Categories

Specials

List of products by supplier: UEGEN

per page
Showing 33 - 64 of 328 items
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Shkrimtari i njohur polak për fëmijë, Korshak, ka krijuar një nga romanet më të bukur për fëmijë, të titulluar Aventurat e mbretit Matias I. Ky roman i shkëlqyer në të gjitha drejtimet, i shoqëruar me një humor të këndshëm dhe situata të ngrohta fëmijërore, na sjell një botë të pasur plot aventura dhe situata dramatike, të cilat, natyrisht, kërkojnë...

  700 Lekë
  In Stock
 • Është një libër për një djalë të ri që rritet anës lumit të Misisipit. Historia është vendosur në një qytet fiksional, i frymëzuar nga qyteti i lindjes së autorit.Tom Sojeri jeton me tezen e tij Poli dhe me gjysmë-vëllain Sid.

 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Periudha historike shkon deri në çastin e formimit të shtetit shqiptar. Është një libër historik i shkruar edhe me skrupulozitetin e shkencëtarit (në rastin tonë të historianit), edhe me ëndjen që të shkakton në stil një shkrimtar i mirë. Ballkani historia dhe qytetërimi të lë mbresë për mënyrën e parashtrimit të paanshëm të ngjarjeve dhe fakteve, për...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Balloja e harqeve është një roman i thellë, që tregon historinë e një familjeje të jashtëzakonshme.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Çfarë do të bënit ju për dashurinë? Do të vrisnit?

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Një libër jo vetëm interesant, i shkruar thjesht dhe me siguri, nga anekdotat popullore dhe nga jeta e përditshme, duke ruajtur masën, në formë të kursyer, intriguese dhe që shkakton drithërimën e së qeshurës. Bëmat e Qerosit dhe të tjerë me autor Myslym Baburin është një punë serioze dhe një botim i nivelit të lartë, duke iu përgjigjur mirë njëri-tjetrit.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Libri me ese, rrëfime, ditarë dhe analiza historike «Berati, Betlehemi shqiptar», i autorit Xhevair Lleshi, i kushtohet tërësisht qytetit të Beratit, historisë së tij prej mbi dy shekuj e gjysmë, kulturës së tij të lashtë, duke prekur disa nga elementet më të qenësishëm. Interesi nuk shkëputet nga faqja e parë tek e fundit. Po të kujtosh këto histori...

 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Libri me ese, rrëfime, ditarë dhe analiza historike «Berati, Betlehemi shqiptar», i autorit Xhevair Lleshi, i kushtohet tërësisht qytetit të Beratit, historisë së tij prej mbi dy shekuj e gjysmë, kulturës së tij të lashtë, duke prekur disa nga elementet më të qenësishëm. Interesi nuk shkëputet nga faqja e parë tek e fundit. Po të kujtosh këto histori...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  7 830 Lekë 8 700 Lekë -10% In Stock

  Anton Cehov është konsideruar si një nga tregimtarët më të mirë të të gjitha kohërave. Ai ndikoi në të gjithë letërsinë e mëvonshme, në shkrimin e novelës dhe tregimit. Por, jo vetëm aq; Korpusi i tij letrar përfshin edhe dramën, të cilin e keni në këtë set. Seti me 6 vëllime është pjesë e fondit të artë të letërsisë botërore që duhet të jetë në...

  7 830 Lekë
  8 700 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  7 560 Lekë 8 400 Lekë -10% In Stock

  Niçe është një nga filozofët më me ndikim në mendimin perëndimor. Ky ndikim është i gjallë edhe në ditët tona. Përzgjedhja veprave kryesore të tij në serinë me 8 vëllime ka hyrë në fondin e artë të filozofisë botërore që duhet të jetë në bibliotekën tuaj.

  7 560 Lekë
  8 400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  17 910 Lekë 19 900 Lekë -10% In Stock

  Fjodor Dostojevski mbetet ndër shkrimtarët më me ndikim edhe në ditët tona. Tashmë, ai ka hyrë në fondin e artë të letërsisë botërore dhe bën për vete me miliona lexues me rrëfimin e tij të thellë, depërtimet psikologjike tek qenia njerëzore, me idetë që përcjell, etj. Prandaj, këto 15 vëllime, botim special me kapake te trashe (hard cover) nga pjesa më e...

  17 910 Lekë
  19 900 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Rrëfenjat popullore i ndjen kaq afër me librin Bishti i dhelprës të Petraq Zotos sepse pikërisht veçoria kryesore e tyre, elementi fantastik, bëhet pjesë e një historie sa elegante qa dhe të mrekullueshme. Një titull intrigues, nga i cili fillimisht nënkupton tjetër gjë dhe sapo e lexon librin ndryshon krejt mendim, një rrëfim mbresëlënës për forcën e...

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Bizanti i J.Norwich mund të konsiderohet me tërë kuptimin e fjalës një libër i rrallë, i shkruar me ngrohtësi dhe përgjegjësi shkencore. Edhe në këtë rast kemi një kombinim vlerash, sa i përket stilit, argumentit, cilësisë, dukurive të ndryshme historike, fakteve dhe mënyrës sesi i sjell ato, përshkrimi i ideve dhe problematikave historike të shumta në...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë Out of stock

  «Bota e ëndrrave» ose ndryshe Psikologjia e ëndrrave shtron para lexuesit teorinë dhe praktikën, me plot shembuj dhe shpjegime interesante. Në do që të mësosh më tepër këtë libër jo abuziv, interesant dhe emocional sa i përket interpretimeve, shpjegimeve të mbështetura në psikologjinë ëndërrore. Haziel është i njohur si psikolog i ëndrrave, për më tepër...

