Categories

List of products by supplier: UEGEN

per page
Showing 1 - 32 of 299 items
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Fabulat kanë hyrë në tempullin e artit me anë të personazheve të tyre, që janë kafshë, bimë, sende dhe vet njeriu, veprimet dhe fjalët e të cilëve kanë kuptim alegorik dhe transmetojnë një mësim etiko-moral të caktuar. Për nga rëndësia ato janë si gurët e çmuar.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  5 000 Lekë In Stock

  Ky album është ideuar enkas me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë nga historiani dhe ish-kryeministri Aleksandër Meksi dhe studiuesi Xhevahir Lleshi. Ky botim është një dhuratë e denjë për ata që duan ta kalojnë për pak çaste historinë e vendit të shqiponjave: Libri është botim luksi në dy gjuhë; shqip dhe anglisht dhe ndjek me përpikmëri...

  5 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Libri psikologjik «Adoleshenca» i autores Fransuazë Dolto, parashtron ide interesante për dukuritë psikologjike të moshës, ide se si shkojnë realisht punët me adoleshentët, shqetësimet rreth tyre, reagimet e shpejta dhe frikat e mëdha, fobitë, interesat, kërkesat për arritje dhe tërheqje në dukje absurde

  800 Lekë
  In Stock
 • Një libër tjetër nga Fridrih Niçe, këtë radhë me Aforizmat e tij të shkëlqyera. Ka një përngjasim origjinal midis aforizmave dhe poezisë, por ndryshojnë mendimet e dhëna shkurt e prerë nga mendimtarë të mëdhenj siç është rasti i Niçes. Mendimet janë marrë nga librat e tij dhe janë botuar nga studjues dhe njohës të mëdhenj të veprës së mendimtarit dhe...

 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ka shumë agime që nuk kanë zbardhur ende shkruan Niçe që në krye fare të kësaj vepre, duke cituar mendimtarin Rig Veda. Kjo bëhet udhëheqje për veprim. Në këtë libër do të gjeni mendime për paragjykimet morale, përcaktim i cili është edhe nëntitull i veprës "Agu i mëngjesit" dhe kjo duket se do të gjeni duke punuar një njeri nëntokësor, një njeri që...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  «Ka shumë agime që nuk kanë zbardhur ende» shkruan Niçe që në krye fare të kësaj vepre, duke cituar mendimtarin Rig Veda. Kjo bëhet udhëheqje për veprim. Në këtë libër do të gjeni mendime për paragjykimet morale, përcaktim i cili është edhe nëntitull i veprës «Agu i mëngjesit» dhe kjo duket se do të gjeni duke punuar një njeri nëntokësor, një njeri që...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • The latest method to learning easy the albanian language. The book include the registration on DVD to all lessons and exercises, which helps the students to learning with the profession standards. Redactors of method are: Prof. Dr. Rahmi Memushaj and Fatmir Hoxha. Te read more about the method, please see the table of content and photos

 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Tregimet e Roland Gjozës, poezitë, romanet, novelat, esetë e mahnitshme, japin vlerë dhe ngrenë lart personazhin e tij të këndshëm. Kushdo mund ta njoh aty veten, duke vlerësuar një përgjithësim të mrekullueshëm. Rrallëkush mund ta përjetojë një vlerë të tillë. Në krijimtarinë e tij nuk gjen një lajthitje (edhe sikur të jetë presje!). Sështë fjala se ka...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Libri me ese të psikologjisë sociale «Anatomia e melankolisë sociale» është botimi më i ri i Xhevair Lleshit. Libri përmbledh ese të socialpsikologjisë në fusha të ndryshme të jetës

 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Libri me ese të psikologjisë sociale «Anatomia e melankolisë sociale» është botimi më i ri i Xhevair Lleshit. Libri përmbledh ese të socialpsikologjisë në fusha të ndryshme të jetës

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 800 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Sociologu i njohur trajton çështjet mbi standardet optimale të Bashkësive fetare në demokracinë moderne

 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Sociologu i njohur trajton çështjet mbi standardet optimale të Bashkësive fetare në demokracinë moderne

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Për herë të parë vijnë në gjuhën shqipe poezitë e 40 poetëve që janë fitues të çmimit Nobel. Kjo përzgjedhje është bërë plot shije nga poeti dhe përkthyesi Faslli Haliti. Në këtë vëllim janë seleksionuar poezitë më të njohura të nobelistëve që nga fillimet deri në ditët tona, duke e kthyer këtë vëllim në një etalon të vlerave poetike të shekullit të fundit

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë 1 500 Lekë -20% In Stock

  1 200 Lekë
  1 500 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Antologjia e poezisë arabe vjen si një përpjekje e çmuar në kohët tona e poetit dhe përkthyesit Maksim Rakipaj. Në këtë botim janë përfshirë poetë si Hamda Khamis, Ahmet Al Shahaëi, Fatima Na'ut dhe Zhabiya Khamis

 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Antologjia e poezisë arabe vjen si një përpjekje e çmuar në kohët tona e poetit dhe përkthyesit Maksim Rakipaj. Në këtë botim janë përfshirë poetë si Hamda Khamis, Ahmet Al Shahaëi, Fatima Na'ut dhe Zhabiya Khamis

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  «Asegai» është nga veprat e fundit të Wilbur Smithit. «Ky libër, shkruan një tjetër shkrimtar i madh, Stefen King, është një nga romanet historikë më të mirë. I tillë është Wilbur Smith. Ky kalorës modern i shkrimtarëve të shquar.»

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Është një biografi e shkruar nga dora e një autori mjaft të njohur dhe për më tepër e një diplomati që i ka ndjekur nga afër ngjarjet, faktet, dorëshkrimet, analizat, shtypin, të dhënat e qeverive të ndryshme, duke vënë përballë vlerësimet, përshtypjet vetjake, botimet, arritjen përfundëse, diskutimet r njëanshme dhe ato dypalëshe..., pra gjithçka që ka...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Nje rrefenje e mbushur me fantazi.

 • Është një libër për një djalë të ri që rritet anës lumit të Misisipit. Historia është vendosur në një qytet fiksional, i frymëzuar nga qyteti i lindjes së autorit.Tom Sojeri jeton me tezen e tij Poli dhe me gjysmë-vëllain Sid.

Showing 1 - 32 of 299 items