Categories

Specials

 • Rapunzela

  Të gjithë e kemi lexuar apo parë...

  400 Lekë -60% 1 000 Lekë

List of products by supplier: Bota Shqiptare

per page
Showing 65 - 96 of 358 items
 • Quick view
  800 Lekë In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Pasioni mistik dhe epshor i Dukeshës Dë Lonzhe, e bën këtë libër kryevepër të romanticizmit të Balzakut. Njësoj si princesha e Klevesë dhe e Sanseverinës, Dukesha Dë Lonzhe është një nga hyjneshat e mëdha femërore të letërsisë franceze që bashkon në personin e saj një prestigj të trefishtë të bukurisë, lindjes dhe fatkeqësisë.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 160 Lekë 2 400 Lekë -10% In Stock

  2 160 Lekë
  2 400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 160 Lekë 2 400 Lekë -10% In Stock

  2 160 Lekë
  2 400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ela Rubinsteini është dyzet vjeçe dhe martesa nuk duket e lumtur. Merr një punë nga një agjensi botimi, ku duhet të shkruajë një raport pasi të lexojë librin "Blasfemi e ëmbël", një roman i shkruar nga Aziz Zahara.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Jeta e tij u shua dhe që nga ajo kohë ka kaluar pothuajse një shekull. Krijimet e tij, dikur të ngritura në qiell nga gjithë bota, tani i ka mbuluar harresa; kanë mbetur disa vjersha të pavyshkura, disa strofa të pavdekshme prej "Çajld Haroldit" dhe "Don Zhuanit", por edhe ato janë ngurtësuar nën mbulesën e lavdisë dhe të nderimit.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Vëllezërit Shiler, Rashel dhe Malrih, janë mjaft të ndryshëm. Kanë lindur në një fshat të vogël në Algjeri nga një baba gjerman dhe nënë algjeriane, por janë rritur nga një xhaxha i moshuar në një nga getot e Francës. Ngjashmëritë marrin fund me kaq

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% In Stock

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  810 Lekë 900 Lekë -10% In Stock

  810 Lekë
  900 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Romani E vetmja rrugë i Azis Nesinit, ashtu si dhe shumë libra të tjerë të tij, të jep një ngjashmëri me realitetin tonë. Libri në fjalë të duket sikur je brenda psikologjisë sonë dhe ajo që gjen shpesh në librat e tij, pavarësisht kohës kur është shkruar, të duket sikur ngjarjet janë të momentit në të cilin ti jeton dhe personazhet që ai përshkruan të...

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  850 Lekë 1 000 Lekë -15% In Stock

  Për shekuj me radhë, vaji i freskët i ullirit është konsideruar domosdoshmëri dhe pjesë përbërëse e dietës ushqimore të njeriut.Por po sikur ky simbol i pastërtisë të jetë korruptuar? Duke nisur me një artikull të fuqishëm në The New Yorker, Tom Mueller është bërë ekspert botëror mbi vajin e ullirit, por mbi të gjitha mbi mashtrimin, madje krimin ushqimor...

  850 Lekë
  1 000 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  "Elita", pjesë e serisë "Përzgjedhja", një nga seritë më të shitura sipas gazetës New York Times. Në fillim ishin tridhjetepesë vajza, tani kanë mbetur gjashtë.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  850 Lekë 1 000 Lekë -15% In Stock

  Kjo enciklopedi nuk është dosido, por vjen si një botim i përshtatur me shije, i shoqëruar me imazhe të cilat e nxisin interaktivitetin dhe mendjen e fëmijës për të mësuar më shumë.

  850 Lekë
  1 000 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 020 Lekë 1 200 Lekë -15% In Stock

  1 020 Lekë
  1 200 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  "Shqipëria komuniste dhe udhëheqësi i saj i ndjerë, Enver Hoxha, zor se kanë pasur informacion e kontakte të shumta me botën e jashtme". John Holliday kërkonte të zbulonte pikërisht misterin që vishte gjithë kështjellën e komunizmit, e kësaj fortese që kurrë nuk kishte pranuar hapjen me Perëndimin. Pikërisht ethet e burgut më të errët të Ballkanit mund të...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Jeta e Era Shpatit nuk ishte më ajo e mëparshmja. Disa orë të kaluara me një djalosh të panjohur, kishin ndryshuar një jetë të tërë.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Si mund ta njohësh dikë që nuk e ke takuar kurrë? Aksidenti i ka tronditur jetën dhe i ka shkatërruar martesën. Xhojzi Konvei është gjallë falë një transfuzioni të gjakut. Por fenomene të çuditshme fillojnë të ngjasin.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Dy çifte, dy histori dashurie, një rrëfim i shkëlqyer.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Një libër mbi dashurinë dhe seksin, famën, zemrën dhe mendjen, idealen dhe realen e dy personazheve postmoderne shqiptare

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  595 Lekë 700 Lekë -15% In Stock

  595 Lekë
  700 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Të shkruara gjatë kohës kur Hemingueji ishte në kulmin e fuqisë së tij krijuese, në tregimet e tij Fitimtari nuk merr asgjë shkëlqen vula e talentit të veçantë. Karakteret, dialogët, mjediset, bota e brendshme, mund të kenë ardhur vetëm nga imagjinata e Heminguejit.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Kush është përgjegjës për vendosjen e komunizmit në Shqipëri? Si erdhi në pushtet Enver Hoxha? Kush luftoi në Shqipëri dhe kush bashkëpunoi me fashistët e nazistët? Cili është roli i Kosovës në fatet e luftës dhe të politikës shqiptare?

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  I frymëzuar nga copëzat e gazetave që kishte ruajtur për dy ish diktatorë afrikanë të akuzuar për kanibalizëm, gazetari Riccardo Orizio nisi rrugën për të gjetur tiranët e rënë nga pushteti në mbarë botën - për të parë nëse ata kishin fituar ndonjë perspektivë mbi veprimet e tyre ose nëse jeta dhe mendimet e tyre mund të hidhnin dritë mbi tonat. Shtatë...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  7 000 Lekë In Stock

  Fjalor frazeologjik rusisht shqip me 25 160 shprehje frazeologjike

  7 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Romani ka në qendër aventurat dhe fantazitë seksuale të një vajze njëzetenëntëvjeçare, Izadora Uing, e cila përshkruhet nga autorja si e egër dhe inteligjente, neurotike dhe e paqëndrueshme, e çiltër dhe e hapur të rrëfejë mëkatet e saj deri në detajet më të imta dhe skutat më të fshehta ku fshihen ndjenjat dhe mendimet e gruas.

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 65 - 96 of 358 items