Magazine There are 70 products.

Subcategories

per page
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Doli në treg numri i ri i revistës “Living”. Në botimin me 247 faqe ku do të gjeni gjithçka. Sekretet e Sadije Berishës pas ndarjes nga Shkelzeni; Ajola Xoxa dhe Tirana, këshilla për kujdesin e lëkurës gjatë verës, një ekskluzive me Vittorio Sgarbin dhe Besa Myftiu e hapur për martesën. Bashkë me revistën edhe një dhuratë fantastike.

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Revista "Hylli i Dritës" është botim i Urdhrit Françeskan që është rikthyer në qarkullim pas vitit 1994. Në këtë revistë shkruajnë personalitete të kulturës kombëtare shqiptare, por edhe studiues të huaj. Përmbajtjen e këtij numri e gjeni më poshtë

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Revista "Hylli i Dritës" është botim i Urdhrit Françeskan që është rikthyer në qarkullim pas vitit 1994. Në këtë revistë shkruajnë personalitete të kulturës kombëtare shqiptare, por edhe studiues të huaj. Përmbajtjen e këtij numri e gjeni më poshtë

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Revista "Hylli i Dritës" është botim i Urdhrit Françeskan që është rikthyer në qarkullim pas vitit 1994. Në këtë revistë shkruajnë personalitete të kulturës kombëtare shqiptare, por edhe studiues të huaj. Përmbajtjen e këtij numri e gjeni më poshtë

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Tani në treg numri i ri i revistës Living. Jeto bukur, Jeto me Living!    

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Tani në treg numri i ri i revistës Living. Jeto bukur, Jeto me Living!   

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Medius” sjellë në këtë numër një sërë këndvështrimesh mbi raportin e mitit me historinë, të ndarjes së logosit me mitin, të debatit mbi heronjtë e dikurshëm dhe të sotëm, duke u mbështetur në nevojën që kemi për të njohur jo vetëm veten, por edhe botën. Në këtë numër do të gjeni shkrime nga Doan Dani, Blendi Fevziu, Fatos Lubonja, Ergys Mërtiri, Klemnetin...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock

  "Trashëgimia Ortodokse në Shqipëri" është numri i parë i një gjerdani të veçantë botimesh që revista kulturore periodike "Art & Trashëgimi" ia kushton trashëgimisë kulturore dhe historike të komuniteteve fetare në vendin tonë. Ky botim u realizua falë bashkëpunimit të stafit të revistës "Art & Trashëgimi" me Kishën Orthodhokse Autoqefale të...

  3 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock

  Numri i katërt i periodikut Art & Trashëgimi, Tirana, Rikthimi i Muzave, i kushtohet qytetit të Tiranës. Ky numër i revistës periodike Art & Trashëgimi përpiqet ta shfaqë Tiranën ndryshe, të sjellë tek lexuesi dritë-hijet e kryeqytetit shqiptar, cilat janë origjinat e Tiranës, lashtësia e saj, si u ndërtua Tirana, si u bë kryeqytet, toleranca dhe...

  3 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock

  Në botimin Art & Trashëgimi “Vlora, Nimfa e Mesdheut”, kushtuar qytetit të Vlorës do të gjeni pjesë të historisë mijëravjeçare të këtij qyteti, konceptuar si një dossier, ku përfshihet arti, kultura, tradita tregtaro – ekonomike, monumentet historike dhe ato të kultit, si dhe personalitetet dhe figurat e shquara që ka nxjerrë ky qytet. E konceptuar si...

  3 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock

  Numri i tetë i periodikut Art & Trashëgimi i kushtohet qytetit historik të Prizrenit. Art & Trashëgimi ndërton një portret historiko-kulturor e artistik të Prizrenit, duke sjelle dritë-hijet e kryeqytetit historik, cilat janë origjinat e tij, lashtësia e tij, si u ndërtua ndërtua, roli që ka patur ai që nga lashtësia si udhëkryq tregtar midis...

