Economy There are 39 products.

per page
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Përbërja e këtij libri ka qenë për autorin një betejë e gjatë e arratisjes nga metodat zakonore të mendimit dhe të shprehjes. Idetë që janë shprehur këtu, në mënyrë të palodhur, janë tejet të qarta e të thjeshta. Vështirësia qëndron jo në idetë e reja, por në largimin nga të vjetrat, të cilat ngrenë në çdo qoshe të mendjes sonë.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Kalimi nga sistemi komunist në atë demokratik, jashtë çdo diskutimi, ishte një përmbysje e ziadhe shumëplanëshe. I tillë ishte dhe transformimi ekonomisë nga ekonomi socialiste e planifikuar dhe e qendërzuar, në ekonominë e tregut të lirë. Përmbysja as nuk mund të kryhej e as nuk u krye dot brenda një dite, por kërkonte vite të tëra.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Nga spekulimi me titujt toksikë te kriza e kredive për pasuri të patundshme, nga plaçkitjet e magjistarëve të financës te rënia e bankave të investimeve, nga siguritë ideologjike të politikës liberiste tek operacioni gjigant i shpëtimit të sistemit. Hulumtimi i një gazetari ekonomie pasqyron të gjitha këto çështje, por jo vetëm.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Libri "Doktrina Shok" është një sipërmarrje masive e kurajoze, që shpreh kritikën pasionante të Naomi Klein ndaj dhunës që shoqëron imperializmin ekonomik amerikan. Kritikë kjo, që jo vetëm konsiderohet e nevojshme, por është tepër urgjente.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 500 Lekë -10% In Stock

  "22 ligjet e këtij libri nuk janë thjesht ligje, ato tashmë janë kthyer në ligjësi për mbarëvajtjen e një biznesi." New York Times

  450 Lekë
  500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  630 Lekë 700 Lekë -10% In Stock

  Ky libër ju vjen në ndihmë me 50 ide të mdryshme mbi menaxhimin.

  630 Lekë
  700 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Të lexosh dhe rilexosh Hayek- un është një recetë e shkëlqyer për të jetuar një botë më të mirë Pascal Salin

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 440 Lekë 1 600 Lekë -10% In Stock

  "Bazat e menaxhimit" është një libër që inkurajon dhe nxit të lexuarit tek studentët dhe të interesuarit nëpërmjet mënyrës se si janë dhënë konceptet kyçe, nëpërmjet plotësimit të paratesteve dhe pastesteve, në fund të studimit të librit.

  1 440 Lekë
  1 600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Ky punim synon të paraqesë reformën ekonomike në Shqipëri, duke analizuar situatën aktule dhe ndikimin e fuqishëm e të pashmangshëm të së kaluarës.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 700 Lekë In Stock

  Një libër, ka si qëllim t'i prezantojë studentët me shkencën ekonomike, në mënyrë sa më të përmbledhur.

  1 700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 700 Lekë In Stock

  Ky libër është hartuar për t'u përdorur në nivelet universitare, si dhe në programet pasuniversitare në degën e administrimit publik. Lexuesit duhet të kenë njohuri të teorisë mikroekonomike në nivelin e një kursi fillestar.

  1 700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Globalizimi është prezent e po ndikon sot gjithçka të jetës sonë të përditshme në të gjitha aspektet e nivelet... është në plot kuptimin e fjalës përballë çdo porte në gjithë botën

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Manuali është një trajtim i veçantë në llojin e vet dhe si i tillë mbart vlera shkencore me profil të lartë. Qëllimi i manualit është vendosja e punës së institucioneve publike mbi baza sa më ligjore dhe efiçente.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Libri përmban diskutime, analiza, studime, propozime të ndryshme të viteve 1998 2015.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Libri "Kurthet e papunësisë" i studiuesit të njohur të çështjeve sociale Kosta Barjaba vjen në një moment kur në Shqipëri, por dhe në botë, diskutimet, analizat, propozimet dhe zgjidhjet për çështjen e punësimit dhe papunësisë janë në fokus më shumë se kurrë.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 600 Lekë In Stock

  Financa është një disiplinë e gjerë. Megjithëse ajo ka përdorur teorinë ekonomike, parimet e kontabilitetit dhe pasqyrat financiare, financa ka zhvilluar gjithashtu trupin e saj material. Ky i fundit bëhet objekt i tekstit "Bazat e financës: hyrje në institucionet financiare, investime dhe drejtim" të autorit Herbert B. Mayo.

  1 600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Në zhurmën e krizës më të financiare, e cila konsiderohet si më e madhja që nga periudha e Depresionit të Madh dhe që krijoi "rrëmujë" të madhe në debatin publik të vendit tonë, sesa realisht pati efekt mbi ekonominë, vjen edhe ky punim i këndshëm i Dr. Selami Xhepës.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 530 Lekë 1 700 Lekë -10% In Stock

  Hapja e dyerve ndaj botës së biznesit përmban shumë sfida, si për pedagogët,ashtu dhe për studentët. Qëllimi i këtij teksti është të sigurojë çelësin e suksesit që do të çojë në një përvojë shpërblyese edukative dhe do të krijojë mjedisin e duhur për të bërë karrierë në biznes. Hyrja në biznes mbulon një hapësirë të madhe, duke prekur të gjitha fushat...

  1 530 Lekë
  1 700 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 700 Lekë 3 000 Lekë -10% In Stock

  Ky është një tekst universitar në fushën e marketingut, i vlefshëm për studentët që studiojnë në degët e fakultetit ekonomik

  2 700 Lekë
  3 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Teksti Statistika për biznes dhe ekonomik ka për qëllim t'u japë studentëve, në radhë të parë atyre të fushave administrim - biznesit dhe të ekonomisë, një hyrje konceptuale në fushën e statistikës dhe të zbatimeve të shumta të saj. Teksti është i orientuar drejt zbatimeve dhe është shkruar duke patur në mend nevojat e një jornatematikani; kërkesa...

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Ky libër është përballja e pakrahasueshme me botën e sotme financiare, çka lidhet ngushtë me përvojën vetjake dhe punën për drejtimin e ekonomisë globale për një kohë më të gjatë dhe me më shumë efektivitet se çdo figurë tjetër e gjallë.Mishërim i thelbit të një jete plot urtësi dhe mprehtësi, si dhe i shprehjes elegante të një botëkuptimi koherent,...

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

  Një libër pa precedentë për kohë pa precedentë. Duhet të kthehet në lexim të detyrueshëm për çdo menaxher në botën e sotme kaotike. Marshall Goldsmith, autor i Çka ju solli deri këtu, sju çon dot më larg dhe i A jeni gati për trashëgiminë?

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky libër është lexim i detyrueshëm për këdo që është i interesuar ta dijë se si ti qaset në mënyrën më të efektshme transferimit të pronësisë në një kompani dhe të përgatisë një tranzicion të suksesshëm, si për aksionarët ashtu edhe për firmën. Autori përdor gjithë përvojën e tij ndërkombëtare për ti ndihmuar pronarët në këtë periudhë të jetës dhe të...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 440 Lekë 1 600 Lekë -10% In Stock

  1 440 Lekë
  1 600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock
Showing 1 - 32 of 39 items