Categories

Specials

Search  "Kryezoti i Unazave" 4 results have been found.

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Ky libër "Besëlidhja e Unazës" është pjesa e parë e aventurës epike të J. R. R. Tolkinit, të titulluar "Kryezoti i unazave". Një hobitasi të vogël nga Krahina, Frodos i besohet një deturë e jashtëzakonshme. Ai duhej të bënte një udhëtim të rrezikshëm në Epokën e Tretë të Dheut të Mesëm drejt Kullës së Zezë të Mordorit, ku duhej të shkatërronte Unazën e...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Në këtë libër tregohet tmerri i pjesëtarëve të Besëlidhjes së Unazës nga ardhja e Errësirës së Madhe dhe shpërthimi i Luftës së Unazës, e cila trajtohet më gjerësisht në vëllimin e tretë dhe të fundit, të titulluar "Kthimi i Mbretit".

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  Teksa hija e ligë e Mbretit të Zi po përhapet gjithnjë e më shumë, ushtritë e tij po mblidhen. Burrat, xhuxhët, elfët, dhe mjekërpemët bashkohen për të luftur kundër Mbretit të Zi. Ndërkaq, Frodoja dhe Semi vijojnë luftën e tyre nëpër Mordor në përpjekjen e tyre heroike për të shkatërruar Unazën e Vetme.

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 788 Lekë 3 280 Lekë -15% In Stock

  2 788 Lekë
  3 280 Lekë -15%
  Online only Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items