Receta gatimi – Rizoto View larger

Receta gatimi – Rizoto

Grup autorësh ISO0009

New product

Përshkrim i shkurtër

Në ciklin e librave “Një muaj në kuzhinë”, jepen receta gatimi të orizit, të cilin me plot bindje, në mënyrë artistike, e quajnë “Bukuroshi i ujit, qejfliu i verës”. Ai “flirton” shumë mirë me zarzavatet, djathërat, mishin dhe peshkun...

More details

900 Items

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

Irisoft Education
ISBN9789928436283
Viti i botimit2016

350 Lekë

Shto në listën e librave që dua

Porosit me një klik

Share

30 other products in the same category:

More info

Rreth librit

Librat e kuzhinës të ciklit “1 muaj në kuzhinë” janë libra të përshtatur nga receta mesdhetare dhe kryesisht nga ato të kuzhinës italiane. Përshtatësi i tyre, Artan SELENICA ka përzgjedhur me kujdes jo vetëm receta ekonomike dhe të thjeshta për t’u përgatitur në shtëpitë e amvisave në masë të gjerë, por ka përgatitur për botim edhe libra ekonomike, me çmim te arsyeshëm, të cilat mund t’i blejë masa e gjerë e popullit.

Në këtë vëllim që keni në dorë jepen receta jo vetëm të ushqyeshme e të shijshme por edhe për përdorim të shpejtë dhe masiv nga ana e amvisave në kushtet e shtëpisë. Këtu trajtohet sekreti në përorimin e lëngut të mishit, të zarzavateve, të peshkut dhe molusqeve në llojshmërinë e rizotove të gatuhen në kushte normale të shtëpisë. Libri është ndërtuar me këshilla të thjeshta, sipas çdo recete dhe me të dhëna të hollësishme për përbërësit që duhen rast pas rasti.

 

Data sheet

Lloji i botimitHard Copy
pages40
ISBN9789928436283
Viti i botimit2016
Vendodhja e botimitTirane
GjuhaShqip
Tipi i publikimitRevistë
Grupmosha e leximitmbi 18 vjeç
StatusiI ri
Numri i botimeveI parë
PërkthyesiArtan Selenica