Specials

Sport There are 12 products.

 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Ky fjalor, i përditësuar kryesisht me Traktatin e Nisës, i cili është aktualisht në fuqi, trajton gjithashtu fjalë dhe shprehje të marra nga Projektkushtetuta Evropiane. Në këtë fjalor nuk trajtohet vetëm Bashkimi Evropian. Objekt i shumë termave janë organizata të tjera evropiane, të tilla si Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut, OSBE, etj.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 500 Lekë Out of stock

  1 500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 800 Lekë Out of stock

  1 800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock
 • Quick view
  2 800 Lekë In Stock

  Libër i cili trajton periudhën post-komuniste ose periudhën e tranzicionit në të cilën kaloi shoqëria shqiptare në Republikën e Maqedonisë (tanimë të Veriut). Nëpërmjet këtij libri publicistik, autori e njofton lexuesin me amullinë politike që e ka pllakosur shoqërinë dhe politikën shqiptare në Maqedoninë e Veriut.

  2 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Mitologjia është tërësia e miteve të krijuara nga njerëzit në lashtësi, me të cilat ata shpjegonin dukuritë natyrore, sëmundjet, marrëdheniet personale dhe familjare, luftërat…

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Gjatë këtyre tri dekadave të fundit të epokës së internetit, teknologjia e informacionit dhe drejtimet tekniko-shkencore të lidhura me të, si: elektronika, informatika, robotika dhe telekomunikimi, kanë shënuar një përparim të pandalshëm.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 500 Lekë In Stock

  Fjalor i homonimeve leksikore në gjuhën shqipe është një punim i rëndësishëm në fushën e gjuhësisë shqiptare, dhe përkatësisht në atë të hartimit të fjalorëve.

  3 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky fjalor përmban: •Rreth 25 000 fjalë-titull me barasvlerësit italisht • Fjalët më të përdorshme të shqipes • Ilustrime me shembuj të përdorimit të fjalëve • Shprehjet frazeologjike më të përdorshme.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  4 000 Lekë In Stock

  Libri ‘Fjalor mitologjik i popujve të botës” me autor Sulejman Lokaj nuk është libër i zakonshëm, as një libër i thjeshtë studimor që na rrëfen në formën e prozës kuptimin e mitheve të popujve të botës në përgjithësi, dhe më së shumti të popujvë iliro-pellazgë, epirotë dhe helenë që autori me ose pa të drejt i përmbledh brenda kontekstit të thirrur grek (GR)

  4 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock
  New

  Inteligjenca artificiale është një nga drejtimet, ku shkenca po përparon me ritme shumë të shpejta në ditët e sotme. Zhvillimi i kësaj disipline po sjell sisteme bashkëbisedimi, si ChatGPT, që komunikojnë me ne sikur të ishin njerëz dhe që japin përgjigje apo zgjidhje po aq të sakta e të vlefshme, sa edhe ekspertët e radiologjisë, financës, sigurisë...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 900 Lekë In Stock

  Ky fjalor, i hartuar për përdorim praktik, si "agjenci emrash", synon me u ndihmue prindërve të rinj shqiptarë

  3 900 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 12 of 12 items