Categories

List of products by supplier: Mësonjëtorja

Showing 1 - 11 of 11 items
 • Triptiku i ri i i prof. Alfred Uçit përmbledh studime të viteve 1900-2000. Në vëllimin e tretë të triptikut me punime të prof. Alfred Uçit me titullin "Barra tragjike e heronjve letrarë" spikat optika estetike në kritikën letraro-artistike

 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Është vlerësuar si një nga kryeveprat klasike të letërsisë për fëmijë. Nuk mund të vijosh më leximin e vlerave të letërsisë pa e shijuar këtë libër. Në këtë libër rrëfehen aventurat e dy grupeve me fëmijë në Budapest; njëri me ngjyrat kombëtare hungareze dhe tjetri me bluzat ngjyrë të kuqe (garlibaldinët)

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë Out of stock

  400 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  480 Lekë 600 Lekë -20% In Stock

  Eshtë një nënkapitull i tezës së doktoratës, i zgjeruar me shumë të dhëna të tjera burimore. Në këtë studim autori bën përjekjet e para për të provuar karakterin etnik ilir të maqedonasve dhe epirotëve

  480 Lekë
  600 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  Ky libër, i shkruar midis luftërave të shkuara dhe konflikteve të ardhshme, ndërthur refleksionet e teoricienit me reportazhin e madh të një "pesimisti aktiv" si Bernard Kushner gjatë aktiviteteve të tij në misionet në Kosovë dhe Irak

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Në këtë libër janë përmbledhur 27 përrallat më të famshme të Andersen, të përkthyer nga autorë të ndryshëm shqiptarë, të njohur për mjeshtrinë dhe artin e përkthimit

 • Triptiku i ri i i prof. Alfred Uçit përmbledh studime të viteve 1900-2000. Vëllimi "Prometeu dhe Hamleti" u kushtohet problemeve estetike

 • Dashuria për njeriun dhe vendin ku ke lindur dhe jeton, - është forca për të kaluar çdo sfidë. Këtë mision ka dhe dëshmon edhe personazhi ynë, e cila falë dashurisë ngjan vdekjen, mposht varfërinë dhe ndez zemrat

 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Si të bëhesh president" - është historia e filozofisë së qeverisjes së mirë amerikane nga koha e Luftës së Dytë Botërore deri në ditët e sotme. Ky libër është ndër më të shiturit dhe u përkthye në shqumë gjuhë të botës. Ata që duan të mësojnë rreth qeverisjes dhe modelit amerikan të presidencës, ky libër është një leksion i shkëlqyer

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Janë shitur mbi 215 milionë kopje të romaneve të saj dhe ky është ndër më të shiturit e autores, jo vetëm në Amerikë por edhe në tregun e librit shqip. Dhe a e dini pse? Miliona njerez adhurojne Dafne Fields, personazhin kryesor te romanit. Pse jo edhe ti....

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky libër është botuar e ribotuar në Greqi mbi 10 herë! Sepse di të sjellë raportet nuse vjehrra. Mos vallë është një manual mirësjellje dhe etike midis brezave brenda familjes?

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 11 of 11 items