Specials

Luaj dhe mëso There are 279 products.

per page
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Vishni sipas modës kafshët e xhunglës e bëjini gati për karnavalet me vallen me konga, për perëndimin e diellit në lëndinën Hula, për një festë me banane dhe për shumë gjëra të tjera brenda këtij libri mode me figgura ngjitëse.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Libri “Shëët, mos zgjojmë kafshët e fermës” është pjesë e series “Shëët, mos zgjojmë…”. Ky libër është pajisur me kapakë që hapen.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

    Libri “Shëët, mos zgjojmë kafshët e pyllit” është pjesë e serisë “Shëët, mos zgjojmë…”. Ky libër është pajisur me kapakë që hapen.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

    Ngjarjet zhvillohen në dimrin me dëborë. Nuk ka fëmijë që të mos i lexojë e të mos ndiejë mirësi, dashuri dhe një ngrohtësi të atillë, që i bën edhe më të paqtë e të mos ndihen kurrë vetëm e të trishtuar.   

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

    Kjo seri përmban 4 libra me nga 150 figura ngjitëse plot ngjyra: “Vishni me figura ngjitëse princeshat e hijshme”, “Vishni me figura ngjitëse balerinat e bukura”, “Vishni me figura ngjitëse shoqet e ngushta”, “Vishni me figura ngjitëse pyllin e magjepsur”. Çdo libër përmban më tepër se 20 veshje ose paraqitje krijuese. Merrni figurat ngjitëse, krijoni...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Kjo seri përmban 4 libra me nga 150 figura ngjitëse plot ngjyra: “Vishni me figura ngjitëse princeshat e hijshme”, “Vishni me figura ngjitëse balerinat e bukura”, “Vishni me figura ngjitëse shoqet e ngushta”, “Vishni me figura ngjitëse pyllin e magjepsur”. Çdo libër përmban më tepër se 20 veshje ose paraqitje krijuese. Merrni figurat ngjitëse, krijoni...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Kjo seri përmban 4 libra me nga 150 figura ngjitëse plot ngjyra: “Vishni me figura ngjitëse princeshat e hijshme”, “Vishni me figura ngjitëse balerinat e bukura”, “Vishni me figura ngjitëse shoqet e ngushta”, “Vishni me figura ngjitëse pyllin e magjepsur”. Çdo libër përmban më tepër se 20 veshje ose paraqitje krijuese. Merrni figurat ngjitëse, krijoni...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

    Kjo seri përmban 4 libra me nga 150 figura ngjitëse plot ngjyra: “Vishni me figura ngjitëse princeshat e hijshme”, “Vishni me figura ngjitëse balerinat e bukura”, “Vishni me figura ngjitëse shoqet e ngushta”, “Vishni me figura ngjitëse pyllin e magjepsur”. Çdo libër përmban më tepër se 20 veshje ose paraqitje krijuese. Merrni figurat ngjitëse, krijoni...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Në këtë libër të vegjlit do të njihen me një qenush dhe historinë e vogël të festës së tij të madhe, që shoqërohet me ilustrime të gëzueshme. Qenushi ka një hundë-buton. Sa herë që shtypet, lëshon një tingull, por nuk është vetëm tingulli i hundës së qenushit. Janë edhe shtatë të tjerë. Shihni figurat dhe shtypni hundën, që të zbuloni e të dëgjoni tingujt...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky libër ka formën e një çante prej vërteti, me rrip ngjyrë rozë për ta mbajtur në dorë dhe elegante sa më s’ka, hapet si një çantë prej vërteti, por brenda ka... 7 përralla me personazhe të paharrueshme, që mund t’i marrësh me vete ngado. Merre çantën e dorës, vogëlushe, që të lexosh dhe pastaj të shkosh e të takosh një balerinë yll të bukur, një dragua...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky libër ka formën e një çante prej vërteti, me rrip bojëqielli për ta mbajtur në dorë dhe elegante sa më s’ka, hapet si një çantë prej vërteti, por brenda ka... 7 përralla me personazhe të paharrueshme, që mund t’i marrësh me vete ngado. Merre çantën e dorës, vogëlushe, që të lexosh dhe pastaj të shkosh e të takosh Froin me njëbrirëshin, princeshën e...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Zbuloni botën e gjallë në këtë libër interesant që flet për natyrën. Mësoni se si zhvillohen farat, përse disa insekte janë vija-vija, si jetojnë pinguinët, pse kameleonët ndryshojnë ngjyrë dhe shumë kuriozitete të tjera që do t’ju habitin.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

    Ky libër do t’i argëtojë pa masë vogëlushët tuaj. Jo vetëm që është plot ngjyra dhe me ilustrime që i tërheqin sapo ta shfletojnë, por ata edhe mund të ledhatojnë, të prekin e të dëgjojnë… Ja, të provojnë të prekin hundën e qenushit, të fërkojnë bishin e miushit, të ledhatojnë maçokun dhe zogun pushverdhë, të shtypin barkun e arushit, të gudulisin...

