Tekste klase There are 4 products.

 • Quick view
  169 Lekë 220 Lekë -23% In Stock

  169 Lekë
  220 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% In Stock

  Një manual i shkëlqyer i shoqëruar me një CD dhe qindra skema që të ndihmojnë për të fituar ndaj kundërshtarit në fushën e shahut. Kjo libër është pjesë e kurrikulës në shkollë ku loja e shahut, jo vetëm nxit inteligjencën por rrit vëmnedjen dhe forcon karakterin e nxënësve, studentëve, të mësuesve dhe të gjithë atyre që bëhen pjesë e sfidës në fushën me...

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky libër është pjesë e progeamit që iu udhëheq drejt profesionalizimit të sigurtë në mësimdhënie dhe mësimnxënësi, për të mësuar brezin e ri me lojen e mrekullueshme të shahut e cila ka tipare të theksuara edukuese dhe shprehje të edukimit qytetar

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items