Categories

Specials

List of products by supplier: Toena

per page
Showing 257 - 288 of 304 items
 • Quick view
  800 Lekë 1 000 Lekë -20% In Stock

  Libri është i ndarë në dy pjesë: në të parën paraqitet shkëputja e njeriut nga bota shtazore dhe, në të dytën përfshihen 52 tregime në të cilat flitet shkurt rreth jetës, veprimtarisë, botimeve dhe zbulimeve shkencore më të rëndësishme të 54 shkencëtarëve më të hquar që nga antikiteti e deri në ditët e sotme.

  800 Lekë
  1 000 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 600 Lekë 2 000 Lekë -20% In Stock

  Libri është një histori e shqiptarëve në Luftën e Dytë Botërore, dhe jo vetëm e Shqipërisë. Për aq sa është e mundur, në kornizat e një libri të tillë janë reflektuar edhe qëndrimet e shqiptarëve në Kosovë e në Çamëri, në emigracion

  1 600 Lekë
  2 000 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë 500 Lekë -20% In Stock

  Parë nga pikëpamja e qëndrimit që mban ndaj jetës, njeriut dhe vetes, poezia e Petrit Rukës do të mund të karakterizohej si poezi e peizazhit shpirtëror. Shpalimi i botës komplekse shpirtërore të njeriut, depërtimi në labirintin e dëshirave, ëndrrave, shpresave, dilemave dhe shqetësimeve të subjektit lirik, është një veçori e përgjithshme e kësaj poezie....

  400 Lekë
  500 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  480 Lekë 600 Lekë -20% In Stock

  Në këtë libër me tregime duket se autori e ka kthyer shpesh kokën nga fëmijëria, rinia e më tutje, i vetëdijshëm që përvoja njerëzore është një thesar, nga e cila mrekullohesh sa herë e zbulon.

  480 Lekë
  600 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  960 Lekë 1 200 Lekë -20% In Stock

  Historia e lashtë dhe alkimia ndërthuren për të na mbushur me emocione ankthi në këtë triller historik të jashtëzakonshëm".

  960 Lekë
  1 200 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë 1 000 Lekë -20% In Stock

  Protagonisti i këtij romani, Ardi, rreth të tridhjetave, nëpunës në drejtorinë e financave të një ministrie, një ditë e sheh veten të pushuar nga puna.

  800 Lekë
  1 000 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë 500 Lekë -20% In Stock

  Ajo quhej Lorena Kline, pretendonte se ishte mjeke në spital dhe se kishte pësuar para gjashtë muajsh një aksident, një aksident shumë të rëndë me makinë si pasojë e humbjes së kontrollit të drejtimit: "Qysh atëherë jam në koma. Jo, mos mendoni akoma asgjë dhe më lini t’ju shpjegoj." S’i kujtohej asgjë nga aksidenti. Kishte ardhur në vete në sallën e...

  400 Lekë
  500 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë 1 000 Lekë -20% In Stock

  Barleti, bashkëkohës i heroit shqiptar dhe soditës në shumë nga ngjarjet e përshkruara, mbahej, përgjithësisht, gjer tani vonë, si një burim vërtetësie dhe paanësie absolute.

  800 Lekë
  1 000 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  960 Lekë 1 200 Lekë -20% In Stock

  A është ndonjëherë shumë vonë për të dashuruar? Kete pyetje shtron ne roman autorja e njohur britanike e cila eshte bere e famshme edhe per letersine per femije: “Magjia e ngrohtë e Rosamunde Pilcher-it është magjepsëse dhe tërësisht bindëse.”

  960 Lekë
  1 200 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  640 Lekë 800 Lekë -20% In Stock

  Paulo Coelho kthehet me portretin e jashtëzakonshëm të një gruaje, një roman aventure dhe formimi, fryt i një pune kërkimore mbi dokumente të pabotuara, por të realizuar me syrin e një narratori, i cili, nga jeta e Mata Harit, sjell një mesazh të ditëve tona, për gratë dhe burrat e sotëm.

  640 Lekë
  800 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  720 Lekë 900 Lekë -20% In Stock

  Një libër i veçantë i Kongolit, origjinal, i shkruar në atmosferën e absurdit të pandemisë. Autori ka zgjedhur të rimarrë pothuaj të gjitha personazhet e një prej romaneve të tij më të suksesshëm, "I Humburi''.

  720 Lekë
  900 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 600 Lekë 2 000 Lekë -20% In Stock

  Historia e Sulit është njëkohësisht emblemë, mit dhe realitet: Fati dhe jeta e tij është e lidhur pazgjidhshmërisht me zhvilliet që ndodhen në gadishull dhe me rrjedhat e ideologjisë greke pas krijimit të shtetit të tyre. Përmes këtij libri vjen një vështrim i ri emblematik për Sulin dhe suljotët

  1 600 Lekë
  2 000 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë 500 Lekë -20% In Stock

  Sot gëzohu, afër trupit tënd smë ke, Nga sot për ty një jetë tjetër ka nisur.

  400 Lekë
  500 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 040 Lekë 1 300 Lekë -20% In Stock

  Rexhep Qosja vjen me nje roman te ri para lexuesit shqiptar, ne vigjilje te 84-vjetorit te lindjes se tij: I shquar per stilin postmodernist, Qosja shenon nje tjeter kulminacion ne krijimtarine e tij, por edhe per romanin bashkekohor shqiptar

  1 040 Lekë
  1 300 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  640 Lekë 800 Lekë -20% In Stock

  Ilirian Zhupa është një befasi poetike, jo në kuptimin e çastit poetik, por në kuptimin e dinamikës dhe të vazhdimësisë së gjithë krijimtarisë së tij poetike.

