Specials

Prindërim There are 40 products.

per page
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Nga antipastat te pjatat e para, nga mishi te peshku, perimet dhe ëmbëlsirat, - janë 150 receta që do t'ju thjeshtojnë jetën dhe do t'ju bëjnë të ndiheni më mirë. Besojeni dhe shijoni ushqimin përmes mendjes dhe shijes së Linda Fishtës

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  Libri-album“GJERGJ KASTRIOTI - SKËNDERBEU NË PULLAT SHQIPTARE, 1913-2017”, me autor studjusin dhe koleksionistin Hysen S. Dizdari, është një libër i rrallë në llojin e vet, i vetmi libër i botuar për Skënderbeun në 105 vjet nga data e emetimit të pullës parë shqiptare nga qeveria e patriotit Ismail Qemali dhe trajton të plotë koleksionin e pullës...

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky libër-album doli në qarkullim më datë 5 shtator 2018, në nderim të Shenjtores Nënë Tereza, me rastin e Ditës Ndërkombetare të Bamirësisë, e shpallur nga OKB-ja në vlerësim të kontributit dhe humanizmit të saj.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Është ky titulli i botimit të ri që i vjen pasurisë së literaturës dhe studimeve filatelike. Autori i saj është koleksionisti i pasionuar i pullave postare të klasës tematike të florës dhe faunës, koleksionisti i pasionuar Z.Hysen Dizdari.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 999 Lekë Out of stock

  Ky është një album që të magjeps me imazhe nga lart të mrekullive të rivierës shqiptare, i realizuar plot mjeshtri, guxim dhe fantazi nga reporteri i ajrit, Alket Islami

  3 999 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  Ky është një album i cili i kushtohet 100 vjetorit të lirisë politike të popullit shqiptar.

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  5 000 Lekë In Stock

  Ky album është përgatitur në nderim të 100 vjetorit të lindjes së piktorit të shquar.

  5 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Libri përmban të gjitha emisionet me pulla të emetuara nga Posta Shqiptare ne fushen e arkeologjisë nga viti 1913 deri në vitin 2018 dhe është i ndarë në tri periudha që përkojnë me periudhat historike: Pjesa e parë i kushtohet viteve 1913-1944; Pjesa e parë i kushtohet viteve 1945-1990; Pjesa e parë i kushtohet viteve 1991-2018,

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 600 Lekë In Stock

  Një pjesë e madhe e trashëgimisë shuhet dhe në këtë libër të mrekullueshëm një pjesë e tyre janë të materializuar në pastelin e kujdeshëmn të Papastefanit, veçse jo në materien fizike, duke e lënë kujtesën të cunguar por dëshmitare të vuajtjes së nënkoshjencës sonë, Tirana e vilave pothuaj nuk ekziston më, përveç në një botim të tillë

  1 600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  2 200 Lekë In Stock

  Ky libër rrëfen jetët e jashtëzakonshme të pesëdhjetë grave, të cilat sfiduan me sukses shekujt e mbushur me paragjykime dhe rishkruan rregullat e shoqërisë.

  2 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë Out of stock

  Një guidë turistike e kryeqytetit shqiptar, i shoqëruar edhe me një aplikacion për turistët italianë. Libri është në gjuhën italiane dhe shoqërohet nga një aplikacion që mund të shkarkohet në telefon dhe në këtë aplikacion turisti italian mund të marrë të gjithë informacionin e duhur për të vizituar Tiranën në mënyrë të planifikuar dhe për të marrë përmes...

  1 200 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  5 000 Lekë In Stock

  5 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Rona Nushi është themeluese e markës kozmetike natyrale Bees&Trees Bio Cosmetics. Me moton e saj "Duaje veten natyrshëm", Nora shpreh idealet e saj për dashurinë ndaj vetes nëpërmjet të shëndetshmes, të bukurës dhe natyrales.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 400 Lekë In Stock

  Duke perdorur të gjitha instrumentet, ngjyrën, baltën, mermerin, bronzin, Miço Mone kerkon dhe heton universin e pasioneve, të dashurisë, të frikës, të dëshirës e të shpresës. Legendat, perrallat antike dhe këto të perhershme janë ritmi i krijimtarisë, sepse për krijimtari bëhet fjale. Mone do të tregojë takimin e të perditëshmes me jetén dhe e bën me...

