Specials

Oferta -20% There are 23 products.

 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Kujtimet në burgjet komuniste dhe ditari sekret që arriti ta nxjerrë me vështirësi prej qelisë: Lufta për të mbetur njeri.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Kjo vepër - tragjedi në thelb ka të qenit “çifut”, të cilën Maks Frisch e shkruan dhe e shpjegon shumë mirë përmes protagonistit të tij. Kjo dramë në formë të shkruar botohet për herë të parë në vitin 1961.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Një zbulim i madh: Ditari i humbur i një mendjeje të madhe dhe një studim intim, thellësisht dinamik i pikëllimit i Roland Barthes, një prej mendjeve më të fuqishme në studimin e letërsisë në shekullin e XX

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  "Moto Jete"një libër me poezi nga autorja Lindita Komani

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  300 Lekë In Stock

  300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
 • Quick view
  450 Lekë In Stock

  Në periudhën që jemi shkundur dhe tronditur nga tërmetet, kuptuam se sa pak dimë dhe sa të pazotë jemi për tu mbrojtur në momente të tilla kritike. Por, libri i shkencëtarit Betim Muço, “Tërmetet, demonët e nëntokës” e përmbush këtë vakum, duke dhënë informacione tej mase të vlefshëm për këdo.

  450 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Anila Dushi ka sjell nje liber monografi dedikuar Pavlina Manit, aktores se mirenjohur shqiptare e cila prej vitesh jeton ne SHBA. Kete liber autorja Anila Dushi thote se e ka konsideruar nje mal per tu ngjitur por nuk u lodh asnjehere pasi ndihet e plotesuar qe ka shkruar per nje artiste te madhe, nder me te shquarat e aktrimit shqiptar e rreshtuar ne...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
 • Quick view
  950 Lekë In Stock

  “Kosova mon amour’ nuk është shkruar si një libër më vete, në përmbajtje të tij janë përzgjedhur artikuj dhe ese që shprehin shqetsimin qytetar tw autores. Ky libër tregon se si Buda e njohu çdo pjesë të Kosovës gjatë bombardimeve në mars të 1999, teksa raportonte prej Parisit, si gazetare e Radio Francë Internacionale.

  950 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  250 Lekë In Stock

  I përshtatshëm për fëmijët 5-10 vjeç, është punuar me kujdesin e veçantë të autores tashmë të mirënjohur në fushën e krijimtarisë për fëmijë, Vjollca Myftari. Në libërthin "Pishinat mbi gjethe" autorja ka përzgjedhur një fjalor të përshtatshëm dhe përcjell mesazhe me vlerë për vogëlushët tuaj. Me plot ilustrime me ngjyra dhe format të përshtatshëm,...

  250 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Përhumbjet e qenësishme gjunjëzoheshin përballë vetvetes. Rastësisht, pashë abstraksionizmin e Edi Ramës. Pikturat abstraksioniste janë figura gjeometrike që shprehin idetë e realiteteve dhe krijojnë mundësinë e interpretimeve nga më të ndryshmet. Edi Rama si askush tjetër në botë, realizon edhe trupëzimin abstraksionist. Bëra debate me piktorët dhe...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Manual praktik për rregullimet, kopshtarinë dhe zbukurimin e shtëpisë: Duke e organizuar mirë punën dhe duke nxjerrë në pah pjesën më të mirë të mobilieve dhe aksesorëve tuaj, vendosja e çdo gjëje në vendin e duhur, thjesht do t'ju zbavitë

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Përmes elementeve psikologjike, autorja zbulon rolin e ushtrimeve të ndryshme fizike dhe pozicioneve për të nxitur ndjesitë tona. Gjithashtu, na ndihmon të zbulojmë të gjitha veçoritë që përbëjnë seksualizmin tonë, duke iu përgjigjur njëkohësisht dyshimeve dhe pasigurive që e shoqërojnë këtë element të rëndësishëm të jetës sonë të përditshme

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Gjashtë shoqe rreth të 30-tave,që jetojnë në Nju-Jork,mblidhen në një mbrëmje private në apartamentin e njërës prej tyre për të festuar paralindjen e një bebeje.Gjashtë gra profesioniste,që jetojnë në një qytet dhe luftojnë për përzgjedhjet e tyre femërore.Leximi i këtij romani,të bind të kesh vlerësim për veten,miqtë më të mirë,meshkujt,të dashurit e një...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Tregimtari bashkekohor rus, Maxim Osipov vjen ne shqip me vellimin e dyte me tregime, “Kilometri 101”. I vleresuar si “Cehovi” i diteve tona, Osipov sjell prurjet me te fundit te tij ne prozen e shkurter.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  300 Lekë In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Griffin, një i huaj, arrin në konakun lokal të një fshati anglez, tërësisht i mbështjellë me fasha. Si një person jo miqësor, ai mbyllet në dhomën e tij. I dëbuar nga fshatarët dhe duke iu drejtuar një shoku të vjetër për ndihmë, Griffin tregon se ai ka zbuluar se si ta bëjë veten të padukshëm dhe planifikon të përdorë gjendjen e tij për qëllime të pabesa.

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Seria Elitë e Jeta Vejkollarit vazhdon me romanin e tretë “Dashuri në kohën e rrëmujës”, një tjetër eksplorim në botën rinore, në mënyrën sesi të rinjtë e shohin njëri-tjetrin dhe sesi i shfaqin ndenjat dhe pasionet e tyre

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Poezitë nuk janë të rënduara në metafora, por ndihet shpirt ne çdo varg, dhe ngjyra sikurse ne nje pikture te heshtur.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Një rrëfim përsa i përket gjenealogjisë së leximit, librit dhe shkrim-këndimit në përgjithësi prej lashtësisë deri në ditët e sotme.

  700 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 23 of 23 items