Për Fëmijë There are 825 products.

per page
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Tani nuk ka më momente stërmunduese për të vënë fëmijën tuaj në gjumë. Ky libër e ka fuqinë magjike. Përrallat rrëfehen vetë në këtë botim me funksione të shumëfishta, i cili është ideuar nga Tony Wolf. Libri është dhuratë për prindër që duan gjumin e ëmbël të fëmijës së tyre

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Si asnjëherë tjetër, këtu janë përfshirë përrallat për princeshat magjepëse në të gjitha variantet; për tu lexuar, për tu dëgjuar dhe për tu shikuar përmes DVD. Një CD shoqërohet me librin ku rrëfehen "Sirena e vogël", "Borëbardha" dhe "Hirushja". Nëse vajza juaj është princeshë, kjo është dhurata më e bukur që ajo të ndihet e tillë

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Tani nuk keni pse të lodheni sepse libri ua tregon vetë fëmijëve përrallat Edualb ka përgatitur setin e përrallave klasike jo vetëm për tu lexuar, por edhe për tu dëgjuar dhe për tu shikuar. "Tre derrkucët", "Kësulkuqja" dhe "Rosaku i vogël i shëmtuar" vijnë me CD dhe DVD për tu parë në MP3 dhe DVD. Ky është një botim fantastik për të nxitur pa mundim...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Në këtë botim fantastik për fëmijë janë përmbledhur pesë përralla: "Violeta, zana e kopshtit", "Tina, zana e ngathët", "Erisa dhe shokët e shoqet e koptshtit", "Albina, zana pa shkop magjik", "Mona, zana që jepte urdhra". Ky është një libër tejet edukativ nëse fëmija juaj është në kopësht

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Të gjithë e kemi lexuar apo parë Rapunzelën, por askush nuk i reziston rrëfimit të aktores së madhe të popullit, Tinka Kurti. Tregoji fëmijës tëndë përrallën që e rrëfen vetëm aktorja e madhe shqiptare...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Xhungla vjen në shtëpinë tuaj përmes një botimi cilësor me imazhe dhe imitime të mrekullueshme të tetë zërave të kafshëve. Igloo Books ka ideuar botimin që e sjell në shqip Edualba për prindër që duan të edukojnë fëmijët me standarde të larta. Ky botim ka vlera edukative dhe njohëse për fëmijën tuaj

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ferma është botimi i parë didaktik që fëmija juaj të njihet me botën e kafshëve jo vetëm përmes imazheve, por edhe me tinguj përmes 8 zërave të mrekullueshëm kafshësh. Edualb sjell botimet më të fundit me vlera njohëse dhe pedagogjike të Igloo Books.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Nëse doni që përralla "Luani dhe miu" të mbesë në mendjen e fëmijës tuaj edhe për fabulën edhe për magjinë e saj, këtë mund ta bëjë vetëm Tinka Kurti. Prandaj Edualba e sjell këtë botim në tekste, imazhe dhe të shoqëruar në zë....

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  180 Lekë 200 Lekë -10% In Stock

  Një nga përrallat më të njohura të letërsisë botërore. Dy fëmijë të varfër, miqësia dhe sakrifica për shokun, shtriga e dëborës që do ta minojë këtë miqësi. I përshtatshëm për fëmijët e shkollës fillore.

  180 Lekë
  200 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  360 Lekë 400 Lekë -10% In Stock

  Rulina është vetëm 12 vjeç, por i ngjan një luaneshe për nga guximi. Ajo dëshiron të shpëtojë shoqen e vet, Plonin, nga shtëpia e pleqve, prandaj organizon arratisjen e saj, pa harruar asnjë hollësi.

  360 Lekë
  400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  540 Lekë 600 Lekë -10% In Stock

  Përmes humorit shpërthyes dhe dialogëve interesantë, Jo Nesbø gdhend karakteret e tij të çuditshme e të mrekullueshme dhe e lë imagjinatën të endet përtej kufijve në këtë libër tërheqës për fëmijë. Historia është kaq e çuditshme dhe qesharake, saqë herë pas here do tju duhet ta lini librin për të qeshur me lot...

