Negotiation's books There are 7 products.

 • Quick view
  690 Lekë 750 Lekë -8% In Stock

  Që nga publikimi i tij i parë rreth tridhjetë vite më parë, Të thuash Po ka ndihmuar miliona njerëz që të negociojnë më mirë. Një nga tekstet e para moderne rreth biznesit, ai bazohet në Projektin e Negocimit të Harvardi-it, një grup që merret me të gjitha nivelet e negociimit dhe zgjidhjeve të konflikteve.

  690 Lekë
  750 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  I konsideruar si një nga librat më të mirë për biznesin, ky botim vjen në shqip për të ndihmuar sipërmarrjen por edhe njerëzit që e duan suksesin në jetë: PO! Ju tregon sesi ndryshimet e vogla në qasjen tuaj mund të kenë një efekt të ndjeshëm dhe të menjëhershëm në suksesin tuaj.

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 196 Lekë 1 300 Lekë -8% Out of stock

  Ky është një libër i shkëlqyer për të të ndihmuar në procesin e vendimmarrjes: Çdo vendim që marrim në jetën tonë të përditshme pasohet me ndikime që përmirësojnë ose përkeqësojnë gjendjen tonë. Prandaj, autori, fitues i çmimit Nobel, propozon një skemë për mënyrën sesi duhet të mendojmë: Sistemi i të menduarit ngadalë dhe sistemi i të menduarit shpejt....

  1 196 Lekë
  1 300 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  1 288 Lekë 1 400 Lekë -8% In Stock

  Në një botë që ndryshon në mënyrë të rrufsheshme është tejet kritike që të rimendojmë për ato gjëra që kemi bërë, - pra të mësojmë nga ajo që kemi bërë gabim dhe të ecim përpara duke përmirësuar veten tonë. Këtë sekret na e mëson mjeshtrisht autori, Adam Grant në këtë bestseller absolut të kohës tonë

  1 288 Lekë
  1 400 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% In Stock

  Bizmesmeni dhe filantropi Vasil Naçi hedh në qarkullim një tjetër libër mbi mjeshtrinë e negocimit. Pas një periudhe të gjatë në biznes dhe trajnime, në zhvillimin e dy sipërmarrjeve të mëdha të edukimit dhe zhvillimit, “Rruga drejt suksesit” dhe “Mjeshtro biznesin”, vjen ky libër i cili do të jetë guida bazike më e mirë për artin dhe shkencën e të...

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  Si të fillosh biseda që japin rezultate. Ky libër, që ka fituar disa çmime, na mëson mënyrën se si të zhvillojmë biseda të qarta e të shkurtra në punë, por edhe e-maile, mbledhje, intervista e rrethana të tjera të lidhura me punën.

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 196 Lekë 1 300 Lekë -8% In Stock

  1 196 Lekë
  1 300 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 7 of 7 items