Specials

Creative books There are 4 products.

 • Quick view
  540 Lekë 600 Lekë -10% In Stock

  Përdoreni këtë libër që iu ndryshon karrierën për të shfrytëzuar burimin e vetë gjenialitetit tuaj intuitiv

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  720 Lekë 800 Lekë -10% Out of stock

  Në këtë libër rrefehen 10 gjëra që askush nuk ua tregon për të qenë kreativ. Ky libër është aq i vlefshëm saqë brenda një kohe të shkurtër është shndërruar në një “bestseller” në Amerikë. Themeluesi i konferencës TED, Chris Anderson e vlerëson me një fjalë këtë libër: “I mrekullueshëm”. Në këtë kohë kreativitet është arma më e fortë për më shumë sukses...

  720 Lekë
  800 Lekë -10%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% In Stock

  Ky është një libër tej mase i vlefshëm për të kuptuar epidemitë sociale, dhe si i tillë vlen shumë për të gjithë ata që punojnë kryesisht në botën e marketingut, shitjeve, por edhe në politikë e më gjerë. Përmes shembujve praktikë që janë marrë nga shumë fusha analizohen me një mendjekthejlltësi këto histori aventurash intelektuale. Gjithmonë ka një...

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 323 Lekë 1 890 Lekë -30% In Stock

  Unlimited Power is a revolutionary fitness book for the mind. It will show you, step by step, how to perform at your peak while gaining emotional and financial freedom, attaining leadership and self-confidence and winning the co-operation of others.

  1 323 Lekë
  1 890 Lekë -30%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items