Catalog

Enabled filters:
  Viti i botimit

  Për Fëmijë There are 928 products.

  per page
  • Quick view
   400 Lekë 1 000 Lekë -60% In Stock

   Si asnjëherë tjetër, këtu janë përfshirë përrallat për princeshat magjepëse në të gjitha variantet; për tu lexuar, për tu dëgjuar dhe për tu shikuar përmes DVD. Një CD shoqërohet me librin ku rrëfehen "Sirena e vogël", "Borëbardha" dhe "Hirushja". Nëse vajza juaj është princeshë, kjo është dhurata më e bukur që ajo të ndihet e tillë

   400 Lekë
   1 000 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   400 Lekë 1 000 Lekë -60% In Stock

   Të gjithë e kemi lexuar apo parë Rapunzelën, por askush nuk i reziston rrëfimit të aktores së madhe të popullit, Tinka Kurti. Tregoji fëmijës tëndë përrallën që e rrëfen vetëm aktorja e madhe shqiptare...

   400 Lekë
   1 000 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   400 Lekë 1 000 Lekë -60% In Stock

   Nëse doni që përralla "Luani dhe miu" të mbesë në mendjen e fëmijës tuaj edhe për fabulën edhe për magjinë e saj, këtë mund ta bëjë vetëm Tinka Kurti. Prandaj Edualba e sjell këtë botim në tekste, imazhe dhe të shoqëruar në zë....

   400 Lekë
   1 000 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   400 Lekë 1 000 Lekë -60% In Stock

   Xhungla vjen në shtëpinë tuaj përmes një botimi cilësor me imazhe dhe imitime të mrekullueshme të tetë zërave të kafshëve. Igloo Books ka ideuar botimin që e sjell në shqip Edualba për prindër që duan të edukojnë fëmijët me standarde të larta. Ky botim ka vlera edukative dhe njohëse për fëmijën tuaj

   400 Lekë
   1 000 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   760 Lekë 1 900 Lekë -60% In Stock

   760 Lekë
   1 900 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   760 Lekë 1 900 Lekë -60% In Stock

   760 Lekë
   1 900 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   338 Lekë 450 Lekë -25% In Stock

   338 Lekë
   450 Lekë -25%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   240 Lekë 600 Lekë -60% In Stock

   240 Lekë
   600 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   240 Lekë 600 Lekë -60% In Stock

   240 Lekë
   600 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   400 Lekë 1 000 Lekë -60% In Stock

   400 Lekë
   1 000 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   760 Lekë 1 900 Lekë -60% In Stock

   760 Lekë
   1 900 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   800 Lekë 2 000 Lekë -60% In Stock

   800 Lekë
   2 000 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   480 Lekë 1 200 Lekë -60% In Stock

   480 Lekë
   1 200 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   800 Lekë 2 000 Lekë -60% In Stock

   800 Lekë
   2 000 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   400 Lekë 1 000 Lekë -60% In Stock

   400 Lekë
   1 000 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   400 Lekë 1 000 Lekë -60% In Stock

   Tani nuk keni pse të lodheni sepse libri ua tregon vetë fëmijëve përrallat Edualb ka përgatitur setin e përrallave klasike jo vetëm për tu lexuar, por edhe për tu dëgjuar dhe për tu shikuar. "Tre derrkucët", "Kësulkuqja" dhe "Rosaku i vogël i shëmtuar" vijnë me CD dhe DVD për tu parë në MP3 dhe DVD. Ky është një botim fantastik për të nxitur pa mundim...

   400 Lekë
   1 000 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   320 Lekë 800 Lekë -60% In Stock

   Në këtë botim fantastik për fëmijë janë përmbledhur pesë përralla: "Violeta, zana e kopshtit", "Tina, zana e ngathët", "Erisa dhe shokët e shoqet e koptshtit", "Albina, zana pa shkop magjik", "Mona, zana që jepte urdhra". Ky është një libër tejet edukativ nëse fëmija juaj është në kopësht

   320 Lekë
   800 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   320 Lekë 800 Lekë -60% In Stock

   Përrallat e Ezopit është një nga botimet më të përshtatshme për fëmijën tuaj nëse doni ti përcillni zgjuarsinë dhe ironinë therëse të Ezopit përmes përrallave të tij: 5 rrëfenjat më të bukura vijnë në këtë përmbledhje. Ato janë: "Gjinkalla dhe milingona", "Breshka dhe lepri", "Miu i fushës dhe miu i qytetit", "Luani dhe miu", "Dhelpra dhe rrushi". Ky...

   320 Lekë
   800 Lekë -60%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 360 Lekë 1 600 Lekë -15% In Stock

   Me njohuritë bazë për lexuesit e vegjël dhe me më shumë se 700 fotografi dhe ilustrime, "Enciklopedia ime e parë" është burim themelor për mendjet kureshtare të lexuesve të vegjël. Ky libër i mrekullueshëm mbështet me profesionalizëm të gjitha temat që zhvillohen në ciklin e ulët shkollor.

