Specials

Biznes & Para There are 119 products.

per page
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  “Steve Jobs” është biografia e autorizuar e Steve Jobsit, themeluesit të kompanisë Apple. Ky libër që pati një sukses të jashtëzakonshëm nëpër botë, vjen edhe në shqip. Këto keni mundësinë të lexoni pjesë nga libri

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Autori, Vasil Naço,  jo vetëm është biznesmen i suksesshëm, por e ndan suksesin dhe të mirën me të tjerët. Dhe kjo nuk është pak, përkundrazi, prandaj “Sjellja e pëlqyeshme dhe mençuria në komunikim” nuk vjen thjeshtë si guidë këshillash, por si një mal përvojash të përjetuara me shumë sfida. Dija dhe informacioni i përftuar në këtë realitet për vlerat e...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Ky libër ofron një eksplorim të përditësuar dhe të plotë të çështjeve të praktikave të biznesit kombëtar. Eksperienca e autorëve, si ekspertë dhe akademikë, na sjell një tekst të balancuar dhe të sprovuar. Teksti është ndërtuar mbi një bazë të fortë teorish dhe përfshin shembuj aktualë, çështje dhe njohuri që tregojnë sesi këto koncepte zbatohen në...

 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Bëhu një profesionist shitjesh i sukseshëm! Mjeshtri i motivimit Zig Ziglar paraqet parimet themelore të shitjeve. Ju s'keni psen prisni që gjërat të ndodhin...ju zotëroni fuqinë për t'i bërë gjërat të ndodhin! Ziglar ndan me ju përvojën se çfarë duhet të dijë çdo profesionist i suksesshëm shitjesh

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  “Baba i pasur baba i varfër” është një pikë fillestare për secilin që dëshiron të marrë kontroll mbi të ardhmen e tij financiare

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Ky libër është një investigim tronditës rreth Theranos, - një start-up – flluskë në Silicon Vallery, që përmes mashtrimit arriti vlerën 9 miliardë dollarë: Është një thriller i vërtetë për ngritjen dhe rënien dramatike të kompanisë dhe drejtueses e saj magjike, Elisabeth Holmes, e cila nuk arriti të ofrojë asnjëherë shërbimin e diagnostikimit të gjakut....

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 100 Lekë In Stock

  A complete guide for beginning investors who want to understand how to invest like Warren Buffett. This is one of the first books to showcase both Warren Buffett's Value Investing technique and his life skills and habits for beginning investors.

  2 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 450 Lekë In Stock

  Based on years of exclusive reporting and interviews with Facebook's key executives and employees, including Mark Zuckerberg and Sheryl Sandberg, Steven Levy's sweeping narrative digs deep into the whole story of the company that has changed the world and reaped the consequences.

  2 450 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Udhëzuesi për Praktikat më të Mira të Tracy vjen në formën e 100 ligjeve të kuptueshme dhe të lehta për tu zbatuar në lidhje me fushat kritike të punës dhe biznesit. Ai gjithashtu ofron shembuj nga jeta reale që ilustrojnë qartë se si funksionon secili prej ligjeve, dhe gjithashtu i ofron lexuesit ushtrime se si t'i zbatojmë këto ligje në punë dhe jetë.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  1 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Ky është një libër tej mase i vlefshëm për të kuptuar epidemitë sociale, dhe si i tillë vlen shumë për të gjithë ata që punojnë kryesisht në botën e marketingut, shitjeve, por edhe në politikë e më gjerë. Përmes shembujve praktikë që janë marrë nga shumë fusha analizohen me një mendjekthejlltësi këto histori aventurash intelektuale. Gjithmonë ka një...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Vjen me ne fund libri i ri i babait te marketingut modern, Philip Kotler, per gjeneraten e re te marketingut dhe menyren e berjes se tij permes mediave sociale.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Ky libër ju çon drejt rrugës së duhur për të fituar vëmendje për produktet, shërbimet dhe idetë tuaja, duke lënë mënjanë marketingun dhe programet tradicionale të PR-it.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  A carefully prepared plan is essential to the success of any business. Planning ahead means you make better decisions today, and helps you take into account as many of the relevant factors as possible. The business plan is vital to the people who finance the business - but above all it's vital to the people who carry out its day-to-day management. Perfect...

