Kërko më tej

Filtra të aktivizuara:
  V. Bot

  Ofertat

  Për Fëmijë Ka 935 libra.

  për faqe
  • Shikim i shpejtë
   400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

   Si asnjëherë tjetër, këtu janë përfshirë përrallat për princeshat magjepëse në të gjitha variantet; për tu lexuar, për tu dëgjuar dhe për tu shikuar përmes DVD. Një CD shoqërohet me librin ku rrëfehen "Sirena e vogël", "Borëbardha" dhe "Hirushja". Nëse vajza juaj është princeshë, kjo është dhurata më e bukur që ajo të ndihet e tillë

   400 Lekë
   1 000 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

   Të gjithë e kemi lexuar apo parë Rapunzelën, por askush nuk i reziston rrëfimit të aktores së madhe të popullit, Tinka Kurti. Tregoji fëmijës tëndë përrallën që e rrëfen vetëm aktorja e madhe shqiptare...

   400 Lekë
   1 000 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

   Nëse doni që përralla "Luani dhe miu" të mbesë në mendjen e fëmijës tuaj edhe për fabulën, edhe për magjinë e saj, këtë mund ta bëjë vetëm Tinka Kurti. Prandaj Edualba e sjell këtë botim në tekste, imazhe dhe të shoqëruar me zë....

   400 Lekë
   1 000 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

   Xhungla vjen në shtëpinë tuaj përmes një botimi cilësor me imazhe dhe imitime të mrekullueshme të tetë zërave të kafshëve. Igloo Books ka ideuar botimin që e sjell në shqip Edualba për prindër që duan të edukojnë fëmijët me standarde të larta. Ky botim ka vlera edukative dhe njohëse për fëmijën tuaj

   400 Lekë
   1 000 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   760 Lekë 1 900 Lekë -60% Në stok

   "Na ishte një herë", është një libër me 12 përrallat klasike, më të bukura.

   760 Lekë
   1 900 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   760 Lekë 1 900 Lekë -60% Në stok

   Na ishte një herë një pyll magjik në të cilin jetonin shumë kafshë, xhuxhë, zana, elfë dhe gjigantë...

   760 Lekë
   1 900 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   338 Lekë 450 Lekë -25% Në stok
   I ri

   Pas shumë vitesh rikthehet Zihni Sako, me një libër për lexuesit e vegjël. Tregimtari, poeti dhe rrëfimtari shfaqet me një tufë vjershash fantastike, të shoqëruara me ilustrimet fantastike të Xhens Notes. Në fund të librit fëmijët do të gjejnë edhe disa vizatime të cilat presin për tu ngjyrosur nga vogëlushët

   338 Lekë
   450 Lekë -25%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   240 Lekë 600 Lekë -60% Në stok

   Libra për fëmijët e vegjël të cilët sapo kanë filluar të eksplorojnë botën. Me ilustrime shumëngjyrëshe dhe tërheqëse për femijet nga Mat Wolf. Libër i krijuar nga materiale te forta dhe cilësore.

   240 Lekë
   600 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   240 Lekë 600 Lekë -60% Në stok

   Libra për fëmijët e vegjël të cilët sapo kanë filluar të eksplorojnë botën. Me ilustrime shumëngjyrëshe dhe tërheqëse për femijet nga Mat Wolf. Libër i krijuar nga materiale te forta dhe cilësore.

   240 Lekë
   600 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

   Për gjumin e çdo vogëlushi, përralla të ëmbla dhe shumë vjersha të bukura, nën shoqërinë e Arushit Tedi dhe mamit të tij. Libri i vogël është i mbushur me ilustrime shumëngjyrëshe. Me ilustrimet me te bukura nga Tony Wolf.

   400 Lekë
   1 000 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   760 Lekë 1 900 Lekë -60% Në stok

   Rrëfenjat më të bukura të fermës janë përmbledhur në një libër të vetëm.

   760 Lekë
   1 900 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   800 Lekë 2 000 Lekë -60% Në stok

   "Yll i vogël" dhe të tjera vargje muzikore. Luaj dhe këndo 7 vargjet në pianon tënde elektronike.

