Categories

Specials

List of products by supplier: Papirus

per page
Showing 1 - 32 of 77 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Rikard Ljarja shfaqet para lexuesit me kete liber edhe si tregimtar. Ne kete botim sjell refleksione te thella per jeten, me nje bote plot gjalleri dhe drame, e pare ne nje kendveshtrim tejet origjinal, me nje narracion te stilit kinematografik.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  980 Lekë Out of stock

  980 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Manifest për një ''gazetari të shtuar''

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Ky nuk është libër për Afrikën, por vetëm për disa njerëz të atyre viseve, libër mbi takimet me ta, kohën e kaluar tok. Ky kontinent është i parrokshëm që të mund ta përshkruash. Është një oqean i vërtetë, planet më vete, një kozmos i larmishëm bajagi i begatë. Ne veç për thjeshtësim, për lehtësi, themi - Afrika. Në fakt, përveç emërtimit gjeografik,...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Në Bulevardin Stalin nr. 57, rrëfimi i çiftit francez në Shqipërinë e viteve ’82-’89, si pedagogët e parë të huaj në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Në një Kasaba të vogël në Bosnje, në periferi të Perandorisë Osmane, një Dervish mundohet të shkruajë historinë e jetës së tij. Ka dhe pak çaste. Jashtë troku i natës po afrohet bashkë me fundin e jetës së tij. Pena i dridhet, ndërsa ajo që do të shkruajë si dëshmi të jetës, është e madhe.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Detyrimet janë një pjesë thelbësore e të drejtës, bazat e të cilave duhet të njihen nga të gjithë ata që merren me çështjet juridike.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Historia është një bosht gjigand, një bosht manjetik që i bën t'i vijnë rrotull, t'i afrohen e t'i largohen pa pushim, porsi bletët në koshere sendet e njerëzit, natyrën e gjithçka tjetër të konceptueshme, të prekshme e të paprekshme.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Botimi i tretë i këtij libri është përditësuar pas hyrjes në fuqi të Traktatit të Bashkimit Evropian dhe të Traktatit mbi Funksionimin e Bashkimit Evropian (të riparë në Lisbonë).

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Ky libër paraqet të drejtën institucionale të Bashkimit ashtu siç ajo zbatohet që nga hyrja në fuqi e Traktatit të Lisbonës. Ai trajton në mënyrë të plotë tërësinë e dispozitave mbi institucionet e Bashkimit, procesin e vendimmarrjes, rendin juridik dhe kontrollin politik e gjyqësor të Bashkimit.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Lidhur me emërtimin " E drejta ndërkombëtare private " mbi sundon qëndrimi se ky emërtim nuk është adekuat.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  E drejta penale evropiane përbëhet nga një tërësi normash të përpunuara nga organe mbikombëtare dhe të përbashkëta të 27 Shteteve të Bashkimit Evropian apo të 47 Shteteve të Këshillit të Evropës.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Kapitulli paraprak – Burimet e të Drejtës Sociale Evropiane dhe Ndërkombëtare

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Si do të mundet njerëzimi në kushtet e globalizmit të pajtojë nevojat ekonomike me faktin e pashmangshëm se burimet natyrore janë të kufizuara? Kjo është pyetja që Pierre Calame shtron në këtë vepër.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Olga Tokarçuk në romanin Empuzion u zbulon lexuesve të vërtetat mbi botën, të cilat ose nuk i vëmë re, ose me çdo çmim nuk duam t’i bëjmë pjesë tonën.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Emmanuel Lévinas është filozofi i etikës dhe padyshim moralisti i vetëm i mendimit modern.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Pas më shumë se një gjysëm shekulli ekzistence, Evropa shfaq rezultate ekonomike pozitive që e rendisin atë në vendin e parë në botë për prodhimet industriale dhe bujqësore, shërbimet, konsumin, tregtinë ndërkombëtare, investimet e huaja të drejtpërdrejta...

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  700 Lekë Out of stock

  Historia , krizat, zhvillimet dhe prespektivat e praceseve të integrimit.

  700 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Ky fjalor, i përditësuar kryesisht me Traktatin e Nisës, i cili është aktualisht në fuqi, trajton gjithashtu fjalë dhe shprehje të marra nga Projektkushtetuta Evropiane. Në këtë fjalor nuk trajtohet vetëm Bashkimi Evropian. Objekt i shumë termave janë organizata të tjera evropiane, të tilla si Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut, OSBE, etj.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky libër u drejtohet studiuesve të medias, studentëve të gazetarisë dhe komunikimit, gazetarëve, si dhe kujtdo që ka interes për procesin transformues të sistemit politik dhe mediatik në vend pas vitit 1990, dhe ndikimet mbi kulturën profesionale të gazetarisë shqiptare.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Mund të thuhet, me sa duket, se ekonomia politike është vërtet një shkencë si të tjerat.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Kapuscinski këtu tregon për ish – republikat sovjetike. Gjërat e tyre më të veçanta në doke e zakone, nuk mungon as historia e secilës.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  IMPERIUM, libri i parë i trilogjisë mbi personazhet e kohës kur Perandoria Romake qeverisej si republikë, na tregon si figurat legjendare të saj, por edhe sa shumë të ngjashme me prijësit e sotëm, ndesheshin për të siguruar IMPERIUM-in, pushtetin mbi jetën e vdekjen.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë Out of stock

  As federal, as i krahasueshëm me një organizatë ndërkombëtare klasike, sistemi institucional i Bashkimit Evropian vepron në lidhje të ngushtë me qeveritë dhe administratat e Shteteve Anëtare.

  700 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  2 500 Lekë Out of stock

  Pas Marksit, autori i këtij libri, Piketty është një nga mendimtarët më me ndikim të kohës tonë përsa i përket kapitalit dhe mënyrës sesi ndahen të ardhurat në shoqërinë tonë. I konsideruar bestseller absolut në dy vitet e fundit, ky libër tashmë vjen edhe në shqip nga Botimet Papirus. Për këtë libër flasin të gjithë në ditët tona, por nuk është vetëm kjo...

  2 500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Gjithçka në fakt është komunikim. Njerëzit nuk janë në fillim si të tillë dhe pastaj të nisin të komunikojnë; ne jemi si na ndërton në çdo çast komunikimi me të tjerët.

  2 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 32 of 77 items