Catalog

Enabled filters:
  Viti i botimit
  Gjuha

  Specials

  Motivim dhe Zhvillim There are 160 products.

  per page
  • Quick view
   630 Lekë 700 Lekë -10% In Stock

   Libri “Sistemi i suksesit” për një kohë të shkurtër pati shumë lexues në rajone të ndryshme gjuhësore. Vetëm në Gjermani u botua 14 herë. Çfarë e nxiti gjithë këtë interesim? Vetë shkrimtari këtë interesim e shpjegon me rëndësinë e problemit të cilin përpiqet ta ndriçojë. Megjithatë, vetë problemet nuk mjaftojnë ta shpjegojnë suksesin e jashtëzakonshëm të...

   630 Lekë
   700 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% In Stock

   1 080 Lekë
   1 200 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 350 Lekë 1 500 Lekë -10% In Stock

   1 350 Lekë
   1 500 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 071 Lekë 1 190 Lekë -10% In Stock

   Ky libër nuk ofron premtime boshe por një program të menduar me shumë kujdes për të përfituar sa më shumë nga puna, jeta, martesa dhe komuniteti në të cilin jetoni. Ai ju rrëfen se nuk keni pse të jeni intelektual apo të keni lindur me talent për të pasur sukses në jetë dhe për të arritur kënaqësi, por duhet të mësoni dhe kuptoni shprehitë e të menduarit...

   1 071 Lekë
   1 190 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

   900 Lekë
   1 000 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   700 Lekë 1 000 Lekë -30% In Stock

   Presidenti i Agna Group, trajnuesi dhe filantropi Vasil Naçi dhe Dr. Alma Bici sjellin për lexuesit librin e ri “Rruga jonë, rruga e suksesit në biznes”, - i cili në vetvete përmbledh një përvojë të gjatë në zhvillimin e kompanisë Agna Group dhe që ofrohet si model edhe për sipërmarrësit shqiptarë. Libri është një variant i përpunuar i botimit të...

   700 Lekë
   1 000 Lekë -30%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

   900 Lekë
   1 000 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   720 Lekë 800 Lekë -10% In Stock

   Doktrina e Laozi e sjelle permes ketij libri ka luajtur rol të rëndësishëm për gjithë zhvillimin e filozofisë kineze brenda shtetit te saj, por e ka bere ate te njohur ne te gjithe boten pergjate historise deri ne ditet tona.

   720 Lekë
   800 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 260 Lekë 1 400 Lekë -10% In Stock

   Botimet Living prezantojnë librin “Greenlights: Arti i të vrapuarit në dishezë” nga Mattheë McConaughey.

   1 260 Lekë
   1 400 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   770 Lekë 1 100 Lekë -30% In Stock

   “Baba i pasur baba i varfër” është një pikë fillestare për secilin që dëshiron të marrë kontroll mbi të ardhmen e tij financiare

   770 Lekë
   1 100 Lekë -30%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   700 Lekë 1 000 Lekë -30% In Stock

   700 Lekë
   1 000 Lekë -30%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% In Stock

   Jay Shetty, super yll i mediave sociale dhe drejtuesi i podkastit numër 1 "Qëllimisht", ka përmbledhur këtu mençurinë e përjetshme që mësoi si murg, duke e përkthyer në hapa praktikë, të cilët mund t'i ndjekë çdo ditë kushdo që dëshiron të ketë jetë me më pak ankth e me më tepër kuptim.

   1 080 Lekë
   1 200 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   720 Lekë 800 Lekë -10% In Stock

   720 Lekë
   800 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 800 Lekë 2 000 Lekë -10% In Stock

   Bashkoju kujt ka gjetur tashmë frymëzim dhe udhërrëfim te mësimet e dr. Peterson-it. Zbulo në këtë libër me fuqi të pazakontë rregullat sa të thjeshta aq edhe të thella për të ftilluar vetveten, për të vënë shtëpinë në rregull dhe për të mbarësuar botën duke mbarësuar më së pari veten.