  640 Lekë
  800 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë 1 000 Lekë -20% In Stock

  Një roman i plotë, tronditës, bashkëkohor, tragjik, një simfoni pa asnjë notë të vetme false...

  800 Lekë
  1 000 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  560 Lekë 700 Lekë -20% In Stock

  560 Lekë
  700 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  560 Lekë 700 Lekë -20% In Stock

  Me një ëmbëlsi të zakonshme të vrullshme dhe një gjuhë e aftë të mishërojë gjithësinë e vendeve, kulturave dhe eksperiencave, Carmine Abate tregon udhëtimet e pashtershme të “heroit të tij pa medalje”: udhëtime vajtje-ardhje, në kujtesë e në të tashmen.

  560 Lekë
  700 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë 500 Lekë -20% In Stock

  Që në fillim duhet saktësuar se literatura e zgjedhur për librin "Të luajmë së bashku" është e gjitha kombëtare, duke u nisur nga fakti se literatura botërore është e shumtë dhe ne kemi nevojë të domosdoshme të përpunojmë e zhvillojmë muzikën tonë aq të bukur e të larmishme.

  400 Lekë
  500 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  480 Lekë 600 Lekë -20% In Stock

  Dy histori dashurie të ndërprera verbërisht. Kufoma e braktisur e një të riu. Një inspektor i ndjekjes së krimeve në kërkim të vrasësve.

  480 Lekë
  600 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Ky roman, siç e dëshmon edhe titulli, është në frymën e përjetimit të dhimbjes së madhe, por në të vërtetë aty tregohet me talent të veçantë dhe në mënyrë tronditëse për dashurinë e madhe njerëzore.

 • Quick view
  800 Lekë 1 000 Lekë -20% In Stock

  800 Lekë
  1 000 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë 1 000 Lekë -20% In Stock

  Një roman i përkryer, i guximshëm dhe i rrezikshëm për atë çka përmban, por i fortë dhe i këndshëm për t’u lexuar. Ky libër ka marrë çmimin europian për letërsinë 2010

  800 Lekë
  1 000 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë 1 500 Lekë -20% In Stock

  Tilit i duhet të arratiset, shoqëruar nga Nela, vajza e bukëpjekësit. Në rrugëtimet e tyre të rrezikshme, që fëmijë e derisa rriten si akrobatëshëtitës, përmes gjithë vendit të shkatërruar nga luftërat fetare, ata takojnë shumë njerëz të vegjël dhe disa të ashtuquajtur të mëdhenj.

  1 200 Lekë
  1 500 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  560 Lekë 700 Lekë -20% In Stock

  Dashuria është një vepër arti që krijohet nga një ansambël i tërë me “piktorë, poetë, këngëtarë e aktorë”. Njëri prej elementeve të “stonojë”, vepra e artit nuk arrin të japë ngjyrat, ritmin, notat, intonacionin e duhur...

  560 Lekë
  700 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  960 Lekë 1 200 Lekë -20% In Stock

  Një guidë turistike e kryeqytetit shqiptar, i shoqëruar edhe me një aplikacion për turistët italianë. Libri është në gjuhën italiane dhe shoqërohet nga një aplikacion që mund të shkarkohet në telefon dhe në këtë aplikacion turisti italian mund të marrë të gjithë informacionin e duhur për të vizituar Tiranën në mënyrë të planifikuar dhe për të marrë përmes...

  960 Lekë
  1 200 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 120 Lekë 1 400 Lekë -20% In Stock

  Ky libër është vijim i thrillerit “Kaosi i qetës” ku fatkeqësitë e heroit tonë Pietro Paladini vazhdojnë. Brenda një dite atij i ndodhin disa fatkeqësi të tjera, teksa vihet nën hetim për krime që nuk i ka bërë. Por, çfarë i ndodh në këtë copë rruge që rrëfehet plot mjeshtri nga Sandro Veronese. Për më shumë, iu ftojmë ta bëni pjesë të leximeve romanin e...

  1 120 Lekë
  1 400 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë 500 Lekë -20% In Stock

  Dorian Keys, një shqiptaro-amerikan i diplomuar në degën e biologjisë dhe Akademinë e Policisë, vjen me një novelë fantastiko-shkencore. Një sukses i arritur në SHBA, që tashmë vjen edhe para lexuesit shqiptar.

  400 Lekë
  500 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  480 Lekë 600 Lekë -20% In Stock

  480 Lekë
  600 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 920 Lekë 2 400 Lekë -20% In Stock

  Paulo Coelho është tashmë ndër autorët më të lexuar nga shqiptarët. Prandaj, për t’ju ardhur në ndihmë të gjithë të pasionuarve pas “Alkimisti”, “Alefit”, “Zahirit” apo “11 minuta”, ne rekomandojmë tre librat më të fundit të këtij autori që janë hedhur në qarkullim nga Shtëpia Botuese Toena.

  1 920 Lekë
  2 400 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  560 Lekë 700 Lekë -20% In Stock

  Treni i Jugut, me qëndrimin ndaj hebrenjve spikat si një vepër letrare e mbështetur jo vetëm në një truall real ngjarjesh, por edhe në etnotipin dhe humanizmin e njohur të shqiptarëve

  560 Lekë
  700 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë 1 000 Lekë -20% In Stock

  800 Lekë
  1 000 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 257 - 288 of 304 items