Specials

Psikologjia e femijeve There are 18 products.

 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  E dije se shqetësimet janë si domatet? Jo, ato nuk mund të hahen, por ti mund t’i rrisësh vetëm duke u kushtuar vëmendje. Nëse shqetësimet e tua janë rritur aq shumë sa të bezdisin gati çdo ditë, atëherë ky libër është për ty.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Udhëzues për fëmijë: si të mposhtin problemet me gjaknxehtësinë. A e dije se zemërimi është si zjarri? Ai fillon me një shkëndijë, na mbush me energji dhe na nxit. Por ama, mund të dalë nga kontrolli, duke bërë të përfundojmë në telashe. Nëse je fëmijë që merr flakë shpejt, që zemërimi të shpërthen shpesh dhe që inati të bëhet i papërmbajtshëm, atëherë ky...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Udhëzuesi Ç’të bësh kur nuk do të ndahesh nga prindërit i udhëheq fëmijët dhe prindërit e tyre përmes emocioneve që shoqërojnë ankthin e ndarjes, duke përdorur strategji dhe teknika të bazuara në parimet konjitive-sjellore. Ky libër vetëndihmës interaktiv është burim gjithëpërfshirës për edukimin, për motivimin dhe për fuqizimin e fëmijëve për të...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Ky libër ndërveprues vetë-ndihmës është një burim gjithëpërfshirës për edukimin, motivimin dhe fuqizimin e fëmijëve që të arrijnë të flenë në kohën e duhur dhe të qëndrojnë në gjumë... si me magji!

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Udhëzuesi i udhëheq fëmijët dhe prindërit e tyre përmes emocioneve që fshehin frikën e të bërit gabime duke përdorur strategjitë dhe teknikat e bazuara në parimet konjitive-sjellore. Ky libër ndërveprues vetë-ndihmës është një burim gjithëpërfshirës për edukimin, motivimin dhe fuqizimin e fëmijëve për t’u përballur me gabimet... në mënyrë që të...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Udhëzues për fëmijë: si të tejkalojnë kafshimin e thonjve dhe vese të tjera. Ky libër ndërveprues vetë-ndihmës është një burim tërësor për edukimin, motivimin dhe fuqizimin e fëmijëve për të çliruar veten prej veseve të këqija.  

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky tekst shpjegon se vizatimi si një instrument matës është i vlefshëm në çdo moshë, por përdorimi i tij në fëmijërinë e hershme është një nga instrumentat më të përdorura, për arsyen e thjeshtë se është një nga aktivitetet kryesore të kësaj grupmoshe krahas lojës.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Ky botim, bashkëudhëtar i "Libri i Trupit të Vajzave", bën radiografinë e ndjenjave tuaja të brendshme, nëse je e lumtur, e trishtuar, e inatosur, e stresuar, e ngacmuar, e frikësuar ose e kënaqur për recetat që ke marrë rreth dilemave si ta bëj këtë ose atë.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Në faqet e këtij libri do të gjeni këshilla të vlefshme, pyetje dhe histori të vërteta, që mund t'ju ndihmojnë për zgjidhjen e shumë problemeve brenda miqësive tuaja.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Ky liber analizon vetevleresimin e femijeve te kesaj moshe dhe i sugjeron prinderve sjellje pedagogjike per ta ndihmuar kete zhvillim.

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky libër është shkruajtur në Itali në Mars të vitit 2020, në një kohë kur gjithë bota po luftonte kundër virusit Covid -19. Ende më shumë po vuante Italia sepse ishim të mbyllur “në karantinë”. Nga frika e pandemisë, jo vetëm “biologjike”, por edhe nga ajo e pandemisë “emocionale” në të cilën gjithë Italia po jetonte.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 550 Lekë In Stock

  Krijuar nga mësuesit për mësuesit, ky është udhëzuesi përfundimtar për të shpalosur potencialin e nxënësve përmes mësimeve krijuese, mesazheve fuqizuese dhe mësimdhënies novatore. Trajneri i Mendësisë së Rritjes ofron gjithçka që ju nevojitet për të nxitur një klasë të mentalitetit të rritjes,

  1 550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  Ky libër është një manual praktik që sintetizon njohuritë që shkenca neurologjike u ofron prindërve dhe edukatorëve, me qëllim që të mund të ndihmojnë fëmijët të arrijnë një zhvillim të plotë intelektual dhe emocional.

  1 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock
  New

  Ky është një udhëzues i aftësimit të vëmendjes për të prishur ciklin e prindërimit reaktiv e për të rritur fëmijë të dashur e me vetëbesim. Fëmijët që rriten me dashuri dhe durim i përftojnë edhe vetë këto cilësi. Me këtë udhëzues të hollësishëm, do të shihni se si “reagimet tuaja autopilot” mund të sjellin të mira në planin afatgjatë jo vetëm për fëmijët...

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 18 of 18 items