Specials

Shendeti ne familje There are 23 products.

 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  1 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Perballja me adoleshentet, - po ju vjen nje ndihmes i ri...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  “Zhvillimi i komunikimit dhe shmangia e belbëzimit te fëmijët 2-6 vjeç” është një guidë për prindërit e shqetësuar se mos fëmija i tyre ka probleme me zhvillimin në komunikim dhe sidomos me belbëzimin. Ky është libri i dytë i të njëjtit autor, i cili ka një eksperiencë personale me belbëzimin.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Një libër për raportet e sotme prindër-fëmijë, që u drejtohet prindërve të zakonshëm, të cilët brenda familjeve të zakonshme rrisin fëmijë të zakonshëm. Një letër në mirëbesim drejtuar prindërve që mendojnë.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  I zgjedhur si libri i shekullit në panairin e harmonisë familjare

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Një bisedë në mes të autorit dhe të bijës nëntë vjeçare, e cila zgjat në kohë, që ofron ide dhe mendime të çmuara për çështje të ndryshme në lidhje me ndjenjën e dashurisë, nëpërmjet së cilës ofrohet një portret i çiftit sot.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Udhëzuesi i ri më i shitur për zgjidhjen e problemeve, të vogla e të mëdha, të rëndomta e të jashtëzakonshme, me të cilat përballen ë gjitha familjet, herët a vonë.Ky libër i shumëpritur ofron mësime të çmuara për krijimin dhe ruajtjen e një kulture të fortë familjare, në këtë botë të trazuar.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  I botuar për herë të parë në vitin 1988, libri "Të marrësh dashurinë që do" ka ndihmuar miliona çifte në mbarë botën që të marrin më shumë dashuri, mbështetje dhe një marrëdhënie thellësisht të kënaqshme. Botimi i njëzetë është një rishikim i hollësishëm i këtij libri novator, me një kapitull të ri, ushtrime të reja dhe me një parathënie të detajuar.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Ky libër do t’ju shpëtojë nga humbja e durimit. Ai përmban lojëra të thjeshta, duke ju dhuruar pesë minuta kënaqësi, mbi të gjitha, qetësi! Lojëra pesëminutëshe për t’u argëtuar me fëmijët, kur jeni të zënë dhe duket sikur koha s’ju mjafton.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Ky botim, bashkëudhëtar i "Libri i Trupit të Vajzave", bën radiografinë e ndjenjave tuaja të brendshme, nëse je e lumtur, e trishtuar, e inatosur, e stresuar, e ngacmuar, e frikësuar ose e kënaqur për recetat që ke marrë rreth dilemave si ta bëj këtë ose atë.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ky Libra të mëson se si të komunikosh me pjesëtarët e familjes tënde dhe të zgjidhësh situatat e grindjeve kur ndodhin. Përvetësimi i këtyre këshillave ju hap derën për më shumë kënaqësi dhe humor me njerëzit e zemrës, me të cilët jetoni.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Anjeza Brauni është një grua e fortë mjaft e fortë për t'u përballur me vejërinë, shtatë fëmijët, apartamentin me qira dhe rraskapitjen e përditshme me tezgën e saj në rrugën "Moore". Por edhe gruas më të fortë i lipset pak ndihmë dhe një ëndërr për t'i dhënë forcë të vazhdojë...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Mësoni si të hiqni dorë nga kontrolli mbi fëmijët, si të mos luteni dhe si të bëheni prindi që keni dashur të jeni. I doni fëmijët, po, nëse jeni si pjesa më e madhe e prindërve, jo gjithmonë i pëlqeni sjelljet e tyre. Si t'i udhëhiqni, atëherë, pa hequr dorë as ju vetë nga sjellja optimale?

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  Këshilla mjeksore për vetë kujdesjen mjekësore dhe shëndetësore.

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Një studim mjaft interesant i Prof. Dr. Qazim Dushku, që rrok problematikat e shumta të edukimit të fëmijëve në shkollë e në familje. Ideja se prindërit sillen keq me fëmijët, se edhe shkolla nuk reagon në lartësinë e duhur ndaj fëmijëve, sillen pa takt dhe nuk i marrin në mbrojtje fëmijët, koha e lirë rrjedh kot, pa adresime edukative dhe me një ritëm që...

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Plot pasion, por objektiv – libri i parë praktik që ju mëson për prindërimin, duke sjellë fakte, e jo duke hamendësuar, se si t’i rritni sa më mirë fëmijët tuaj.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Bëhuni njësh me mendimet më të thella të fëmijës tuaj dhe përpiquni të jeni prindi që doni.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Në libër trajtohet problematika që ndeshet edhe në shkollë dhe bashkë metë edhe roli i mësuesit si edukator, aftësitë e tij për diagnostikim pedagogjik dhe rindërtim të sistemit të komunikimit me nxënësit. Doemos që libri trajton edhe shumë problematika me të cilat përballet rinia shkollore e universitare, në kushtet kur rreziku i “jetës së zbrazur” dhe...

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  "GUIDA PSIKOTERAPEUTIKE" është më tepër libër praktik sesa teorik, ku duhet të punohet përditë me të, një ditar ku duhet të shkruhen përditë shqetësimet , duke i vetmonitoruar dhe duke bërë të mundur zbatimin e teknikave të ndryshme që të menaxhohet në mënyrë sa më efikase çdo shqetësim , përfshirë problemet me ankthin, depresionin, vetëbesimin, OCD etj,...

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky libër u jep prindërve dhe kujdestarëve njohuri dhe metoda të fuqishme për të ndihmuar veten dhe fëmijët e tyre të mësojnë të përqafojnë sfidat e jetës me një mentalitet rritjeje dhe me një sy drejt rritjes së përpjekjeve dhe suksesit të tyre!

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 600 Lekë In Stock

  Ky libër do t’i sigurojë gratë që të marrin vendimet e duhura për shëndetin dhe për jetën e tyre.  Libri “Menopauza” gjithashtu ndan histori të ndryshme të grave në menopauzë, duke bërë që shumë të tjera të mos ndihen vetëm, të kuptojnë më qartë dhe të mos druhen të flasin hapur për menopauzën. Rruga e duhur drejt pranverës së dytë të jetës suaj

  1 600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock
  New

  Ky është një udhëzues i aftësimit të vëmendjes për të prishur ciklin e prindërimit reaktiv e për të rritur fëmijë të dashur e me vetëbesim. Fëmijët që rriten me dashuri dhe durim i përftojnë edhe vetë këto cilësi. Me këtë udhëzues të hollësishëm, do të shihni se si “reagimet tuaja autopilot” mund të sjellin të mira në planin afatgjatë jo vetëm për fëmijët...

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 23 of 23 items