Comic There are 42 products.

per page
  • Quick view
    595 Lekë 700 Lekë -15% In Stock

    595 Lekë
    700 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    595 Lekë 700 Lekë -15% In Stock

    595 Lekë
    700 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    425 Lekë 500 Lekë -15% In Stock

    425 Lekë
    500 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    2 125 Lekë 2 500 Lekë -15% In Stock

    2 125 Lekë
    2 500 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    850 Lekë 1 000 Lekë -15% In Stock

    Është e pamundur të përcaktosh se çfarë është më e bukur: finesa, komedia apo urtësia e këtij romani të mrekullueshëm. Milan Kundera është një artist, sigurisht një nga më të mirët që mund të gjenden, i cili thotë se e mira (dhe e keqja) që del nga shpirtrat e njeriut, ka shumë më tepër rëndësi se veprat e një Shteti. Dhe ai e thotë këtë me pasion, me...

    850 Lekë
    1 000 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    850 Lekë 1 000 Lekë -15% In Stock

    850 Lekë
    1 000 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    680 Lekë 800 Lekë -15% In Stock

    Duke përshkuar historinë e Alisës dhe të Fricit, autori ndalet, me ironi, mbi aspekte të shumta që karakterizojnë marrëdhëniet në çift. Nga takimi me vjehrrit e ardhshëm, në hapat e parë në botën e punës, nga dashnorja e flaktë dhe depresive, te ndjekja e dehur në një varrezë, romani i David Foenkinos-ë është një karusel marramendës situatash që na duken...

    680 Lekë
    800 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    595 Lekë 700 Lekë -15% In Stock

    "Vajzat e Ballkonit", kjo është historia e dy vajzave shqiptare, produkt tipik i tranzicionit postkomunist, në përpjekje për të gjetur vetveten përmes tundimeve të shumta për të qenë diçka tjetër.

    595 Lekë
    700 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    680 Lekë 800 Lekë -15% In Stock

    Në një mbrëmje të butë të vitit 1971, pesë gra mblidhen në një dhomë ndenjje të vogël në rrethinat e Londrës. Me një humor të mençur dhe ironik, autorja na shoqëron përmes vijimit njëzetvjeçar të jetës së këtyre grave, teksa qëllimet e mira lihen mënjanë, pre e politikës, seksit dhe tradhtive.

    680 Lekë
    800 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    850 Lekë 1 000 Lekë -15% In Stock

    "Gënjeshtrat e vogla të mëdha” është një rrëfim i shkëlqyer për ish-bashkëshortët dhe gratë e dyta, nënat dhe bijat, skandalet në oborrin e shkollës dhe gënjeshtërzat e rrezikshme që ia themi vetes për të mbijetuar.

    850 Lekë
    1 000 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    680 Lekë 800 Lekë -15% In Stock

    Çpo bën kështu, mama? Jo, nuk po lexon ditarin e fshehtë të sat bije. Edhe më zi se kaq. Ajo sapo të zuri gafil, teksa përvidheshe jashtë, rrasur e ngjeshur në minifundin e saj, me tulet e laprat që të vërshonin nga të gjitha anët. Po çfarë do të bëje për ta shtënë në dorë tët shoq? Gjithçka.

    680 Lekë
    800 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    935 Lekë 1 100 Lekë -15% In Stock

    Edhe pse shumë e zgjuar dhe me një kulturë të përgjithshme mjat të gjerë, që e ka fituar si autodidakte duke frekuentuar bibliotekat e qytetit, Rëneja ka vendosur të jetojë e fshehur pas petkut të konsierzhës së trashë dhe të pakultivuar.

    935 Lekë
    1 100 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    723 Lekë 850 Lekë -15% In Stock

    723 Lekë
    850 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    850 Lekë 1 000 Lekë -15% In Stock

    Nabokov është i aftë t'ju çojë nga një gjendje humori, të tillë që vetëm mjeshtrat munden, pra, nga një gjendje humori, mund t'ju bëjë të ngashëreheni. Guardian

    850 Lekë
    1 000 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    850 Lekë 1 000 Lekë -15% In Stock

    Libri komik më i pamëshirshëm rreth seksit i shkruar deri tani. The Guardian

    850 Lekë
    1 000 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    680 Lekë 800 Lekë -15% In Stock

    680 Lekë
    800 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    850 Lekë 1 000 Lekë -15% In Stock

    Romani “Ëndrra e doktorit” përbën një rast të veçantë në letërsinë e sotme shqipe. Besnik Mustafaj ka rishkruar në prozë komedinë e njohur të Çajupit “Pas vdekjes”. Doktor Adhamudhi, i lindur për teatër një shekull më parë, vjen si protagonist i një romani bashkëkohor për të mishëruar oportunistin e shtirë në idealist, i cili beson se të gjitha mjetet...

