Konspiracion There are 31 products.

 • Quick view
  1 250 Lekë In Stock

  1 250 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Kulti i Iluminatëve përfaqësohet nga bankierë të pasur mason dhe hebrenj, që ndër vite kanë ndikuar me fuqinë e tyre ekonomike edhe në përfaqësimet politike. Sipas këtij libri, Iluminatët sulmojnë institucione si martesa dhe feja për të promovuar korrupsionin; madje ishin ata që orkestruan dy luftëra botërore dhe po përgatisin të tretën.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 250 Lekë In Stock

  Në këtë libër autori na paraqet origjinat misterioze të vëllazërisë më enigmatike, më me ndikim dhe më të diskutuar të botës perëndimore. Me botimin e këtij libri, tashmë masoneria në Shqipëri do të dekodohet, sepse autori i këtij libri të rrallë, ka qenë antar i Masonerisë dhe ka milituar për një kohë të gjatë në Masoneri dhe temën e këtij libri e ka...

  1 250 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky libër u dedikohet pjesëtarëve të komunitetit të Shërbimit Sekret, të cilët, bashkë me Ushtrinë e Shteteve të Bashkuara, shërbyen në Austri pas Luftës së Dytë Botërore. Ata ishin një grup njerëzish të talentuar dhe të përkushtuar, të cilët jetuan dhe punuan nën trysninë në rritje të Luftës së Ftohtë. Kontributi i tyre e ndihmoi shumë qeverinë amerikane...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  CIA amerikane, SVR ruse, MI6 britanike, DSGE franceze, BND, Mosadi

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Një listim enciklopedik që paraqet disa nga konsipracionet më të famshme dhe jotëfamshme përgjatë historisë duke përfshirë vrasjen e presidentit Kenedi, vdekjen e Princeshës Dajanë, ngjarjet e 11 shtatorit, Burrat me të zeza etj.

 • Quick view
  1 900 Lekë In Stock

  Vepra "Kodet magjike" është madhështore për sa i takon objektit që trajton dhe zbulesave që sjell. Ajo përmban pothuajse njëmijë fotografi dhe ilustrime aktuale. Do të shihni me sytë tuaj se si politikanët kryesorë dhe njerëzit më të shquar të planetit (ndërmet tyre edhe njerëzit më të pasur dhe të pushtetshëm të SHBA - së) janë kapur në flagrancë teksa...

  1 900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 250 Lekë In Stock

  Sipas teorisë së konspiracionit të zyrtarëve të qeverisë amerikane, 19 rrëmbyes kamikazë myslimanë nga Lindja e Mesme, me zemrat të mbushura me urrejtje për lirinë dhe demokracinë amerikane, rrëmbyen katër aeroplanë.

  1 250 Lekë
  In Stock
 • Në këtë botim, autorët përpiqen të hedhin dritë mbi konspiracionet dhe intrigat më të mëdha të historisë.

 • Quick view
  2 100 Lekë In Stock

  Rreth 700 faqe të mbushura me kërkime dhe referime historike, biografike e simbolike. Është një kryevepër që lidh të gjitha pikat dhe zbulon lidhjet e fshehura mes personazheve, ngjarjeve dhe tematikave që, në dukje, nuk kanë asgjë të përbashkët mes tyre dhe tregon se të gjitha elementet lidhen në mënyrë të përsosur mes tyre.

  2 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 250 Lekë In Stock

  Falimentimi arsyet kryesore të krizës ekonomike botërore;?

  1 250 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  "Libri që kisha jote nuk do të të lejonte kurrë ta lexoje" trajton me ndershmëri dhe guxim temën më të diskutueshme të të gjitha kohërave: fenë. Midis faqeve të tij, kontributet e teologëve, të historianëvë dhe të studiuesve të pavarur zbulojnë mistifikime, hedhin dritë mbi besimet e lashta e diskutojnë për anën e errët të besimit.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 250 Lekë In Stock

  A ishte 11 shtatori i sajuar nga brenda? A po shterojnë rezervat e naftës? Pse e ndryshoi Air Force historinë e saj për Stefenvillin? A përmbajnë shenjat rrugore kode të fshehtë?

  1 250 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Një libër nga Patrick Ravignant, ku shpjegohen metoda të ndryshme dhe të shumta, ku përfshihen njollat e kafesë, sfera e kristaltë, radiestezia etj.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Për të gjithë të apasionuarit pas teorive konspirative, Texe Marrs na fton të lexojmë librin Rrethi i intrigës ku ai hedh dritë mbi 10 njerëzit e padukshëm që sundojnë botën nga rrethi i fshehtë i brendshëm i konspiracionit global të iluminatëve.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 900 Lekë In Stock

  Libri më i fuqishëm i David Icke. Çdo burrë e grua në planet që lexon këtë libër ndikohet nga informacioni i mrekullueshëm që përcillet në të. Autori zbulon, nëpërmjet dokumenteve, se si njerëzit e të njëjtës vijë gjaku kanë kontrolluar botën për mijëra vjet; se si kanë krijuar fetë e mëdha dhe kanë shtypur njohuritë që do ta çlironin njerëzimin nga...

  1 900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Sinagogat e Satanit është libri i parë që përpiqet të dokumentojë historinë sekrete të konspiratorëve përgjegjës për luftërat, revolucionet dhe debatet financiare nëpër botë.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Historia e një prej shërbimeve sekrete më të frikshme të botës: institucioni i spiunazhit dhe operacioneve speciale të shtetit të Izraelit, i njohur gjerësisht si Mosad.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Çfarë fshihet prapa këtyre fjalëve? Një civilizim i ri po mban jetët tona. Ky civilizim sjell stile të reja. Kjo është një teori e përbashkët mijëvjeçariste që shfaqet si në anën fetare po ashtu edhe në atë bashkëkohore.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1917, në Fatima, Portugali: Virgjëresha i shfaqet Luçisë në ëndërr dhe i beson tre sekrete. Dy të parët janë bërë publik. Por asgjë nuk dihet përsa i përket të tretit, derisa Papa Gjon Pali i Dytë, jep në vitin 2000, një "version zyrtar" të vënë në dyshim menjëherë.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 31 of 31 items