Categories

Specials

List of products by supplier: Toena

per page
Showing 65 - 96 of 323 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Përballë divorcit, asnjë pyetje nga fëmijët nuk është e parëndësishme. Fëmijët “vuajnë në heshtje”, ose edhe duke u bërë të zhurmshëm, në këtë mënyrë ata shpresojnë të dëgjohen apo të vihen re nga prindërit e tyre, të cilët as dëgjojnë, as shikojnë! Përballë këtyre vështirësive, dok. Fanny Cohen Herlem iu tregon prindërve se si mund t’u përgjigjen...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Kryevepra më e fundit në shqip e Paulo Coelhos, vjen në shqip, duke iu bashkëngjitur serisë së librave të magjishëm të një prej autorëve më të shitur sot në botë. Edhe në këtë roman ka plot mistere dhe reflektime të thella për ndjesitë tona, për jetën dhe vdekjen, për qenien njerëzore. Këto nuk i bën kush tjetër kaq briliante sa Coelho. Çfarë pret.....LEXOJE

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock

  Tema e rishkrimit të historisë është një debat i hapur në këta njëzet vjet. Opinionet janë të ndara.Në këtë libër zë jo pak vend zhanri i intervistës.

  1 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Në fillim të viteve '90, Genci Skampa, reporter në një të përditshme, ftohet në një takim gazetarësh ballkanikë në Paris.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Është roman që ka thyer shumë tabu në sosjen e letërsisë e realizimit socialist, duke shënuar një moment të ri estetik, njëherësh duke krijuar bazat e një letërsie të re. Dashuria, marrëdhëniet njerëzore, seksi dhe shumë gjëra të tjera vijnë në një formë që e pasionojnë lexuesin, e bëjnë misterioze raportin me veprën dhe e bëjnë librin të kërkuar në çdo kohë

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Druri pa emër është romani i një njeriu të pushtuar nga e kaluara, nëpër të cilin rrjedh si një lumë i padukshëm dhe i pazhurmë e tërë historia.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Erosi intensiv, si tërheqje mes trupave dhe shpirtit që nuk njeh rregulla dhe kufij, është protagonisti i madh i këtij romani, që shumë vetave mund tu duket e pavërtetë, por në fakt është mbrojtësi i një të vërtete të thellë.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Dashuri, urrejtje, ambicie dhe tradhëti, janë elementët kyç të këtij romani plot të papritura, që të rrëmbejnë dhe të emocionojnë.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Romani E strukur në përqafimin tënd është një rrëfim i këndshëm i jetës së një gruaje të re, e cila pëson humbjen e burrit të saj që në çastet e para të jetës së tyre të përbashkët.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  250 Lekë In Stock

  Këtu sillen episode jete, momente reflektimi, dhe fragmente që flasin për një realitet që vuan në tranzicion, në kërkim të vetvetes. Këto çaste kap tregimi i shkurtër i Kujtim Dashit. Duke qenë ndër vëllimet e para, Dashi jep shenjat e një tregimtari me vlera në letrat bashkëkohore

  250 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Në libër trajtohet problematika që ndeshet edhe në shkollë dhe bashkë metë edhe roli i mësuesit si edukator, aftësitë e tij për diagnostikim pedagogjik dhe rindërtim të sistemit të komunikimit me nxënësit. Doemos që libri trajton edhe shumë problematika me të cilat përballet rinia shkollore e universitare, në kushtet kur rreziku i “jetës së zbrazur” dhe...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  A është dashuria një proces fizik, kimik, një pleksje molekulash që mund të krijohet me mjete shkencore? Apo është një mrekulli shpirtërore? A ekziston një mjet që ta shpërthejë pasionin, ashtu si dikur eliksiri bashkoi çiftin e të rinjve Tristanin dhe Izoldën? A jemi krejtësisht të lirë të dashurojmë?” Këtë vëzhgim goditës të trilleve të zemrës bën...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  Ky eshte nje liber qe duhet te jete ne biblioteken e cdo femije te moshes mbi 4 vjec. Kjo enciklopedi e botuar ne menyre cilesore, me ngjyra sjell te dhena per te gjitha qeniet e gjalla qe jetojne ne planetin tone, duke ndihmuar ne informimin dhe edukimin e femijeve tane per qeniet qe i rrethojne.