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  I konsideruar si një nga librat më të mirë për biznesin, ky botim vjen në shqip për të ndihmuar sipërmarrjen por edhe njerëzit që e duan suksesin në jetë: PO! Ju tregon sesi ndryshimet e vogla në qasjen tuaj mund të kenë një efekt të ndjeshëm dhe të menjëhershëm në suksesin tuaj.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  From Ben Mezrich, the New York Times bestselling author of The Accidental Billionaires and Bringing Down the House, comes Bitcoin Billionaires - the fascinating story of brothers Tyler and Cameron Winklevoss's big bet on crypto-currency and its dazzling pay-off.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock

  Vital and indispensable, The Intelligent Investor is the most important book you will ever read on how to reach your financial goals.

  3 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 400 Lekë In Stock

  Filled with his trademark humor and straight talk, The Hard Thing About Hard Things is invaluable for veteran entrepreneurs as well as those aspiring to their own new ventures, drawing from Horowitz's personal and often humbling experiences.

  3 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  Nëse je në kërkim të ndryshimit të vetvetes dhe rrugës drejt suksesit, ky libër është një zgjidhje shumë e mençur; Në të jeten këshilla se si të merrni menjëherë nën kontroll fatin tuaj mendor, emocional, fizik dhe financiar! I plotë në të gjitha aspektet e zhvillimit tuaj personal

  1 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 050 Lekë Out of stock

  1 050 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  "Menaxhimi i Vetvetes" identifikon pyetjet vëzhguese që duhet t'i bëni vetes në menyrë që të fitoni mendjemprehtësinë e duhur për të marrë nën drejtim karrierën tuaj, ndërsa "çfare e bën një Drejtues të Efektshëm" ju paraqet sjelljet kyçe që ju duhen për të udhëhequr. Sëbashku, ato ju prijnë drejt një rruge të ndritur që do t'ju ndihmojë të gdhendni...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 630 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  In Blue Ocean Strategy, W. Chan Kim and Renée Mauborgne tackle the central problem facing all businesses: how to perform better than your competitors? Their solution involves taking a creative approach to the normal view of competition.

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 100 Lekë In Stock

  Whether you are the marketing director of a multibillion-dollar company, the owner of a small business, a politician running for office, or the lead singer of a rock band, Building a StoryBrand will forever transform the way you talk about who you are, what you do, and the unique value you bring to your customers.

  2 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 500 Lekë In Stock

  The classic, bestselling marketing guide, updated for the digital era

  3 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock

  Back in 2010, Eric and I created an internal class for Google managers,' says Rosenberg. 'The class slides all read 'Google confidential' until an employee suggested we uphold the spirit of openness and share them with the world. This book codifies the recipe for our secret sauce: how Google innovates and how it empowers employees to succeed.'

  1 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 600 Lekë In Stock

  Screw Business as Usual shows how easy it is for both businesses and individuals to embark on a whole new way of doing things, solving major problems and turning our work into something we both love and are proud of.

  1 600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Libri i tij "Menaxhimi i cikleve të jetës së korporatave", konsiderohet nga Library Journal si një ndër dhjetë librat më të mirë në fushën e biznesit. Një lektor i famshëm, Ichak Adizes ka dhënë mësim në 52 vende, në universitete të tilla me emër, si Columbia University, UCLA, Stanford, Universiteti i TelAviv etj. Ai është njëkohësisht themeluesi i Adizes...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Takimet nuk janë shpërdorim i kohës në rast se ato menaxhohen siç duhet. Duke u nisur nga përvoja e tij në fushën e e konsulencës, Brian Tracy, ka mësuar në praktikë se çfarë funksionon në takime dhe se çfarë jo.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  “Si të bëhesh profesionisht në shitje” është një udhëzues njohurish dhe aftësish, është përgjigja e pyetjes: Si të kemi sukses në profesionin tonë dhe në jetë? Çfarë është shitja në vetvete? Cilët janë faktorët/elementët e saj përbërës? Cilat janë cilësitë që përcaktojnë përsosmërinë në shitje? Cilat aftësi e veçojnë nga të tjerët shitësit e suksesshëm?...

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 32 of 119 items