Categories

Specials

List of products by supplier: Gent Grafik

Showing 1 - 16 of 16 items
 • Quick view
  2 400 Lekë In Stock

  2 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Beautiful Beaches of Albania  eshte nje kolazh me kartolina te mbledhura ne format firzamonike, ku paraqiten permes fotografise 20 plazhet me te bukur dhe te preferuar shqiptare nga veriu ne jug. Cdo fotografi eshte nje destinacion i cili eshte i pajisur edhe me QR code. Produkti eshte i plastifikuar dhe eshte ne formatin 15x10 cm.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  The author Albert Cmeta, after the publication of the book Tirana through lens, comes with another edition for the city, with the book Beautiful Tirana. Following the first edition, it focu not only on the photography, but also on the description of the beautiful part of the city of Tirana and its territory. Through this book, you will explore and become...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 200 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky eshte nje liber komiks (me grafika) qe sjell nje drame njerezore me banoret e zones se Stacionit te Trenit, shumica popullesi e komunitetit rom, te cilet i nxorren nga banesat e tyre

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Old Albanian Costumes eshte nje kolazh me kartolina te mbledhura ne format firzamonike. Ato jane 20 kartolina te prodhuara nga vende te ndryshme te botes si Gjermania, Franca, Anglia, Italia, etj gjate viteve 1800-1900 ku permes gravurave ose fotografive paraqitet shqiptari me veshje te tij tradicionale, ne treva te ndryshme, te banuara ne keto vite, nga...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Artisti dhe pedagogu Artan Kafexhiu vjen për herë të parë me një libër me poezi, i cili përmbledh mbresa, ndjesi dhe përvoja intime e krijuara ndër vite, gjatë periudhës së emigrimit në SHBA. Libri është redaktuar nga përkthyesja e njohur Alina Karaulli dhe përkujdesja e Andi Papastefanit. Libri është shkruar në dy gjuhë; shqip – anglisht dhe shoqërohet...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Letrat Albania jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Shqiperine dhe te kete nje kujtim prej saj. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te Shqiperise. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, vendet historike dhe qytete...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Letrat Berati  jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Beratin dhe te kete nje kujtim prej tij. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te saj. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, vendet historike dhe qytetit me gjithe vlerat...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Letrat Durresi jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Durresin dhe te kete nje kujtim prej tij. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te saj. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, bregdeti, vendet historike dhe qytetit me...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Letrat Tirana jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Tiranen dhe te kete nje kujtim prej saj. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te saj. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, vendet historike dhe qytetit me gjithe vlerat...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Letrat Vlora jane nje souvenir i bukur per cdo turist qe kerkon te vizitoje Vloren  dhe te kete nje kujtim prej saj. Ato jane nje guide e vertete fotografike ku seicila leter perkon me nje destinacion turistik, qe varion nga veriu ne jug dhe nga lindja ne perendim te saj. Aty perfshihen 52 pamje nga natyra, bregdeti, vendet historike dhe qytetit me gjithe...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock

  Në këtë album me foto gjendet historia e artistit Stefan Taçi që nga viti 1974 e deri në 2021; një histori vizive e thënë përmes artit me punime të nisura që nga fëmijëra në fshat, te gjyshja e vazhdon pas viteve ‘90. Katalogu ka edhe një tekst që transmeton te lexuesi apo publiku artdashës pikërisht këtë udhëtim në kohë dhe se si erdhën në jetë një pjesë...

  3 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 600 Lekë In Stock

  Një pjesë e madhe e trashëgimisë shuhet dhe në këtë libër të mrekullueshëm një pjesë e tyre janë të materializuar në pastelin e kujdeshëmn të Papastefanit, veçse jo në materien fizike, duke e lënë kujtesën të cunguar por dëshmitare të vuajtjes së nënkoshjencës sonë, Tirana e vilave pothuaj nuk ekziston më, përveç në një botim të tillë

  1 600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  This book, throuhg photographies and descriptiokns, will introduce you to the most beautiful and interesting places in the city; with historical sites, squares, monuments, museums, architecture of different epochs, ect. At the end of the book you can find the map of the city with all places

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 16 of 16 items