Specials

Udhëtime There are 46 products.

per page
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Udhëtimi është dhurata më e bukur që mund t’i bësh vetes. Të justifikohesh se nuk udhëton dot sepse nuk ke para, nuk vlen; ky libër e dëshmon një gjë të tillë më së miri dhe të fton që të dalësh nga rutina e përditshme dhe të njohësh botën

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  The author Albert Cmeta, after the publication of the book Tirana through lens, comes with another edition for the city, with the book Beautiful Tirana. Following the first edition, it focu not only on the photography, but also on the description of the beautiful part of the city of Tirana and its territory. Through this book, you will explore and become...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  This book, throuhg photographies and descriptiokns, will introduce you to the most beautiful and interesting places in the city; with historical sites, squares, monuments, museums, architecture of different epochs, ect. At the end of the book you can find the map of the city with all places

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Një guidë turistike për Dibrën në gjuhen angleze: vendet, shtëpitë, hotelet dhe resportet e pushimit, guidat malore dhe informacione të plota për një guidë të plotë turistike. Përmes fotografive me ngjyra dhe kontaktet e mikrpritësve, guida bëhet e vlefshme jo vetëm për informacionin e nevojshëm, por edhe si një album artistik.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  750 Lekë In Stock

  750 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  750 Lekë In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky libër nuk është thjesht një udhërrëfyes turistik, pasi qyteti ka plot gjëra për të treguar dhe për të zbuluar: legjendat dhe historitë, figurat e shquara të shkuara dhe të sotme, e plot vende e thesare të trashëgimisë sonë, aq tërheqëse për ju..

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  E gjithe pasuria e flores dhe faunes shqiptare eshte percjelle edhe ne boten e filatelise. Prandaj autori dhe studiuesi i njohur Hysen Dizdari e sjell kete pasuri natyrore te Shqiperise permes pasqyrimit ne pullat postare pergjate nje shekulli.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Në këtë libër do të gjeni kujtimet e piktorit të famshëm francez të shekullit të XVIII i cili udhëtoi nëpër Ballkan dhe takoi Ali Pashë Tepelenën në Janinë. Këtu gjenden dëshmi të gjalla historike për shqiptarët. Përmes gjuhës shqipe, në studimin e tij Luan Rama na shpalos gjithashtu jetën e këtij artisti të madh francez

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Botimi “Tirana e vjetër” me autor Gazmend A. Bakiu është konceptuar njëkohësisht si album; në këtë mënyrë Tirana e vjetër bëhet më e perceptueshme dhe më konkrete.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock

  Albumi “Magazina e komunizmit shqiptar” është frut i një pune të gjatë kërkimore në terren dhe në nivele të tjera, si: biblioteka, internet e media sociale, për grumbullimin, sistemimin dhe interpretimin e objekteve, që kanë shoqëruar jetën e njeriut shqiptar në periudhën e komunizmit.

  1 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  The photo in this album we submitted as part of a two – month social media competition. Participants were challenged toshare their experiences of the stunning region, using the hashtag #ourlakeohrid. From over 400 photografs submitted, 50 winning entries were chose to feature in this album to celebrate the rich natural and cultural heritage of the Lake...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Through the annual Tirana Photo Festival and seasonal photo contests organized for more than 2 years through Visit Tirana, we have documented and exhibited dramatic changes oin the city of Tirana and its surroundings in the last few years

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Tirana - Mahnia është një guidë historike, arkitektonike, zakonore e kulturore e Tiranës në shqip dhe anglisht.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  5 000 Lekë In Stock

  Hapësira gjeografike dhe trashëgimia natyrore e saj është një nga dimensionet e rëndësishme të çdo qytetërimi. Shoqëria njerëzore e trashëgon atë historikisht, nga brezi në brez dhe këto vlera duhet t’ua përcjellë të padëmtuara apo të tjetërsuara brezave të ardhshëm. Ajo është vlerë natyrore, por edhe materiale, shoqërore e shpirtërore dhe, si e tillë,...

  5 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  5 000 Lekë Out of stock

  Një album i rrallë që rend të fotografojë hapësirat gjeografike të vendeve dhe objekteve që janë përshkruar me magjinë e rrëfimit nga shkrimtari më i madh shqiptar, Ismail Kadare. Një botim dygjuhësh me vlera të shumëfishta

  5 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Një guidë e veçantë për Thethin, në Veri të Shqipërisë, me historinë e vjetër dhe të re, me fotografi dhe udhëtarë përgjate viteve, rrëfyer mjeshtërish nga tre të huaj, që e njohin prej më shumë se 40 vitesh traditën dhe jetën tonë

 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Një libër për këdo që udhëton nëpër viset shqiptare

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Një guidë e plotë për ata që duan të njohin qytetin e Sarandës: Historia, arkeologjia dhe kultet religjioze të qytetit turistik në jug të vendit. Botimi është përgatitur nga studiuesi i njohur Ylber Hysi 

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  Një guidë turistike e bashkisë së Lukovës në rivierën jugore shqiptare: Pamje e përgjithshme rreth historisë së zonës, pamje gjeografike, burimet turistike, malet, ndertesat fetare, bregdeti dhe detaje të tjera

  1 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Kjo guide eshte vetem ne gjuhen angleze dhe gjermane

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  Kjo guidë është dy gjuhëshe shqip/anglisht dhe iu vjen në ndihmë të gjithë personave që duan të dinë rreth historisë, arkeologjisë dhe institucioneve të kultit në këtë zonë

  1 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  Guida per rrethin e Sarandes eshte vetem ne gjuhen angleze. Shih ne edicionin anglisht...

  1 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Një përshkrim dhe analizë e historisë së Greqisë bizantino-moderne, duke i vendosur zhvillimet në sfondin e mentalitetit, të jetës dhe të mitologjisë moderne politike që mbijeton në Greqi.

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Kam kërkuar rrugën time për një kohë të gjatë [ ] në etnologji jam krejt autodidakt. Zbulimin e parë të kësaj rruge timen e kam kuptuar për arsye që nuk mund të përmenden: nevoja për evazion, dëshira për të udhëtuar. Këto fjalë të Claude Lévi-Strauss përmbledhin fare mirë thelbin dhe shpirtin e këtij libri

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Shkrimtari Dashnor Kokonozi i ndoqi një copë herë të gjatë hapat e Peshkopit pa e ditur me siguri se në 400 vjet ishte shqiptari i dytë që nisej më këmbë drejt Compostela-s, vendit ku është ngritur qyteti i Santiagos dhe katedralja e tij e famshme, shkruan Philip Demarque president i shoqatës 'Miqtë e Kompostelës" për Francën e Veriut.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Një udhëtim në Korenë e Veriut: Çfarë ndodh në vendin më të izoluar të botës? Pakkush nga Perëndimi ka pasur mundësinë që të vëzhgojë dhe dëshmojë atë që ka parë José Luís Peixoto, në prillin e vitit 2012.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Nga gjigandi i letërsisë moderne greke vijnë përshtypjet nga udhëtimi i tij në Kinë dhe Japoni në vitin 1935.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 250 Lekë In Stock

  Libri është pjesë e një sërë shkrimesh mbi Ballkanin që do të përdoreshin për artikuj revistash shkencore apo për publikun e gjerë, të cilat janë përmbledhur këtu për herë të parë. Në to spikatin cilësitë e larta si vëzhgues, gjykimi i kthjellët, interesi për topografinë, por edhe për zakonet e kushtet e jetesës të popullsive shqiptare, rumune, bullgare,...

  1 250 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 32 of 46 items