  700 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Në këtë libër, Daniel Still na çon përtej joshjes dhe shkëlqimit të Hollivudit. Në roman përshkruhet historia e një gruaje, shndërrimi i saj nga një grua dhe nënë periferie në një skenariste të njohur

  900 Lekë
  In Stock
 • Kjo vepër është botim post mortum i autorit, pas më shumë se 15 librave që ka shkruar në prozën e shkurtër dhe në gjininë e romanit. Ky roman konsiderohet një rikthim artistik i autorit, ku rrëfehet një histori dashurie në kohën e diktaturës....

 • «Dhelpra e Artë» e Wilbur Smithit, më të madhit mjeshtër të aventurës në kohë tonë, të rrëmben men njëherë. Thonë që motivi i Smithit është: Ta mbërthejë për fyti dhe të mos e lëshojë atë deri në faqen e fundit. Dhe ai si mjeshtër e arrin gjithnjë këtë. Personazhet bëjnë po atë jetë, të rinj, duke mbajtur entuziazmin e duhur, ndo­nëse nuk heqin dorë nga...

 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  «Dhelpra e Artë» e Wilbur Smithit, më të madhit mjeshtër të aventurës në kohë tonë, të rrëmben men njëherë. Thonë që motivi i Smithit është: Ta mbërthejë për fyti dhe të mos e lëshojë atë deri në faqen e fundit. Dhe ai si mjeshtër e arrin gjithnjë këtë. Personazhet bëjnë po atë jetë, të rinj, duke mbajtur entuziazmin e duhur, ndo­nëse nuk heqin dorë nga...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Agron Bajraktari vjen me një sprovë prozaike për herë të parë para lexuesit shqiptar. Jeton në Austri, por përmes kësaj novele ka sjellë një realitet që e ka bluar brenda vetes, si një reflektim për kohën dhe raportin e individit me shoqërinë

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  A mund të mos jetë edhe "Djajtë" një kryevepër e letërsisë? Padyshim që PO. Veçse për arsye thjesht përshkallëzimi, si statistikë, ti (kushdo) mund ta këtillosh një nga veprat e mëdha të shkrimtarit të jashtëzakonshëm rus. Se këtu filozofia, subjekti, jeta, presonazhet dhe veprimi i tyre, janë vetëm një trup. Idetë lëvizin shpejt dhe ti fiton një tjetër...

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Romani u botua në vitin 1886 dhe që prej asaj kohe ka njohur shitje në miliona kopje dhe përkthime në më shumë se dyzet gjuhë. Suksesi i tij vjen për shkak se temë e tij është dyzimi i personalitetit, duke u kthyer në sinon të dyfytyrësisë njerëzore. Kjo vepër është pararendëse e terorisë frojdiane, paçka se shfaqen dukshëm edhe ndikimet në teoritë...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Romani u botua në vitin 1886 dhe që prej asaj kohe ka njohur shitje në miliona kopje dhe përkthime në më shumë se dyzet gjuhë. Suksesi i tij vjen për shkak se temë e tij është dyzimi i personalitetit, duke u kthyer në sinon të dyfytyrësisë njerëzore. Kjo vepër është pararendëse e terorisë frojdiane, paçka se shfaqen dukshëm edhe ndikimet në teoritë...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  420 Lekë In Stock

  Romani u botua në vitin 1886 dhe që prej asaj kohe ka njohur shitje në miliona kopje dhe përkthime në më shumë se dyzet gjuhë. Suksesi i tij vjen për shkak se temë e tij është dyzimi i personalitetit, duke u kthyer në sinon të dyfytyrësisë njerëzore. Kjo vepër është pararendëse e terorisë frojdiane, paçka se shfaqen dukshëm edhe ndikimet në teoritë...

  420 Lekë
  In Stock
 • Romanit "Doktor Zhivago" është ndërtuar mbi fatin e disa familjeve. Është një rrëfim epik mbi efektet e revolucionit rus mbi familjet borgjeze.

 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Romanit "Doktor Zhivago" është ndërtuar mbi fatin e disa familjeve. Është një rrëfim epik mbi efektet e revolucionit rus mbi familjet borgjeze.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Libri me titull simbolik «Dragoi» i cili është një pasqyrim i jetës, i pengjeve, thirrje për të çliruar popullin prej tiranisë, shpëtimit dhe një pasqyrim i sistemit të drejtësisë dhe qeverisë me anë të figurave letrare dhe pasqyrim realist i rrethanave konkrete. Libri «Dragoi» është libri i dytë pas librit «Në kërkim të dritës» nga autorja Flavia Hasko,...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Jam bija që gjithnjë ke dëshiruar. Tani ti je nëna ime. Dhe askush s'do ta marrë vesh. ?farë është e drejtë dhe çfarë është e gabuar? Është e vërtetë që ndonjëherë njerëzve mund t'u duken e njëjta gjë

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Në qendër të romanit është Alaska, vajza e vitit të dytë në kolegj, që njeh pengesa e s'di të ndalet para asgjëje. E bukur, e veçantë, energjike, plot pasion dhe që vihet gjithnjë në qendër të vëmendjes. Ajo prin dhe është kudo e kurdoherë e pranishme.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Dy jetë ngre lart shpirtin e njeriut, i cili jeton dhe gjen dritësim në botën reale. Një njeri i fortë e me zemër të madhe përjeton thellë edhe një realitet të tejshkuar, thurur me mjaft elegancë e përsosmëri me jetën e përditshme". New York Times

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 33 - 64 of 328 items