   1 360 Lekë
   1 600 Lekë -15%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   2 125 Lekë 2 500 Lekë -15% In Stock

   Është burim themelor për mendjen kureshtare të lexuesve të rinj. Me njohuritë, faktet dhe ilustrimet fantastike, josh imagjinatën e çdo lexuesi.

   2 125 Lekë
   2 500 Lekë -15%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   2 125 Lekë 2 500 Lekë -15% In Stock

   Enciklopedia e parë e lidhur me Internetin. Me fakte mahnitëse, me lojëra e veprimtari pa fund dhe me mbi 2.000 ilustrime të mrekullueshme.

   2 125 Lekë
   2 500 Lekë -15%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   2 125 Lekë 2 500 Lekë -15% In Stock

   Ku? Kur? Çfarë? Pse? Shfletoni "Enciklopedia e re për fëmijë" dhe gjeni në të përgjigjet e të gjitha pyetjeve tuaja. Nga galaktikat gjigante te bakteret mikroskopike, nga qelizat e trupit të njeriut te qytetërimet e lashta: - Të gjitha temat thelbësore që shtjellohen sot në shkolla, janë riprodhuar me mjeshtëri dhe në mënyrë tërheqëse në këtë libër.

   2 125 Lekë
   2 500 Lekë -15%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 020 Lekë 1 200 Lekë -15% In Stock

   Pyetje, përgjigje, fakte, rekorde, veprimtari dhe pyetësorë.

   1 020 Lekë
   1 200 Lekë -15%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 600 Lekë 2 000 Lekë -20% In Stock

   1 600 Lekë
   2 000 Lekë -20%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   3 400 Lekë 4 000 Lekë -15% In Stock

   Një libër që do t'ju mahnisë me njohuritë, faktet, ilustrimet dhe mënyrën si është konceptuar. Një enciklopedi fantastike, e cila ka bërë për vete të gjithë ata që kanë pasur mundësinë ta shfletojnë.

   3 400 Lekë
   4 000 Lekë -15%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 020 Lekë 1 200 Lekë -15% In Stock

   Enciklopedia e parë për dinozaurët e botuar në shqip. Përmban ilustrime, fakte mahnitëse, lojëra dhe veprimtari pa fund dhe çdo faqe është e lidhur me internetin.

   1 020 Lekë
   1 200 Lekë -15%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 020 Lekë 1 200 Lekë -15% In Stock

   Këtu do të mësoni çdo gjë rreth kafshëve. Përmban ilustrime, informacione, pyetje, përgjigje dhe për më tepër çdo faqe është e lidhur me internetin.

   1 020 Lekë
   1 200 Lekë -15%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   2 125 Lekë 2 500 Lekë -15% In Stock

   Fakte, kërshëri, statistika, rekorde. Ky libër do t'ju tregojë si të zbarkoni në një kometë, si të shëtisni në hapësirë dhe si të zbuloni mrekullitë e botës sonë. Gjithashtu do të mësoni: Pse vendosen teleskopët në hapësirë? A e kanë vizituar? Kur u formuan oqeanet dhe kontinentet?Tokën jashtëtokësorët? Cili është organi më i madh i trupit të njeriut?

   2 125 Lekë
   2 500 Lekë -15%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   960 Lekë 1 200 Lekë -20% In Stock

   Përmbledhja më e plotë në shqip e fabulave të La Fontenit! Me ilustrimet e mrekullueshme dhe me shqipërimin e përkryer, të mahnisin me dinamikën, freskinë, satirën dhe vërtetësinë që karakterizon veprën e fabulistit gjenial.

   960 Lekë
   1 200 Lekë -20%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   960 Lekë 1 200 Lekë -20% In Stock

   Eja dhe zbulo 18 rrëfenja me zana. Njëra zanë të dërgon shumë të puthura, një tjetër të pëshpërit fjalë të ëmbla, një e tretë t'i përmbush të gjitha dëshirat. Kalo bashkë me to çaste të mrekullueshme.

   960 Lekë
   1 200 Lekë -20%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   1 200 Lekë 1 500 Lekë -20% In Stock

   Dymbëdhjetë përralla të mrekullueshme të shoqëruara me ilustrime plot ngjyra. Shëtitni me to në botën e aventurave dhe të fantazisë.

   1 200 Lekë
   1 500 Lekë -20%
   Reduced price!
   In Stock
  • Quick view
   960 Lekë 1 200 Lekë -20% In Stock

   Qeshni dhe argëtohuni me kafshët që do të takoni.

   960 Lekë
   1 200 Lekë -20%
   Reduced price!
   In Stock
  Showing 1 - 32 of 928 items