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  270 Lekë 300 Lekë -10% In Stock

  Librave klasikë nuk u ikën koha kurrë. I përfshirë mes 100 librave që duhen lexuar që në rini, Shigjeta e zezë, tregon për aventurat e dy të rinjve, të cilët ndeshin me shumë vështirësi të kohës, por edhe të mentaliteteve për tu lidhur së bashku. Luftëtarët e Shigjetës së zezë janë të pamposhtur, energjikë, ndaj do të bëjnë për vete këdo që i lexon.

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  225 Lekë 250 Lekë -10% In Stock

  Vjen i përshtatur për fëmijë nga Odhise Grillo, vepra më e madhe shqiptare. Fëmijët befasohen, shqetësohen dhe tronditen nga ritmi i jetës shqiptare e qindra-mijëra viteve më parë, nga portretet e brengosura dhe krenare të prijësve shqiptarë që luftuan për pavarësi.

  225 Lekë
  250 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  360 Lekë 400 Lekë -10% In Stock

  Një libër i ri nga Martha Heesen, plot me të papritura dhe humor. Një histori gazmore dhe dramatike, një histori e hareshme e mallëngjyese.

  360 Lekë
  400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  540 Lekë 600 Lekë -10% In Stock

  Emigrantët shqiptarë të sheshit Omonia, ndoshta e njohin këtë kafene? Apo një tjetër të ngjashme me të? Ngjarjet që trajtohen në këtë vëllim me tregime bazohen tërësisht në aktualitetin shqiptar, në shtjellat ku është përfshirë shoqëria jonë në tranzicion.

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Mbresëlënës, me dialogë inteligjentë dhe me shije. Humori ku do të qeshni me të madhe ndërthuret me hidhërimin e thellë. Proza e Green-it është marramendëse - nga zhargoni gazmor dhe intelektual, tek filozofitë komplekse apo vëzhgimet dhe të vërtetat shokuese. SLJ (School Library Journal)

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  300 Lekë In Stock

  Historia tregon për aventurat e një vajze të vogël, Dorothi Gale, në tokën e Ozit, pasi një tornado e shkëputi nga ferma ku jetonte në Kansas. Magjistari i Ozit është një nga historitë më të njohura në kulturën amerikane. ?

  300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 620 Lekë 1 800 Lekë -10% In Stock

  1 620 Lekë
  1 800 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 727 Lekë 3 030 Lekë -10% In Stock

  2 727 Lekë
  3 030 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 520 Lekë 2 800 Lekë -10% In Stock

  2 520 Lekë
  2 800 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 520 Lekë 2 800 Lekë -10% In Stock

  2 520 Lekë
  2 800 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 520 Lekë 2 800 Lekë -10% In Stock

  2 520 Lekë
  2 800 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 970 Lekë 3 300 Lekë -10% In Stock

  2 970 Lekë
  3 300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 970 Lekë 3 300 Lekë -10% In Stock

  2 970 Lekë
  3 300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 646 Lekë 2 940 Lekë -10% In Stock

  2 646 Lekë
  2 940 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 646 Lekë 2 940 Lekë -10% In Stock

  2 646 Lekë
  2 940 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 970 Lekë 3 300 Lekë -10% In Stock

  2 970 Lekë
  3 300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 610 Lekë 2 900 Lekë -10% In Stock

  2 610 Lekë
  2 900 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 970 Lekë 3 300 Lekë -10% In Stock

  2 970 Lekë
  3 300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  3 375 Lekë 3 750 Lekë -10% In Stock

  3 375 Lekë
  3 750 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 710 Lekë 1 900 Lekë -10% In Stock

  1 710 Lekë
  1 900 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 32 of 825 items