Specials

 • Gabimi
  Gabimi

  Autorja e romanit Marreveshja, Elle...

  1 350 Lekë -10% 1 500 Lekë

Bukinist Prizes 2023 There are 6 products.

 • Quick view
  680 Lekë 800 Lekë -15% In Stock

  Ne romanin “ Nje tokesor ne luften mes planeteve”, imagjinata do te na dergoje shume larg, ne nje galaksi tjeter. Nje tokesor gjendet papritmas ne mes te nje lufte planetesh. Luftra ka ne toke, por edhe ne galaktika te tjera, te largeta ku jashtokesoret luftojne per te pushtuar planete, per te rrembyer sa me shume burime energie.

  680 Lekë
  800 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 196 Lekë 1 300 Lekë -8% In Stock

  1 196 Lekë
  1 300 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 260 Lekë 1 400 Lekë -10% In Stock

  Një histori që i ka rrënjët në natyrën njerëzore dhe në dritëhijet e saj. Një roman drithërues, i cili na fton të reflektojmë për çdo siguri tonën.

  1 260 Lekë
  1 400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 196 Lekë 1 300 Lekë -8% In Stock

  Mjeshtri i Madh dhe Kampioni i Botës në shah Garry Kasparov ndan të fshehtat e fuqishme të strategjive që ai ka mësuar duke mbizotëruar lojën intelektualisht më sfiduese – mësime rreth zotërimit të aftësive strategjike dhe emocionale për t’i bërë ballë sfidave më të ashpra të jetës dhe për të maksimizuar suksesin, pavarësisht se sa e vështirë është...

  1 196 Lekë
  1 300 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  Akademike Floresha Dado vjen me nje tjeter permbledhje ne fushen e studimeve letrare, ne perpjekjen per te interpretuar dhe shpjeguar magjine e artit te fjales.

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 6 of 6 items