Specials

2020 Bukinist Prizes There are 6 products.

 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Është një përrallë e fuqisë së shpirtit, dritës brenda vetes dhe dashurisë për mjedisin. Ky libër shoqërohet me vizatimet fantastike të Artur Dautit

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Ky libër nuk mëton të zgjojë dhembshuri, as të shpjegojë se sa e tmerrshme është vdekja, si "substanca" që ndërton pikëllim, por se sa tragjike është ta mbyllësh jetën në të ritë e tu të bukur, dhe më tej, se sa fatale është të mos dish ta jetosh atë edhe ashtu, të shkurtër nga fati. Ky "udhëtim" tronditës, më i vështiri i jetës së autores, si qenie dhe...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  “IMORALISTI” është ftesë për një rrugëtim poetik në anën tjetër të së Vërtetës, një rrugëtim i gjatë nëpër tema të nxehta që nuk durojnë veshje të tepërta të shpirtit.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  Me një stil të shkruari tejet të thellë dhe të shkëlqyer, Lauren Groff ka arritur t’i japë mjeshtëri rrëfimtare asaj që mund të lexohet si një pjesë teatrore, si një tragjedi e vënë në jetë nga dy personazheve të shkëlqyer; sepse çdo histori ka dy anë, ndërsa çelësi i një martese nuk është e vërteta, por sekreti.

  1 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Ky nuk është vetëm një botim historik për lexuesit e interesuar në historinë e Evropës Jug-Lindore. Në të përfshihen çështje rnë të gjera si: konvertimi fetar, "kriptolishtërimi" mes myslimanëve, metodat e skllavërimit brenda Perandorisë Osmane dhe natyrën e krijimit të mitit modern për identitetin kombëtar.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Ky libër vjen në dorën e lexuesit si një përmbledhje esenciale studimesh disavjeçare të autores, të fokusuara veçanërisht në tiparet dhe cilësitë e lindura apo të fituara të liderëve.

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 6 of 6 items