Specials

Matura Shteterore There are 16 products.

 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ky është botim në ndihmë të maturantëve për tu përgatitur për provimet e Maturës Shtetërore. Autorët janë ekspertët më të mirë në lëndën e matematikës.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky tekst ju vjen ne ndihme te gjithe maturanteve per tu pergatitur per provimet e lirimit, sipas kurrikules me kompetenca. Babamusta dhe Lulja jane ekspertet me te mire te teksteve shkollore te lendes se matematikes.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Ky eshte teksti me i mire qe ju vjen ne ndihme nxenesve per tu pergatitur per provimet e Matures Shteterore. Ata qe kane punuar me tekstet e Shtepise Botuese Pegi, kane mundesi qe te ushtrohen ne fazen pergatitore para provimeve te lirimit.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  675 Lekë 750 Lekë -10% In Stock

  Ky libër ju vjen në ndihmë maturantëve në këtë prag sezoni. Sigurisht që asnjëherë një libër nuk mund të përfshijë gjithçka që ju nevojitet. Me ndihmën e mësuesve dhe duke u ushtruar që t’ju fiksohen çështjet bazë, me siguri do të keni rezultate mjaft pozitive në provime.

  675 Lekë
  750 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Libri trajton në menyrë të plotë dhe shumë profesionale të dyja lëndë duke i shërbyer maturantëve si një burim cilësor informacioni të vlefshëm, i cili do ti garantojë rezultate shumë të larta në të dyja lëndët.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  630 Lekë 700 Lekë -10% In Stock

  Ky libër mund të përdoret edhe nga nxënësit e klasave të 10 dhe 11 për të sistemuar njohuritë në përgatitje për Maturën Shtetërore. Libri përmban strukturën: informacion mbi njohuritë bazë për matematikën; shembuj të zgjidhur; provo njohuritë; teste model për provimin e maturës

  630 Lekë
  700 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  630 Lekë 700 Lekë -10% In Stock

  Botimi përmban: ushtrime të zgjidhura; informacion mbi njohuritë bazë për fizikën; teste model për provimin e maturës

  630 Lekë
  700 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 500 Lekë -10% In Stock

  Ky botim vjen në ndihmë të gjimnazistëve për maturën shtetërore. Ai përmban: ushtrime bazë për lëndën e ekonomisë; informacion mbi njohuritë bazë për ekonominë; teste për çdo tematikë; teste model për provimin e maturës

  450 Lekë
  500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  720 Lekë 800 Lekë -10% In Stock

  Biologjia për Maturën Shtetërore është krijuar për t'ju ardhur në ndihmë, në përgatitjen për provimin më të rëndësishëm të gjimnazit. Informacioni bazë i teorisë do t'u ndihmojë të sistemoni në mënyrë të përmbledhur dijet tuaja, ndërsa ushtrimet t'i praktikoni ato. Modelet e testeve të maturës do t'u parapërgatitin dhe aftësojnë për të qenë të sigurt në...

  720 Lekë
  800 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  540 Lekë 600 Lekë -10% In Stock

  Ky tekst ju vjen ne ndihme gjimnazisteve per tu pergatitur per provimin e Gjuhes Shqipe dhe Letersise.

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  750 Lekë In Stock

  Ky liber eshte per te sprovuar dijet nxenesite  gjimnazit, nga klasa e 9-12, ku perfshihen edhe maturantet. Ketu gjenden ushtrime qe ju vijne ne ndihme nxenesve per tu pergatitur.

  750 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Ky tekst është hartuar për t’u ardhur në ndihmë maturantëve për provimet me zgjedhje në lëndën e Fizikës.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  This book systematically teaches grammar and vocabulary and helps students develop all the skills necessary to succeed in all exams at B2 level.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Ky liber iu vjen ne ndihme te gjithe maturanteve qe duan te japin provime me zgjedhje lenden e kimise. Teksti eshte pergatitur nga ekspertet me te mire te fushes, me pervoje te gjate ne mesimdhenie ne lendet perkatese dhe ofron ushtrime te cilet testojne nivelin e njohurive te nxenesve ne lenden e kimise.

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky tekst iu vjen ne ndihme te gjithe maturanteve qe kerkojne te jene te pergatitur ne provimet e matures per lenden e Biologjise, dhe te garantoje rezultate te larta per ata qe kete lend e kane te listuar si te rendesishme per te vazhduar studimet e larta. Ne te ka ushtrime per zgjidhje qe perfshijne te gjitha vitet e studimit ne gjimnaz dhe eshte e...

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 16 of 16 items