Receta gatimi – Rizoto Shiko më të madhe

Receta gatimi – Rizoto

Grup autorësh ISO0009

Libër i ri

Përshkrim i shkurtër

Në ciklin e librave “Një muaj në kuzhinë”, jepen receta gatimi të orizit, të cilin me plot bindje, në mënyrë artistike, e quajnë “Bukuroshi i ujit, qejfliu i verës”. Ai “flirton” shumë mirë me zarzavatet, djathërat, mishin dhe peshkun...

Më shumë detaje

100 Artikuj

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

Irisoft Education
Fletët40
ISBN9789928436283

350 Lekë

Share

30 libra të tjerë nga e njëjta kategori:

Më tepër

Rreth librit

Librat e kuzhinës të ciklit “1 muaj në kuzhinë” janë libra të përshtatur nga receta mesdhetare dhe kryesisht nga ato të kuzhinës italiane. Përshtatësi i tyre, Artan SELENICA ka përzgjedhur me kujdes jo vetëm receta ekonomike dhe të thjeshta për t’u përgatitur në shtëpitë e amvisave në masë të gjerë, por ka përgatitur për botim edhe libra ekonomike, me çmim te arsyeshëm, të cilat mund t’i blejë masa e gjerë e popullit.

Në këtë vëllim që keni në dorë jepen receta jo vetëm të ushqyeshme e të shijshme por edhe për përdorim të shpejtë dhe masiv nga ana e amvisave në kushtet e shtëpisë. Këtu trajtohet sekreti në përorimin e lëngut të mishit, të zarzavateve, të peshkut dhe molusqeve në llojshmërinë e rizotove të gatuhen në kushte normale të shtëpisë. Libri është ndërtuar me këshilla të thjeshta, sipas çdo recete dhe me të dhëna të hollësishme për përbërësit që duhen rast pas rasti.

 

Të dhëna

Lloji i botimitHard Copy
Fletët40
ISBN9789928436283
V. Bot2016
VendodhjaTirane
GjuhaShqip
Tipi i publikimitRevistë
Grupmoshambi 18 vjeç
StatusiI ri
Numri i botimeveI parë
PërkthyesiArtan Selenica