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  "Ëndrra e Damokleut", një ritregim bashkëkohor, në variantin shqiptar, i historisë së përjetshme të Romeos dhe Zhuljetës.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Romani “Ëndrra e doktorit” përbën një rast të veçantë në letërsinë e sotme shqipe. Besnik Mustafaj ka rishkruar në prozë komedinë e njohur të Çajupit “Pas vdekjes”. Doktor Adhamudhi, i lindur për teatër një shekull më parë, vjen si protagonist i një romani bashkëkohor për të mishëruar oportunistin e shtirë në idealist, i cili beson se të gjitha mjetet...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Nga Libri: Kurse Ana, e ulur në tavolinë, e kredhur mbi libra, po mendonte: Kaluan vitet, rrodhën si ujë, dhe ne u rritëm. Nuk jemi më ato vajzat e shkollës fillore dhe shtatëvjeçare, ku mësuesja me një zë të lartë bërtiste zgjate dorën!

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  690 Lekë In Stock

  “Engjëj të armatosur” i Diana Çulit është romani i saj më i arrirë

  690 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  “Engjëj të armatosur” ka marrë çmimin e Shoqatës së Botuesve Shqiptarë Libri më i mirë i vitit 2007. Ky roman është frymëzuar nga një histori e vërtetë. Kritika e ka vlerësuar romanin “Engjëj të armatosur” si romanin më të mirë të shkruar për periudhën e Luftës së Dytë Botërore në Shqipëri në këto tri dekada, si një roman që hap udhën e mund të shërbejë...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Poezitë e dashurisë, të renditura në këtë libër në mënyrë të parregullt, shkëndijojnë gjatë gjithë librit, ato janë në një unitet krijimi dhe ndjenje, duke krijuar kështu një mozaik ndjesie të një të riu për të cilin dashuria, më tepër se dhimbje, është një ndjenjë fisnike dhe njerëzore

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Nga libri: Megjithatë, nuk ishte kështu, jo siç e kasha menduar dhe pothuajse parashikuar, asgjë nuk doli shumë e mbarë. Ah sa herë mund ta kem kërkuar Piterin ndër këto vite, djalin me buzëqeshjen mahnitëse.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Me “Fitimtari është i vetëm” autori rikthehet me mesazhin e “11 Minuta” dhe ”Zahiri”, duke na ofruar një roman magjepsës, të mbushur me tensione, pasqyrë e botës ku jetojmë. Shpesh kërkimi i luksit dhe i suksesit me çdo kusht, na ndalon të dëgjojmë atë që na pëshpërit zemra jonë.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  Ky fjalor anglisht-shqip, me rreth 35000 fjalë-titull, është rezultat i një pune të kujdesshme, ku shquhet njohja shumë e mirë e anglishtes dhe shqipes nga autori.

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Ky fjalor është për fermerët e thjeshtë, agronomët, përpunuesit e verës që u përkasin niveleve të ndryshme, për studentët, somelierët, personelin e restoranteve, tregtarët dhe personat enciklopedikë. Autori ka pasqyruar kontributin e disa enologëve të huaj dhe vendas më të njohur. Gjithashtu ka pasqyruar punën shkencore dhe përvojën e tij 50-vjeçare në...

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ngjarje e ndërthurura me motive mitologjike nga më të ndryshmet, lidhen me njëra-tjetrën si shtigjet e një labirinti, në qendrën e të cilit është misteri i dosjeve, shprehje të marrëzisë së kontrollit totalitar.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Një fjalor argëtues dhe i dobishëm, në të njëjtën kohë, për të gjithë fëmijët dhe për ata prindër e mësues që dëshirojnë, që fëmijët e tyre të studiojnë një gjuhë të huaj.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Nga ky studim arrijmë në përfundimin se Dritëroi përdor të gjitha llojet e lidhjeve rimore, duke shfrytëzuar për këtë hapësirat që kanë strofat veç e veç ose edhe në lidhje me njëra-tjetrën.

  2 000 Lekë
  In Stock
Showing 65 - 96 of 323 items