   1 800 Lekë
   2 000 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

   Nje gje e vetme eshte bestseller sipas gazetes New York Times, i cili jep rezultate te jashtezakonshme ne çdo fushe te jetes: te punes e te familjes, personale dhe shpirterore. Cila eshte gjeja jote e vetme – Numer Nje?

   900 Lekë
   1 000 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

   'JI RRUGË-ZGJIDHJA', libri i parë në zhanërin e vetëzhvillimit, ofruar nga ‘ADAPT Botime’ me autor Eno Barjami, i cili njihet si njëri prej studiuesve, trajnuesve dhe sipërmarrësve më në zë të momentit në Shqipëri dhe në rajon.

   900 Lekë
   1 000 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

   Në këtë udhërrëfyes motivues e tepër zbavitës, autorja bestseller # 1 sipas gazetës New York Times dhe trajnerja e suksesshme që udhëton nëpër gjithë botën, Jen Sincero, na ofron 27 kapituj plot me histori frymëzuese dhe të hareshme, këshilla të urta, ushtrime të thjeshta dhe, aty-këtu, ndonjë sharje. Nëse je gati të bësh disa ndryshime serioze me jetën...

   900 Lekë
   1 000 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% Out of stock

   Suksesi ekstrem, sipas përkufizimit, shtrihet përtej veprimit normal. Nëse dëshironi të arrini sukses ekstrem, nuk mund të operoni njësoj si të tjerët e të pranoni mediokritetin. Ju duhet ta eliminoni fatin dhe shansin nga ekuacioni i biznesit, e të siguroni arritjen e suksesit masiv. Rregulli 10X ju tregon si! Suksesi është detyra, obligimi dhe...

   1 080 Lekë
   1 200 Lekë -10%
   Add to cart More
   Reduced price!
   Out of stock
  • Quick view
   720 Lekë 800 Lekë -10% Out of stock

   Libri "Në kërkim të kuptimit në jetë", shkruar nga Viktor Frankëlli, është një nga veprat më madhështore të epokës sonë. Në përgjithësi, nëse një libër ka një fragment, një ide që mbart fuqinë për të transformuar jetën e njeriut, kjo është një arsye e mirë për ta lexuar, për ta rilexuar dhe për ta vënë në reshtin e parë të raftit. Ky libër ka shumë...

   720 Lekë
   800 Lekë -10%
   Add to cart More
   Reduced price!
   Out of stock
  • Quick view
   900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

   "Mendo dhe bëhu i pasur" i autorit shumë të njohur amerikan Napoleon Hill, është libri që ka ndihmuar shumë njerëz të ndryshojnë rrjedhën e jetës së tyre.

   900 Lekë
   1 000 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

   Një libër bestseller ndërkombëtar. Në këtë guidë për zhvillimin personal, një bloger shumë i njohur na tregon se çelësi për të qenë më të lumtur, është të mos përpiqemi të jemi gjithë kohën “pozitivë”, por të përmirësohemi në përballimin e vështirësive. Prandaj ky libër përcjell mesazhin e fort: “Ik, pirdhu pozivitet!”

   900 Lekë
   1 000 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   558 Lekë 620 Lekë -10% Out of stock

   Një libër i shitur në mbi 50 milionë kopje në mbarë botën. Louise Hay sjell përvojat e saj të cilat, me ndihmën e forcës së mendjes dhe të mendimit pozitiv, nga një jetë e rrënuar e çuan në piedestal, madje duke mposhtur edhe sëmundjen e kancerit pa ndonjë trajtim mjekësor.

   558 Lekë
   620 Lekë -10%
   Add to cart More
   Reduced price!
   Out of stock
  • Quick view
   540 Lekë 600 Lekë -10% Out of stock

   Ky libër vjen në dorën e lexuesit si një përmbledhje esenciale studimesh disavjeçare të autores, të fokusuara veçanërisht në tiparet dhe cilësitë e lindura apo të fituara të liderëve.

