Specials

 • Poliana - HC
  Poliana - HC

  Vogëlushja Poliana mbetet jetime dhe...

  704 Lekë -20% 880 Lekë

Patologjite tek femijet There are 9 products.

 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  “Zhvillimi i komunikimit dhe shmangia e belbëzimit te fëmijët 2-6 vjeç” është një guidë për prindërit e shqetësuar se mos fëmija i tyre ka probleme me zhvillimin në komunikim dhe sidomos me belbëzimin. Ky është libri i dytë i të njëjtit autor, i cili ka një eksperiencë personale me belbëzimin.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Një manual i shkëlqyer për prindërit që përballen me sfida të tilla si autizmi në familjen e tyre. Pas një eksperience të gjatë praktike dhe studimi, Spiro Saqellari vjen me një botim ku jepen informacione dhe këshilla rreth kësaj sindrome me të cilën po përballemi çdo ditë e më shumë

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 250 Lekë In Stock

  Ky libër ka lindur nga dëshira për të ndarë përvojën, studimet dhe reflektimet e profesionistëve të ndryshëm të cilët çdo ditë, nëpërmjet punës terapeutike, vijnë në kontakt me fëmijët që janë viktima të abuzimit dhe me probleme emocionale, relacionale dhe institucionale që janë të lidhura me këtë ndërhyrje.

  1 250 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 250 Lekë In Stock

  1 250 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky libër është shkruajtur në Itali në Mars të vitit 2020, në një kohë kur gjithë bota po luftonte kundër virusit Covid -19. Ende më shumë po vuante Italia sepse ishim të mbyllur “në karantinë”. Nga frika e pandemisë, jo vetëm “biologjike”, por edhe nga ajo e pandemisë “emocionale” në të cilën gjithë Italia po jetonte.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Në këtë libër, autorët paraqesin në mënyrë mjaft të thelluar Çrregullimin  i quajtur deficit i vëmendjes dhe Hiperaktivitetit ose siç njihet në nivel ndërkombëtar Attention deficit hyperactyvity disorder (ADHD)

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  "GUIDA PSIKOTERAPEUTIKE" është më tepër libër praktik sesa teorik, ku duhet të punohet përditë me të, një ditar ku duhet të shkruhen përditë shqetësimet , duke i vetmonitoruar dhe duke bërë të mundur zbatimin e teknikave të ndryshme që të menaxhohet në mënyrë sa më efikase çdo shqetësim , përfshirë problemet me ankthin, depresionin, vetëbesimin, OCD etj,...

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Ky eshte nje set qe permban librin me forma dhe lojra me letra per femijet me nevoja te vecanta i cili vlen jo vetem per prinderit por edhe per mesuesit qe kane femije te tille ne klase.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock
  New

  Çfarë është disleksia? Shenjat e para të shfaqjes së saj. A mund ta kuptojnë prindërit që fëmija e tyre vuan nga disleksia? Këto dhe qindra pyetje të tjera që na shqetësojnë në lidhje me këtë diagnozë, gjejnë përgjigje në faqet e këtij studimi serioz e të argumentuar.

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 9 of 9 items