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Ky është një libër që flet. Po si? Po të shtypni një buton, do të dëgjoni një shkronjë dhe një fjalë që fillon me shkronjën që dëgjuat. Çdo shkronjë e alfabetit të shqipes është e shoqëruar me një buton dhe me një figurë për ilustrim. Në krah të çdo figure janë shkronjat e mëdha e të vogla të shtypit që mund t’i përvijoni me gisht për t’i mësuar më mirë....

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Ky është libri i katërt i serisë “Libra me 18 melodi”. Ju, vogëlushë, do të njiheni me Dinon e vogël, që luan me miqtë e tij kur, papritur, lëshon një britmë që ata nuk e kanë dëgjuar kurrë më parë. Po të shtypni një nga 18 butonat, edhe ju do ta dëgjoni këtë britmë. Kështu, dalëngadalë, do të bëheni pjesë e aventurës parahistorike, teksa Dinoja i vogël...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort koteleve? U pëlqen të fluturojnë, të hidhen apo të kacavirren? U pëlqen të pinë limonadë, çokollatë të nxehtë apo ujë? U pëlqen televizori, të vishen apo të ndjekin, të hidhen e të kapin? U pëlqen t’i qëllojnë, t’i përqafojnë apo t’i ledhatojnë.... Shfletojeni librin, pra, dhe shihni pikturat tërheqëse, që t’i...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort qenushëve? U pëlqen të jetojnë në fushë, në guvë apo në ndonjë shtëpizë? U pëlqen të hanë bar, krimba apo biskota të pjekura? U pëlqen të luajnë në çerdhe, në shilarës apo në park? U pëlqejnë kubat, telefoni apo topi.... Shfletojeni librin, pra, dhe shihni pikturat tërheqëse, që t’i mësoni sekretet e tyre. Çdo gjë...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Bëhuni pjesë e argëtimeve të kafshëve të fermës. Me 18 meloditë e mahnitshme që përmban ky libër, përveç ëndjes së leximit, fëmijët do të argëtohen duke shtypur butonat.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Ky është një libër plot me risi pedagogjike dhe didaktike për botën e fëmijëve të moshës 6-13 vjeç; ku ngrihen pyetjet e mëdha që bëjnë të vegjlit. Të gjitha këto vijnë përmes një laboratori me pyetje - përgjigje

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Puzzle dhe test! Lojra shumë argëtuese. Test: zbulo tipin tënd. Rrathët magjikë. Të gjithë në det!

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Me 18 meloditë e mahnitshme, përveç ëndjes së leximit, fëmijët do të argëtohen duke shtypur butonat.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Vogëlushët njihen me botën që i rrethon: - Me kafshët, frutat, numrat, format, lodrat dhe konceptet e para.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Dy përrallëza me dritare që u zhvillojnë vogëlushëve aftësinë vëzhguese.

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Dy përralla me dritare që u zhvillojnë vogëlushëve aftësinë vëzhguese.

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Ngjyrosni yjet e kinemasë dhe yjet e kërcimit. Bëjini të shkëlqejnë duke i zbukuruar me diamante!

 • Ngjyrosni yjet e kinemasë dhe yjet e kërcimit. Bëjini të shkëlqejnë duke i zbukuruar me diamante!

 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Mëso sa është ora me arushin Ted!

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ju mëson të realizoni stilime të ndryshme, nga elegante e të rafinuara e deri te krehja joshëse për një mbrëmje të veçantë. 50 stilime të mrekullueshme flokësh, që nxjerrin në pah bukurinë tuaj natyrore.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  Një udhëzues themelor për kujdesin ndaj vetes dhe foshnjës, nga ngjizja e fëmijës deri në moshën trevjeçare. Tërësisht praktik, i ilustruar plotësisht dhe i indeksuar.

  2 500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 32 of 279 items