  2 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  5 000 Lekë In Stock

  Alket Islami is an aerial photographer and the president of the National Aero Club of Albania. He works as a paragliding and paramotor instructor. Strapped into the improbably flimsy contraption known as a paramotor, and armed with a camera, Alket Islami is in his element. Through his passion he has developed a new relationship with his country.

  5 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  5 000 Lekë Out of stock

  Alket Islami is an aerial photographer and the president of the National Aero Club of Albania. He works as a paragliding and paramotor instructor. Strapped into the improbably flimsy contraption known as a paramotor, and armed with a camera, Alket Islami is in his element. Through his passion he has developed a new relationship with his country.

  5 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock

  Albumi fotografik i radhës nga Alket Islami në bashkëpunim me Adrion Ltd. Mbi 290 imazhe të bukurive të Alpeve Shqiptare.

  3 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Një dhuratë kushtuar një njeriu të fortë – kolegeje biznesi, një mësueseje, një nëne,  një bashkëshorteje, dhe çdo femre guximtare të arrirë në dashuri, përkujdesje dhe sukses

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  “Tinka Kurti - Ditari i një bashkëshorti” është një botim i veçantë, mes ditarit dhe albumit fotografik, i sjellë me shumë finesë dhe një botim cilësor. Është një ditar i rrallë, me kujtime e rrëfime të panjohura që datojnë që 70 vjet më parë, i shoqëruar gjithashtu edhe me fotografi origjinale dhe të papublikuara më parë.

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock

  Në këtë album me foto gjendet historia e artistit Stefan Taçi që nga viti 1974 e deri në 2021; një histori vizive e thënë përmes artit me punime të nisura që nga fëmijëra në fshat, te gjyshja e vazhdon pas viteve ‘90. Katalogu ka edhe një tekst që transmeton te lexuesi apo publiku artdashës pikërisht këtë udhëtim në kohë dhe se si erdhën në jetë një pjesë...

  3 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 200 Lekë In Stock
 • Quick view
  4 250 Lekë In Stock

  Maurizio Bosio është mjek dhe shkrimtar i cili gjatë kohës së shërbimit në Shqipëri ka fiksuar 184 foto, të sjella në këtë album që përfaqësojnë sintezën e një vëzhgimi të vëmendshëm që përfshin një periudhë kohore prej rreth njëzet e pesë vjetësh: 1993-2017.

  4 250 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë Out of stock

  2 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  4 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Seti me kartolina ''Albania's Byzantine and Post-Byzantine Icons'' është konceptuar të jetë në formën e një koleksioni prej 30 imazhesh me ngjyra në format kartoline (12 x 17 cm) të përzgjedhur nga  veprat dhe objektet ikonografike të   koleksionit të Muzeut Kombëtar të Artit Mesjetar, në Korçë (qytet në Shqipërinë Juglindore).

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  Albumi me titull: "Ikonat e Beratit - The icons of Berat", i kushtohet koleksionit të ikonave  dhe objekteve liturgjikë të Muzeut Kombëtar "Onufri", Berat. Koleksioni i muzeut përbëhet nga 173 objekte të përzgjedhura nga një fond prej mëse 1500 objektesh, ku 106 janë ikona (shek.XIV-XIX) dhe 67 janë objekte liturgjike (dru, metal, argjend, ar, pëlhura të...

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 500 Lekë In Stock

  Albumi me titull: "Muzeu Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu, Krujë" u botua me rastin e 30 vjetorit të përurimit të Muzeut (2012). Albumi është konceptuar në dy pjesë: pjesa e shkrimeve dokumentare – historike dhe pjesa ilustrative e veprave të artit, vitrinave sipas sallave muzeale. 

  3 500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 32 of 40 items