Categories

Specials

List of products by supplier: Emal

Showing 1 - 15 of 15 items
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Ky libër rrokë rrugëpërshkrimin nga Troja e lashtë deri në ditët tona të banorëve që jetojnë në trevat e sotme të shqiptarëve. Libri ndërtohet mbi studimin që autorja ka bërë në lidhje me rrënjët e shqiptarëve, të cilët kanë lënë gjurmë në historinë botërore. Autorja i shikon shqiptarët si krijuesit dhe drejtuesit e perandorive të mëdha, që nga Aleksandri...

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 540 Lekë 2 000 Lekë -23% In Stock

  Kjo enciklopedi synon të kontribuojë sa është e mundur në" njohjen, përbërjen biokimike, vetitë farmaceutike dhe përdorimet vetjake të bimëve mjekësore për parandalimin dhe sherimin e sëmundjeve të ndryshme.

  1 540 Lekë
  2 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 155 Lekë 1 500 Lekë -23% In Stock

  Vjen vëllimi i dytë i trilogjisë “I lumi Dom Shtjefën Kurti – dëshmitar i Kishës martire”, fitues i Çmimit si libri më i mirë dhënë nga gazeta Dielli në SHBA. Kësaj radhe në libër vjen e gjithë dosja penale për priftin-martir, dhe një interpretim ligjor se ku i shkeli rregullat shteti komunist me ekzekutimin e Dom Shtjefnit.

  1 155 Lekë
  1 500 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Në studim trajtohet komplet lufta e Trojës, nga fillimi deri nw mbarim vetwm nga aspekti njerëzor, duke lënë mënjanë mitet dhe hyjnitw. Ky është studimi i parë i këtij lloji për këtë luftë në Shqipëri por nga ky këndvështrim edhe nw rang ndërkombetar.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  616 Lekë 800 Lekë -23% In Stock

  Mars, ke që në Mars që kërcen Vals, titullohet libri i ri nga Enxhi Drapi, i cili sapo ka dalë në treg. Ky botim është një vëllim me poezi të cilin ne të gjithë e prisnim me shumë kërshëri, sa nga fakti se autorja na kishte lajmëruar disa kohë më parë se po punon për të, po aq edhe nga kurjoziteti që kishim për ta lexuar Enxhin në poezi, pas suksesit që...

  616 Lekë
  800 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  Libri është kushtuar realiteteve politike të ndodhura në politikën konkrete dhe debatet e politikës së ditës. Autori trajton një varg problemesh që kanë të bëjnë me tiparet dhe standartet kulturore të figurës së politikanit profesionist. Libri sjell ide, mendime dhe përvoja politike të trajtuara me kompetencë dhe elokuencë nga politikanët modernë...

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% In Stock

  Ky libër analizon morfologjinë e krimit në shoqërinë shqiptare dhe njëherësh vërteton tezën sociale, që njeriu bëhet kriminel ose vetëvritet, pikërisht në momentin kur humbet "busullën e kontrollit". Kjo sjell vakum mental, më saktësisht një shkretëtirë mendore tërësisht individuale, e cila bëhet terren i favorshëm për kristalizimin e orientimit kriminal...

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% In Stock

  Në qendër të librit është sociologjia e raportit të qytetarit me paradigmat detyruese të kohës moderne, problemet e statusit dhe edukimit qytetar, çështjet e teknologjive të reja të edukimit qytetar në kohën moderne, problemet e respektit dhe vetërespektit qytetar, të kulturës qdhe komportimit social qytetar dhe të qytetëruar, njeriut me ekzistencë...

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Në këtë libër trajtohet roli i ilirëve në krijimin e kombeve të Evropës, si dhe roli i gjuhës shqipe në lindjen e gjuhëve evropiane. Pra katër janë tezat që diskutohen: Substrakti pellazgo-ilir i Evropës prehistorike dhe antike: Origjina pellazgo-ilire e kombeve antike evropiane duke përfshirë atë romake dhe atë para-greke dhe antike-greke: Origjina ilire...

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  350 Lekë Out of stock

  Isidor Koti vjen me librin e dytë për administrimin e pallateve, pas një përvoje disavjeçare në drejtimin e mjediseve të përbashkëta në kryeqytet, si dhe studimin e kuadrit ligjor dhe rregullativ në Shqipëri.

  350 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Libri trajton konceptin e “njeriut të lakuar” domethënë të njeriut real, praktik dhe të vërtetë, duke e larguar konceptimin nga trajtimi drejtvizor të sintetizuar në konceptin dogmatik e të gënjeshtërt të “njeriut të ri”. Trajtohen fakte përse njeriu është bërë tashmë qenie e ndërlikuar, e komplikuar, i vështirë, i ndryshueshëm, i befasishëm. Njeriu si...

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  385 Lekë 500 Lekë -23% In Stock

  Kjo vepër është e karakterit studimor për historinë dhe filologjinë e gjuhës dhe etnisë shqipe e realizuar nga një studiues dhe gjuhëtar i njohur si Kupitori, i cili del në konkluzionin se shqipja është më e vjetër sesa greqishtja apo gjuhët e tjera të vjetra ideoeuropiane. Ky studim është botuar në vitin 1879 në Athinë. Ardhja në shqip e kësaj vepre...

  385 Lekë
  500 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  385 Lekë 500 Lekë -23% In Stock

  385 Lekë
  500 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  308 Lekë 400 Lekë -23% In Stock

  308 Lekë
  400 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 15 of 15 items