  3 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Në ketë numër do të mund të lexoni studime të studiuesve të njoftun mbrenda dhe jashtë Shqipnie. Hylli në ketë numër sjellë kontribute të çmueshme ndër të gjitha lamijet e kulturës shqiptare.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Identiteti mbetet gjithnjë një sfidë, por përballë modernitetit kjo sfidë është çdo ditë dhe më e madhe për shkak se tradita, demokracia, besimi, tjetri dhe vetja kanë ndryshuar si pasojë e diktaturës së spektaklit. Lexim të mbarë. Urime gjithë autorëve që shkruan për këtë numër: Redi Shehu, Dorian Koçi, Ervin Hatibi, Blendi Fevziu, Emine Sadiku, Hajrie...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Në “Medius 5” e cila u fokusua tek A dimë të protestojmë? do të lexoni shkrime nga: Ergys Mërtiri, Ervin Hatibi, Fabian Zhilla, Ardian Vehbiu, Ilda Mara, Elsa Demo, Armand Bora, Redi Shehu, Selami Xhepa, Lulzim Hoxha, Fitim Zekthi, Brenton Kotorri, Avni Delvina dhe Agim Baçi

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Doli nga shtypi nr 18 i “Illz”, Revistë letrare e Tiranës, periodike dy mujore, me drejtor Izet Duraku dhe kryeredaktor, Rexhep Shahun

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  “Illz”, nr. 19, Revistë letrare e Tiranës, periodike dy mujore

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Revista Letrare e Tiranes Illz doli me numrin e saj te 20, ku ka nje dedikim per gazetarin dhe publicstin Fatos Baxhaku, retrospektive me Eqerem Cabej, Martin Camaj dhe Shekspirin; me autore ne fokus, nobelistin Llosha dhe Arber Ahmetaj. Personalitetet e numrit jane Azem Shkreli, Ali Aliu dhe Albert Vataj.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Revista Illz në numrin e 21, i ka kushtuar një vend të vecante nobelistëve

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Business Magazine eshte revista e pare online kushtuar sipermarrjes dhe qe tashme i ofrohet lexuesve edhe ne versionin e printuar. Ne kete reviste do te gjeni te informacione, keshilla dhe te dhena ne fushen e marketingut, menaxhimit, shitjeve, zhvillimit te trendeve te reja te biznesit, rrjeteve sociale, profile dhe intervista, - qe do ti vlejne biznesit...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Business Magazine eshte revista e pare online kushtuar sipermarrjes dhe qe tashme i ofrohet lexuesve edhe ne versionin e printuar. Ne kete reviste do te gjeni te informacione, keshilla dhe te dhena ne fushen e marketingut, menaxhimit, shitjeve, zhvillimit te trendeve te reja te biznesit, rrjeteve sociale, profile dhe intervista, - qe do ti vlejne biznesit...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Business Magazine eshte revista e pare online kushtuar sipermarrjes dhe qe prej ketij numri i ofrohet lexuesve edhe ne versionin e printuar. Ne kete reviste do te gjeni te informacione, keshilla dhe te dhena ne fushen e marketingut, menaxhimit, shitjeve, zhvillimit te trendeve te reja te biznesit, rrjeteve sociale, profile dhe intervista, - qe do ti...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ky numër i kushtohet ideologjisë së partive: Majta apo djathtas- si orientohemi sot? Në Medius 8 do të lexoni shkrime nga Redi Shehu/ Artan Fuga/ Selami Xhepa/ Fitim Zekthi/ Armand Bora/ Brenton Kotorri/ Lulzim Hoxha/ Jozef Radi/ Fabian Zhilla/ Agim Baçi/ Ervin Hatibi/ Oltion Kadaifçiu/ Ergys Mertiri

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Në këtë numër të revistës Medius është ngritur çështja shqetësuese “Shqipëria, çfarë shkoi keq?” ku vijnë disa nga këto këndvështrime të ndryshimeve dhe zhgënjimeve që pasuan këto tridhjetë vjet. Këto tema janë trajtuar në këtë numër nga Fabian Zhilla, Hajrudin S. Muja, Milazim Krasniqi, Redi Shehu, Ergys Mërtiri, Ervin Hatibi, Selami Xhepa, Lulzim Hoxha,...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Renditja e kompanive më të mëdha në vend, sipas të ardhurave, “Monitor 200”, për vitin 2019. Ndërtimi dhe koncesionet po vijojnë të fitojnë terren. Sipërmarrjet e përqendruara në konsum paralajmërojnë për pasojat e COVID-19 në aktivitetin e tyre.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Botohet numri i ri i revistës Medius, dedikuar pandemisë dhe pasojave të saj në ekonomi, jetën sociale, kulturore dhe funksionimin e strukturave institucionale. Në këtë numër do të lexoni shkrime nga: Redi Shehu, Milazim Krasniqi, Fitim Zekthi, Entela Tabaku, Selami Xhepa, Armand Bora, Fabian Zhilla, Lulzim Hoxha, Agim Baçi, Klementin Mile, Ergys Mërtiri,...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
Showing 1 - 32 of 70 items