    850 Lekë
    1 000 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    680 Lekë 800 Lekë -15% In Stock

    Para se të flesh është historia e një gruaje ekscentrike dhe të mrekullueshme nga familja Blom. Në një sagë, që ngacmon me mençuri, mprehtësi dhe stil, Linn Ullmann-i hulumton truallin e martesës e të amësisë me një humor të pamëshirshëm dhe me një vështrim të butë të dobësisë njerëzore.

    680 Lekë
    800 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    502 Lekë 590 Lekë -15% In Stock

    Dashuria, urrejtje, lumturia, dëshpërimi, morali, imoraliteti, lakmia dhe sakrifica, gjithë virtytet e dobësitë e karakterit njerëzor shtjellohen mjeshtërisht në këtë roman grotesk, të shkurtër, por të përsosur, të autorit të madh anglez të shek. XX, vepër që shkëlqen me një dritë të errët në krijimtarinë e gjerë të Graham Greene.

    502 Lekë
    590 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    680 Lekë 800 Lekë -15% In Stock

    Një roman për rritjen e një djaloshi që e merr jetën e vet në dorë, një roman që rrëfen dhe të bën të qeshësh me të madhe.

    680 Lekë
    800 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    638 Lekë 750 Lekë -15% In Stock

    638 Lekë
    750 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    765 Lekë 900 Lekë -15% In Stock

    Në këtë roman të jashtëzakonshëm, sa komik, aq edhe të thellë në aspektin filozofik, autori i vlerësuar i romani "Netherland", zbulon konturet e fshehura të një qyteti – stoli në Lindjen e Mesme dhe dilemat e heshtura të njeriut modern.

    765 Lekë
    900 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    680 Lekë 800 Lekë -15% In Stock

    680 Lekë
    800 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    680 Lekë 800 Lekë -15% In Stock

    680 Lekë
    800 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    808 Lekë 950 Lekë -15% In Stock

    808 Lekë
    950 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    595 Lekë 700 Lekë -15% In Stock

    595 Lekë
    700 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    723 Lekë 850 Lekë -15% In Stock

    723 Lekë
    850 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    1 020 Lekë 1 200 Lekë -15% In Stock

    Barni Panofski i çatdhesuar kanadez, admirues finok i grave, shkrimtar, producent televiziv, tregimtar vendos, më në fund, që të marrë penën dhe të hedhë në letër, kundërshtinë ndaj akuzave që i bëhen në autobiografinë e rivalit të tij.

    1 020 Lekë
    1 200 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    1 020 Lekë 1 200 Lekë -15% In Stock

    Nga autorja e librit Seksi dhe Qyteti. Ndërtesa nr. 1 në Bulevardin e Pestë, një godinë e bukur ku spikat arti dekorativ dhe që lartësohet në lagjet e modës më të fundit, është një adresë e llojit të vetëm, nga ato ndërtesa ku, në një mënyrë apo në një tjetër, rrugën brenda saj duhet ta fitoni vetë.

    1 020 Lekë
    1 200 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    850 Lekë 1 000 Lekë -15% In Stock

    Ana Uollsh pëson një aksident të rëndë automobilistik dhe një mëngjes gdhihet në divanin e sallonit të shtëpisë së prindërve në Dublin.

    850 Lekë
    1 000 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    595 Lekë 700 Lekë -15% In Stock

    Hapësirat tekstologjike të këtij romani, të përveçëm si frymë dhe shprehësi, por mbi të gjitha unik për sendërtimin e realitetit letrar, bazuar në konkreten e përditshmërisë, që në këtë rast e tejkalon imagjinaren, ndërlidhen po kaq ngushtësisht edhe nga fati i vetë protagonistëve, që në hapësirat e tekstit, shpesh duken më tepër si figura ide, me gjasë...

    595 Lekë
    700 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
  • Quick view
    553 Lekë 650 Lekë -15% In Stock

    Një Roman i bukur - si një palë këpucë firmato dhe epshndjellëse, si një butik i famshëm ku klienti ka gjithmonë të drejtë.

    553 Lekë
    650 Lekë -15%
    Reduced price!
    In Stock
Showing 1 - 32 of 42 items