Specials

Pema There are 21 products.

 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Ky libër i shqyrton këto aspekte të udhëheqësisë apo lidershipit - dhe jo vetëm kaq - për të ofruar strategji që na ndihmojnë të bëjmë përpara në profesionin tonë.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  I lexuar nga miliona njerëz të të gjitha sferave të jetës, Krishnamurti na tregon se nuk kemi pse ndjekim asnjë rrugë, asnjë autoritet më të lartë, asnjë guru dhe se në fund të fundit mënyra se si e jetojmë jetën tonë është përgjegjësi e jona.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  Ky liber hidhet ne qarkullim ne momentin qe Joe Biden eshte tashme fitues i zgjedhjeve presidenciale. Jeta e Joe Biden eshte e mbushur me plot sfida dhe momente kritike, te cilat vijne te rrefyera thjeshte, me ndjeshmeri dhe me sinqeritet ne kete botim, sjelle ne shqip nga Botimet Pema

  1 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  1 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Proza e tij magjepsëse i kthen historitë e takimeve të tij reale me kërkues shpirtërorë në mbarë botën në dialogë të ngjashëm me fabulat. Kohët e vështira kërkojnë përgjigje të pastra si kristali dhe njohuritë depërtuese të Krishnamurtit do t’i frymëzojnë, do t’i sfidojnë dhe do t’i provokojnë lexuesit që të kërkojnë brenda vetes së tyre dhe t’u qasen...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Duke nxjerrë një mori provash nga çështjet aktuale dhe temat e ndryshme të historisë botërore, Korridori i Ngushtë nënvizon natyrën e brishtë të lirisë dhe ofron një kornizë të re se si të mbërrijmë te ajo.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Libri “Miti i sipërmarrjes: Botim i rivështruar” do të të ndihmojë ta zhvillosh ndërmarrjen në mënyrë frytdhënëse duke qenë i sigurt në vetvete.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  "Nikola Tesla (10 korrik 1856 - 7 janar 1943) është një nga shkencëtarët më të mëdhenj të të gjitha kohërave; shpikës, fizikant, inxhinier mekanik dhe inxhinier elektrik. Për këtë të fundit, bashkë me Tomas Edisonin, janë kontribuesit kryesorë të fushës së elektrikës.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky klasik modern dhe frymëzues ngërthen çelësin e shndërrimit të zemërimit në dashuri, të pavendosmërisë në veprime, duke mundur të krijojmë një jetë vërtet të vlefshme.”

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  Në librin “SI TË PUNOSH ME VETEN” Dr. LePera ofron urtësi dhe burime praktike që mund të ndihmojnë në krijimin e ndryshimeve kuptimplota dhe prishjen e modeleve shkatërruese. Kjo është asgjë më pak se një ndryshim paradigme në mirëqenien mendore. Ky libër feston fuqinë e individëve për të shëruar veten dhe për të rimenduar potencialin e tyre.

  1 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  “Te Truri idiot, neuroshkencëtari Dean Brunett zhbiron masën tonë misterioze të përhimët (dhe të bardhë). Përgjatë rrugës, ai shpjegon papërsosmëritë e trurit njerëzor dhe mënyrën se si ato ndikojnë në çdo gjë që themi, bëjmë dhe përjetojmë. Ky libër, që paraqet një hulumtim prej eksperti të shkruar në një mënyrë argëtuese, i dedikohet çdokujt që pyet...

  1 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Një bibliotekë e mrekullueshme, e gjitha e ilustruar, ju ndihmon të mësoni shumë rreth natyrës nëpërmjet tregimeve argëtuese me ilustrime. Kurrë nuk ka qenë më lehtë të mësojmë duke lexuar dhe në të njëjtën kohë duke luajtur.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Një bibliotekë fantastike e mbushur me ilustrime të lezetshme do t’ju ndihmojë të filloni të mësoni se si të lexoni. Të mësuarit se si të lexoni nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë dhe kaq argëtuese!

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Një bibliotekë e mrekullueshme që ju ndihmon t’i mësoni ngjyrat nëpërmjet ilustrimeve argëtuese. Të mësoni duke lexuar dhe njëkohësisht duke luajtur nuk ka qenë kurrë më e lehtë!

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Në këtë pako me tetë libërtha të vegjël, (Zjarrfikësit, Policia, Traktori, Kamioni, Makina e garave, Buldozeri, Ambulanca, Motoçikleta) fëmijët do të kenë mundësinë të mësojnë gjithçka për automjetet që lëvizin, ndërtojnë, transportojnë dhe fitojnë gara me shpejtësi marramendëse.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock
  New

  Truri yt është teknologjia më e fuqishme në botë, por ta kanë dhënë pa manualin e përdorimit. Tani këtë manual e ke në dorë. Në këtë libër novator, Xhimi për- mend mësimet e nxjerra nga studimet shkencore dhe teknikat e provuara në praktikë, të cilat përdoren nga njerëzit më të suksesshëm në botë për të mësuar më shpejt dhe për të arritur rezultate të...

  1 400 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 21 of 21 items