   540 Lekë
   600 Lekë -10%
   Add to cart More
   Reduced price!
   Out of stock
  • Quick view
   1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% In Stock

   1 080 Lekë
   1 200 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

   Nga autori bestseller i New York Times për librat Fillo me pse dhe Liderët hanë të fundit, na vjen një strukturë e guximshme për lidershipin, në botën e sotme që ndryshon vazhdimisht.

   900 Lekë
   1 000 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   2 250 Lekë 2 500 Lekë -10% In Stock

   Ray Dalio është një nga investitorët dhe sipërmarrësit më të suksesshëm në botë. Ai ndan parimet e pazakonta që i ka zhvilluar, përsosur dhe përdorur përgjatë dyzet viteve të fundit për të krijuar rezultate unike si në jetë edhe në biznes dhe që mund ti përdorë çdokush për të arritur qëllimet e tij.

   2 250 Lekë
   2 500 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   2 520 Lekë 2 800 Lekë -10% Out of stock

   Ky libër sjell për këdo planin e plotë dhe origjinal të mjeshtrimit për arrijen e Suksesit Personal, ngritjen e Pasurisë, dhe plotësimin e Ëndrrave tuaja. Autori i librit, Napoleon Hill është kampioni më i paarritshëm deri më tani në fushën e motivimin dhe zhvillimit të brendshëm individual, prandaj ky libër sjell pjesën më të mirë të veprës së tij, me 16...

   2 520 Lekë
   2 800 Lekë -10%
   Add to cart More
   Reduced price!
   Out of stock
  • Quick view
   900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

   Një libër për mënyrën sesi udhëheqësit e mëdhenj frymëzojnë këdo që të veprojë. Një bestseller absolut, i cili do të vijë në ndihmë për të përsosur komunikimin dhe për të arritur suksese në jetë

   900 Lekë
   1 000 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 260 Lekë 1 400 Lekë -10% Out of stock

   Nëse do vetërealizimit, mësuesin ta kemi gjetur. Napoleon Hill mbetet një motivues i shkëlqyer jo vetëm në Perëndim, por edhe në një vend si Shqipëria. Këshillat e tij vlejnë më shumë se të çdokujt tjetër për shqiptarë sepse përkojnë me kohët kritike që po jetojnë; sepse ato të mësojnë si të mposhtësh frikën (jo si të bëhesh burrë); si të mendosh para se...

   1 260 Lekë
   1 400 Lekë -10%
   Add to cart More
   Reduced price!
   Out of stock
  • Quick view
   1 350 Lekë 1 500 Lekë -10% Out of stock

   Bashkoju kujt ka gjetur tashmë frymëzim dhe udhërrëfim te mësimet e dr. Peterson-it. Zbulo në këtë libër me fuqi të pazakontë rregullat sa të thjeshta aq edhe të thella për të ftilluar vetveten, për të vënë shtëpinë në rregull dhe për të mbarësuar botën duke mbarësuar më së pari veten.

   1 350 Lekë
   1 500 Lekë -10%
   Add to cart More
   Reduced price!
   Out of stock
  • Quick view
   1 350 Lekë 1 500 Lekë -10% In Stock

   Nëse je në kërkim të ndryshimit të vetvetes dhe rrugës drejt suksesit, ky libër është një zgjidhje shumë e mençur; Në të jeten këshilla se si të merrni menjëherë nën kontroll fatin tuaj mendor, emocional, fizik dhe financiar! I plotë në të gjitha aspektet e zhvillimit tuaj personal

   1 350 Lekë
   1 500 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 260 Lekë 1 400 Lekë -10% In Stock

   Autori jep leksione të fuqishme për ndryshimin individual. Ky është botimi i plotë dhe është shitur më shumë se 15 milionë kopje. Tom Peters e konsiderohet këtë një libër të mrekullueshëm që mund të të ndryshojë jetën....

   1 260 Lekë
   1 400 Lekë -10%
   Reduced price!
   In Stock
  Showing 1 - 32 of 160 items