   800 Lekë
   2 000 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   480 Lekë 1 200 Lekë -60% Në stok

   GËZUAR KRISHTLINDJET! Libër më pesë butona muzikorë Dhuratë e dashur për fëmijët për këtë festë të madhe, me vargje të rimuara dhe që shoqërohen me tingujt e ëmbël të melodive të këngëve të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri. Me ilustrimet me te bukura nga Tony Wolf.

   480 Lekë
   1 200 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   800 Lekë 2 000 Lekë -60% Në stok

   "Rrotullohen rrotat pa pushim" dhe të tjera vargje muzikore. Luaj dhe këndo 7 vargjet në pianon tënde elektronike.

   800 Lekë
   2 000 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

   Një rrëfenjë me zë nga Margarita Xhepa.

   400 Lekë
   1 000 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   400 Lekë 1 000 Lekë -60% Në stok

   Tani nuk keni pse të lodheni sepse libri ua tregon vetë fëmijëve përrallat Edualb ka përgatitur setin e përrallave klasike jo vetëm për tu lexuar, por edhe për tu dëgjuar dhe për tu shikuar. "Tre derrkucët", "Kësulkuqja" dhe "Rosaku i vogël i shëmtuar" vijnë me CD dhe DVD për tu parë në MP3 dhe DVD. Ky është një botim fantastik për të nxitur pa mundim...

   400 Lekë
   1 000 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   320 Lekë 800 Lekë -60% Në stok

   Në këtë botim fantastik për fëmijë janë përmbledhur pesë përralla: "Violeta, zana e kopshtit", "Tina, zana e ngathët", "Erisa dhe shokët e shoqet e koptshtit", "Albina, zana pa shkop magjik", "Mona, zana që jepte urdhra". Ky është një libër tejet edukativ nëse fëmija juaj është në kopësht.

   320 Lekë
   800 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   320 Lekë 800 Lekë -60% Në stok

   Përrallat e Ezopit është një nga botimet më të përshtatshme për fëmijën tuaj nëse doni ti përcillni zgjuarsinë dhe ironinë therëse të Ezopit përmes përrallave të tij: 5 rrëfenjat më të bukura vijnë në këtë përmbledhje. Ato janë: "Gjinkalla dhe milingona", "Breshka dhe lepri", "Miu i fushës dhe miu i qytetit", "Luani dhe miu", "Dhelpra dhe rrushi". Ky...

   320 Lekë
   800 Lekë -60%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 360 Lekë 1 600 Lekë -15% Në stok

   Me njohuritë bazë për lexuesit e vegjël dhe me më shumë se 700 fotografi dhe ilustrime, "Enciklopedia ime e parë" është burim themelor për mendjet kureshtare të lexuesve të vegjël. Ky libër i mrekullueshëm mbështet me profesionalizëm të gjitha temat që zhvillohen në ciklin e ulët shkollor.

   1 360 Lekë
   1 600 Lekë -15%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   2 125 Lekë 2 500 Lekë -15% Në stok

   Është burim themelor për mendjen kureshtare të lexuesve të rinj. Me njohuritë, faktet dhe ilustrimet fantastike, josh imagjinatën e çdo lexuesi.

   2 125 Lekë
   2 500 Lekë -15%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   2 125 Lekë 2 500 Lekë -15% Në stok

   Enciklopedia e parë e lidhur me Internetin. Me fakte mahnitëse, me lojëra e veprimtari pa fund dhe me mbi 2.000 ilustrime të mrekullueshme.

   2 125 Lekë
   2 500 Lekë -15%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   2 125 Lekë 2 500 Lekë -15% Në stok

   Ku? Kur? Çfarë? Pse? Shfletoni "Enciklopedia e re për fëmijë" dhe gjeni në të përgjigjet e të gjitha pyetjeve tuaja. Nga galaktikat gjigante te bakteret mikroskopike, nga qelizat e trupit të njeriut te qytetërimet e lashta: - Të gjitha temat thelbësore që shtjellohen sot në shkolla, janë riprodhuar me mjeshtëri dhe në mënyrë tërheqëse në këtë libër.

