijeve te ciklit parashkollor per te mesuar per te shkruar shkronjat e alfabetit te gjuhes shqipe. Ky botim eshte pergatitur nga nje eksperte e arsimit parashkollor, e cila njeh edhe metodat didaktike te mesimdhenies dhe mesimnxenies per kete grupmoshe.

  100 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 386 Lekë 1 800 Lekë -23% In Stock

  1 386 Lekë
  1 800 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  693 Lekë 900 Lekë -23% In Stock

  693 Lekë
  900 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  231 Lekë 300 Lekë -23% In Stock

  231 Lekë
  300 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  231 Lekë 300 Lekë -23% In Stock

  231 Lekë
  300 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  231 Lekë 300 Lekë -23% In Stock

  231 Lekë
  300 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  193 Lekë 250 Lekë -23% In Stock

  Seria e librave për fëmijë "Dua të mësoj anglisht" i mëson fëmijës elementet më të rëndësishme të gjuhës. Gjuha e përshtatshme dhe ilustrimet shumëngjyrëshe e bëjnë mësimin më të këndshëm për fëmijët. Ndihmojeni fëmijën tuaj të mësojë gjuhën angleze!

  193 Lekë
  250 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  193 Lekë 250 Lekë -23% In Stock

  Seria e librave për fëmijë "Dua të mësoj anglisht" i mëson fëmijës elementet më të rëndësishme të gjuhës. Gjuha e përshtatshme dhe ilustrimet shumëngjyrëshe e bëjnë mësimin më të këndshëm për fëmijët. Ndihmojeni fëmijën tuaj të mësojë gjuhën angleze!

  193 Lekë
  250 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  154 Lekë 200 Lekë -23% In Stock

  154 Lekë
  200 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 30 of 30 items