Specials

 • Piratologjia

  Mahnitëse janë historitë me piratë....

  1 925 Lekë -23% 2 500 Lekë

Rritja e vajzave There are 18 products.

 • Quick view
  462 Lekë 600 Lekë -23% In Stock

  462 Lekë
  600 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  539 Lekë 700 Lekë -23% In Stock

  539 Lekë
  700 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% In Stock

  Vajzat mund të udhëheqin botën. Gjithçka që u duhet është vetëbesimi. I pajisur me ilustrime novelash grafike, me lista e me teste të këndëshme, si dhe me ngjarje reale të shumë vajzave, ky libër të mëson kodin e vetëbesimit: si ta krijosh atë dhe si ta vësh në përdorim. Libri është për moshat 8-12 vjeç

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  616 Lekë 800 Lekë -23% In Stock

  Kjo guidë "nga koka te këmbët" u përgjigjet të gjitha pyetjeve të vajzave gjatë periudhes së pubertetit.

  616 Lekë
  800 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 500 Lekë -10% In Stock

  Ky Libra t'i tregon të gjitha aftësitë që të duhen për të mbijetuar dhe lulëzuar në çfarëdolloj të papriturash

  450 Lekë
  500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 500 Lekë -10% In Stock

  Ky është libri që ju ndihmon me truke dhe këshilla për të qenë e veçantë. Çdo vajzë e meriton të duket dhe të ndjehet e mahnitshme!

  450 Lekë
  500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  308 Lekë 400 Lekë -23% In Stock

  Ky liber analizon vetevleresimin e femijeve te kesaj moshe dhe i sugjeron prinderve sjellje pedagogjike per ta ndihmuar kete zhvillim.

  308 Lekë
  400 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  616 Lekë 800 Lekë -23% In Stock

  Vajzëria është një mision, një udhëtim për të grumbulluar dijen e nevojshme për të qenë grua. Ne jemi udhërrëfyesit e bijave tona në këtë kërkim. Për ta bërë këna na nevojiten udhërrëfyes të mirë, shembuj të mirë dhe sy të kthjellët.

  616 Lekë
  800 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% In Stock

  Ky libër është i mbushur me këshilla praktike dhe shërben si një udhërrëfyes elegant për të gjitha vajzat në rritje. Në të jepen 50 mësime mbi ndryshimet që ndodhin në trupin tuaj

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Një studim mjaft interesant i Prof. Dr. Qazim Dushku, që rrok problematikat e shumta të edukimit të fëmijëve në shkollë e në familje. Ideja se prindërit sillen keq me fëmijët, se edhe shkolla nuk reagon në lartësinë e duhur ndaj fëmijëve, sillen pa takt dhe nuk i marrin në mbrojtje fëmijët, koha e lirë rrjedh kot, pa adresime edukative dhe me një ritëm që...

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Jetoje çdo minutë në maksimum, duke u bërë më e mira në gjithçka. Vajzat nuk do të kenë më asnjë cast të plogësht, me këto mënyra të shkëlqyera për të shkundur mërzitjen. Kalojua të gjithave! Bëhu më e mira!

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Nëse shpirti dhe mendja e fëmijës nuk ushqehen me librin, muzikën, artin dhe njohuri të tjera shkencore, pra me të bukurën dhe të mirën, atëherë shpirti dhe mendja do të mbushen me pasione, frikëra e dyshime. Dhe këto nuk e lënë njeriun të emancipohet dhe të jetë njerëzor me veten dhe me të tjerët.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 155 Lekë 1 500 Lekë -23% In Stock

  Ruani çastet e paharruara nga jeta e fëmijës suaj gjatë tri viteve të para. Shënoni në këtë album kujtimet kryesore të fëmijës suaj, që do i njohin ata më vonë me historinë e hapave të tyre të para. 

  1 155 Lekë
  1 500 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% In Stock

  Kujtimet e mrekullueshme të fëmijës suaj gjatë vitit të parë të jetës.

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 540 Lekë 2 000 Lekë -23% In Stock

  Plot pasion, por objektiv – libri i parë praktik që ju mëson për prindërimin, duke sjellë fakte, e jo duke hamendësuar, se si t’i rritni sa më mirë fëmijët tuaj.

  1 540 Lekë
  2 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 155 Lekë 1 500 Lekë -23% In Stock

  Ky botim i ri përmban dëshmi neuroshkencore rreth një metode, që i ndihmon fëmijët të bëhen të pavarur, të jenë të përqendruar e kureshtarë. Eshtë më se i përditësuar, duke përfshirë çështje aktuale familjare, si dhe këshilla "me hapin e kohës" për mbarërritjen e fëmijëve në epokën digjitale. I shkruar nga Tim Seldin, President i Fondacionit Montesori dhe...

  1 155 Lekë
  1 500 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  693 Lekë 900 Lekë -23% In Stock

  Një libër i domosdoshëm për këdo që merret me pedagogjinë.

  693 Lekë
  900 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% In Stock

  Me anë të këtij libri, do të kujtoni çastet më të bukura nga viti i parë i jetës së vajzës suaj, që nga ardhja në jetë, te ditët e para, te çastet e shënuara, te gjërat para, te koha e kaluar me familjen e miqtë… Këtu mund të ruani fotografitë dhe kujtimet, gjërat e para dhe më të pëlqyerat. Në këtë mënyrë do të krijoni thesarin tuaj që e gjithë familja...

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 18 of 18 items