   2 125 Lekë
   2 500 Lekë -15%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 020 Lekë 1 200 Lekë -15% Në stok

   Një libër i shkëlqyer praktik dhe pedagogjik për të rritur dijet dhe fantazinë e fëmijës tuaj. Gjithçka rreth hapësirës, tokës, botës së gjallë, njeriut dhe shkencës: Pyetje, përgjigje, fakte, rekorde, veprimtari dhe pyetësorë.

   1 020 Lekë
   1 200 Lekë -15%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 600 Lekë 2 000 Lekë -20% Në stok

   Dy përralla klasike tashmë, të cilat vijnë të treguara përmes zërit magjik të aktores së madhe, Tinka Kurti. “Rapunzela” dhe “Luani dhe miu” do ti shijnë krejt ndryshe vogëlushët e vegjël...

   1 600 Lekë
   2 000 Lekë -20%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   3 400 Lekë 4 000 Lekë -15% Në stok

   Një libër që do t'ju mahnisë me njohuritë, faktet, ilustrimet dhe mënyrën si është konceptuar. Një enciklopedi fantastike, e cila ka bërë për vete të gjithë ata që kanë pasur mundësinë ta shfletojnë.

   3 400 Lekë
   4 000 Lekë -15%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 020 Lekë 1 200 Lekë -15% Në stok

   Enciklopedia e parë për dinozaurët e botuar në shqip. Përmban ilustrime, fakte mahnitëse, lojëra dhe veprimtari pa fund dhe çdo faqe është e lidhur me internetin.

   1 020 Lekë
   1 200 Lekë -15%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 020 Lekë 1 200 Lekë -15% Në stok

   Këtu do të mësoni çdo gjë rreth kafshëve. Përmban ilustrime, informacione, pyetje, përgjigje dhe për më tepër çdo faqe është e lidhur me internetin.

   1 020 Lekë
   1 200 Lekë -15%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   2 125 Lekë 2 500 Lekë -15% Në stok

   Fakte, kërshëri, statistika, rekorde. Ky libër do t'ju tregojë si të zbarkoni në një kometë, si të shëtisni në hapësirë dhe si të zbuloni mrekullitë e botës sonë. Gjithashtu do të mësoni: Pse vendosen teleskopët në hapësirë? A e kanë vizituar? Kur u formuan oqeanet dhe kontinentet?Tokën jashtëtokësorët? Cili është organi më i madh i trupit të njeriut?

   2 125 Lekë
   2 500 Lekë -15%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   960 Lekë 1 200 Lekë -20% Në stok

   La Fonteni i ka fabulat fantastike, por kur botimi është në një cilësi të lartë, fëmijët i shijojnë më shumë dhe e mbajnë më gjatë librin në duar. Nëse do që djali/vajza juaj ta shijojë zgjuarsinë, ironinë, sarkazmën dhe mjeshtrinë e vargut të fabulistit më të madh të të gjitha kohërave, zgjidhja më e mirë është “Fabulat më të bukura”, një botim special i...

   960 Lekë
   1 200 Lekë -20%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   960 Lekë 1 200 Lekë -20% Në stok

   Eja dhe zbulo 18 rrëfenja me zana. Njëra zanë të dërgon shumë të puthura, një tjetër të pëshpërit fjalë të ëmbla, një e tretë t'i përmbush të gjitha dëshirat. Kalo bashkë me to çaste të mrekullueshme.

   960 Lekë
   1 200 Lekë -20%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 200 Lekë 1 500 Lekë -20% Në stok

   12 përralla të mrekullueshme të shoqëruara me ilustrime plot ngjyra. Shëtitni me to në botën e aventurave dhe të fantazisë.

   1 200 Lekë
   1 500 Lekë -20%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   960 Lekë 1 200 Lekë -20% Në stok

   Qeshni dhe argëtohuni me kafshët që do të takoni. Njihuni me personazhe të çuditshme që do ju shoqërojnë gjatë leximit dhe imagjinatës suaj.

   960 Lekë
   1 200 Lekë -20%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  Shfaq 1 - 32 nga 935 libra